#61 Göksenin Köksal

Aslında şutu iyi olmasına rağmen hücumda kendine güvensizliğinden dolayı biraz pasif kalıyor. Ama bu çocuk çok daha iyilerini yapacak. Çok iyi yerlere gelecek. Oktay hocanın da katkısı göz ardı edilemez bence başka bir koçla süre alması bile zordu. Ama o inandı inandırdı ve bugün kendini ayakta alkışlatıyor.

Ben tam tersini düşünüyorum şutu çok iyi olmamasına rağmen (şutunu geliştirdi) kendine çok güvenmeye başladı bu da hoşuma gidiyor, fast breaklerde korkusuzca denediği turnikeler ve eli titremeden denediği şutlar mutlu ediyor beni. Savunmada zaten yaptıkları ortada, inşallah değerini katlamaya devam edicek.

göksenin de muazzam bir yükseliş var .bazı pozisyonlarda panikliyor ancak yine de potayı düşünebiliyor.
tecrübe kazandıkça bu özelliği de gelişecek diye düşünüyorum.

Genç sayılabilecek bir yaşta olduğundan dolayı kesin konuşmak için erken olabilir ama göründüğü haliyle en kötü bi Sinan Güler olur,şutlarını geliştirirse birkaç yorum öncesinde bir arkadaşın dediği gibi Ömer Onan çapında bir isim olmaması için bir engel yok. Özellikle ikinci yarının kritik zamanlarında hiç düşünmeden gönderip iki üçlük soktu -ki o atışları Shipp gibi yabancı abileri bile çekinerek,korkarak atıyor. Ben çok umutluyum bu adamdan. Daha da iyi olacak inşallah..

Dün gecenin kazancı ve taraftarımızla birlikte en iyi noktası.Savunmadaki azmi ve güçlü fiziği zaten taktiri hak ediyor.Üstüne korkmadan şutunu kullanabiliyor.İnşallah böyle devam eder.Bu performansıyla rotasyonda olmayı ve aldığı süreleri hak ediyor kesinlikle.

Bi pozisyon vardı. İkinci yarıda sahamızdan topu çıkarıp karşı sahaya giderken lafayette karşısındaydı Göksenin'in. Bİr an topu fazla açtı vücudundan gÖksenin ve müdahale yapmaya kalktı Lafayette. O an Göksenin birden topa hamle yaparak sert bir crossover yaptı ve Lafayette'e vücudunu öyle bir çarptırdı ki Lafayette adeta savruldu. Göksenin ise dümdüz gitti hiçbirşey olmamış gibi. O an anladım kendine nasıl güvendiğini. Bozmadan devam eder inşallah.

sanki 3lük yüzdesini geliştirdi geçen seneye nazaran. Sadece biraz soğuk kanlılık eksiği var. onuda aşarsa milli takıma bir oyuncu kazandırazağız allahın izniyle.

Cok iyi ve degerli bir oyuncu olacak Göksenin. Kerem gibi tecrübeli bir guard'dan maçin basinda bir top çalmayi basardi. Insallah her geçen gün üstüne koymaya devam eder.

Kesinlikle genç yaşına rağmen toptan kaçmıyor,sorumluluk alabiliyor.Müthiş bir mücadele gücü var,rakip guardları yıldırabiliyor.Oktay hoca da hakedene süreyi veriyor zaten.Bence bu sezonki en büyük kazançlarımızdan biri olacak

Mücadele gücü kısmına kesinlikle katılıyorum oktay hoca sezon başında neden daha fazla süre vermedi onu anlayamadım

Kendisini fazla süre aldığı bir maçta canlı olarak ilk kez izledim. İnanılmaz derecede umutlandırdı ve gururlandırdı beni. Altyapımızdan çıkmış daha yeni yeni takıma girmiş genç bir oyuncuyken sahanın içinde oynayan oyuncu bunun tam tersine tecrübeli sanki yıllardır takımda ilk beş çıkan bir oyuncu havası verdi. Kısalara yaptığı baskı top eline gediğinde tereddüt etmeden kullandığı şutları (şimdilik kalbur üstü bir yüzdesi de var, daha iyi olacağını düşünüyorum) korkusuzca oyunu gelecek adına önemli beklentilere sokuyor kendisini. Geliştirmesi gereken noktalar da var tabiki zaten bahsedenlerde olmuş. Ama bugün içimden sadece olumlu taraflara bakmak geliyor Göksenin için.

