Bir de sunu anlamiyorum mac icinde sakalasmalari falan baskalariyla konusmalari falan bence karakterle ilgili herkes micov olacak degil. Bence bu tarz adamlar renktir kendi performansini bulsaydi bu yaptiklarini öve öve anlatacaktik. Bi garibiz...
Bir de sunu anlamiyorum mac icinde sakalasmalari falan baskalariyla konusmalari falan bence karakterle ilgili herkes micov olacak degil. Bence bu tarz adamlar renktir kendi performansini bulsaydi bu yaptiklarini öve öve anlatacaktik. Bi garibiz...
Dorsey'in maç içinde şakalasması ile ilgili sorun olduğunu ben de düşünmüyorum Lasmede zaman zaman benzer şeyler yapıyor Dorsey ile ilgili sorunun psikolojik kısmı umursamazlığı değil bu yönde değerlendirmelere ben de katılmıyorum.Bu bağlamda bir sorun varsa bu umusamamak değil tam tersi yaptığı hatalara fazlaca takılmak ,bunun sonucu olarak da ana konsantre olamamak.Basit bir hata yaptıktan sonra kendi kendi ile konuşmaya başlıyor ve bu konuşmaya epey kendini kaptırıyor doğrusu .
Yalnız şu an yapamadığı bazı şeyleri zaten iyi zamanlarında da pek yapamıyordu ya da yapma alışkanlığına sahip değildi diye hatırlıyorum.Yanılıyor olabilirim ama potaya yakınken bile sırtı dönük top alıp bitirme konusunda zaten pek iyi değildi ki en çok ve açık hataları bu pozisyinlarda yapıyor bitiremiyor dahası zaman zaman topu kaptırıyor sonra dengesiz yakalanıyoruz.Ayrıca normalde (p&r gibi) iyi olduğu bazı şeyleri de pek iyi yapaması sadece onunla ilgili değil bizim kadro kimyamızla ilgili .Lasmeyi de p&r'da pek kullanamıyoruz mesela orta mesafesi olduğu için p&p'dan ekmeğini yiyoruz daha çok.Kadroda üç sayılık tehditi olan bir 5 numara olsa Mccollumun deliciliğinden daha verimli yararlanabiliriz mesela ya da daha net alcak post tehditi olan bir uzun olsa hucuma çeşitlilik gelebilir
Ayrıca şu an bütçemiz olmadığını söyluyorux bir miktar bütçenin serbest hale gelmesi demek bunu daha esnek kullanma sansı demek .Atamanın tercihleri oyuncunun performansı ile ilgili olduğu kadar alternatifi ile arasındaki farkla ilgili.Lasme sezona çok iyi girdi artık Atamanın gözünde esas oğlan Lasme olayı oturdu bence 15 dk ortalama ile oynayacak backup uzunun 600-650 bin değerinde olması bizim içim lüks mü oldu onuda düşünmek lazım.Şu an ki mevcut kadronun değerinin 6 milyon dolar olduğunu sanmıyorum.Birşeyler oldu bütçe daha da düştü sezon
içi hamle sansımz azaldı .Serbest bütçe oluşması başka bir hamle daha yapabilmemize de yardım edebilir.
Dediğim gibi normalde kontratlı oyuncunun kontrattından çıkma taraftarı değilim hele ki bu kadar erken ama böyle bir hamle daha sonra yapılırsa ek bir maddi yük demek teklif üzerine yaplılırsa ek maddi yük olmadığı gibi bir miktar getiri demek.
Bu konuda farklı görüşler olmasını anlayabiliyorum ama herhangi bir görüşün tartışılmaz ya da net gerçeklik tonunda ifade edilmesini pek anlayamıyorum neticede oldukça çok değişlkene bağlı ve subjektif yönleri de zengin bir konu