Yürüyedur Göksenin, bu taraftar arkanda her zaman !

Arkadaşlar Göksenin Köksal normalde iyi şut atıyor fakat şu ana kadar hücumda kendine güveni oturmadı zamanla göreceksiniz çok daha iyi olacak.

Hücumdaki tercihleri soru işareti.Pozisyonlarda çok kararsız kalıyor bomboşken şut kullanmaktan çekinip bekledikten sonra atıyor ya da içeri blok yermiyim korkusuyla gitmekten çekiniyor bu kararsızlıkta müsait durumunu kaybettikten sonra dalıyor içeriye velhasıl kelam pozisyonlarda kararsız kalıyor.Eee tabi bu aşılabilecek bir sorun.Ama kariyeri için kilit nokta burası.Eğer şu savunmada gösterdiği gayreti ilerleyen yıllarda göstermezse tahminim kaybolur gider.Şu savunmayı sürdürdüğü sürece bizim kadromuzda yer bulur.İlk başta belirttiğim özellikleri de zamanla aşarsa takımın yıldızı olur.Avrupa basketbolunda iyi yerlere gelebilecek bir potansiyeli var.Milli takımın değişilmezi olabilir.

tamamen maçın ardından sıcagı sıcagına fevri yorum yapıyorum!!

savunması iyi oyuncunun ayakları bu kadar yavaş olamaz kimse bana kerem tunceriden top çaldı falan demesin anlık sekanslarda herkes herşeyi yapıyor...hidayet gidip final serisinde kobeyi blokluyor ama bu hidayeti iyi savunmacı yapmıyor...spanulis her bire birde çatır çatır geçti göksenini hatta şöle söyleyeyim lako daha iyi savundu...

hücumda zaten kusura bakmasın da gülünç durumlara düşüyor...kimse yaş tecrübe falan da demesin o napacagını bilmez tutum yaşla falan gidecek gibi degil...hucüm seti resmen tıkanıyor top eline geldiginde...

tamamen maçın ardından sıcagı sıcagına fevri yorum yapıyorum!!

savunması iyi oyuncunun ayakları bu kadar yavaş olamaz kimse bana kerem tunceriden top çaldı falan demesin anlık sekanslarda herkes herşeyi yapıyor...hidayet gidip final serisinde kobeyi blokluyor ama bu hidayeti iyi savunmacı yapmıyor...spanulis her bire birde çatır çatır geçti göksenini hatta şöle söyleyeyim lako daha iyi savundu...

hücumda zaten kusura bakmasın da gülünç durumlara düşüyor...kimse yaş tecrübe falan da demesin o napacagını bilmez tutum yaşla falan gidecek gibi degil...hucüm seti resmen tıkanıyor top eline geldiginde...

bugün maçta farkın azaldığı skor bulamadığımız anlarda gökşenin oyunda idi çok kötü oynadı bugün çok basit top kayıpları ve spanulisi tutamadı lokoviç daha iyi savundu spanulisi

Bizde oynamaya başlamadan önce bir dk bile olsa EL tecrübesi yoktu. Galatasaray birilerinin deneme tahtası, tecrübe kazanacağı yer değildir.

Tez elden gönderilmelidir!..

Bizde oynamaya başlamadan önce bir dk bile olsa EL tecrübesi yoktu. Galatasaray birilerinin deneme tahtası, tecrübe kazanacağı yer değildir.

Tez elden gönderilmelidir!..

"Bizde oynamadan önce" Göksenin zaten alt yapıdan gelme bir oyuncu. "Gönderelim"? Adam bırakmadınız yav!
Tamam bu maç iyi değildi ama tecrübe kazanacaktır. Güveniyorum Göksenin'e