#61 Göksenin Köksal

Bence de Oktay Hoca genç yaşlı oyuncu ayrımı yapmıyordur. Oyunun gerektirdiği duruma ve oyuncunun form durumuna göre görev veriyor diye düşünüyorum. genç oyuncuların deneyim kazanacağı çok kolay maçlarda gençler sahada yoktu ama sezonun en kritik maçlarında FB Ülker, Edirne Olin gibi gençler önemli süreler aldılar.
 
Çok çalışmaya devam edip kendisini biraz da hücum yönünde geliştirirse kalburüstü oyunculardan biri olur. Güçlü bir fiziği var biraz daha ayaklarını hızlandırabilirse savunması da tam anlamıyla geçilmez olur.
 
Göksenin geçen sezon alt yapı takımımızda kontenjan oyuncusu olarak oynamıştı. Herşeyiydi o takımın, zaten sayı kralı olmuştu, ribaund krallığında da üstlerdeydi. Çok yönlü bir oyuncu, bu sene bazı maçlarda oyun zekası olduğunu da gösterdi. Ben alt yapıda ki gibi herşeyi üstlensin, herşeyi yapmaya çalışsın demiyorum kesinlikle fakat açık bir gerçek var önümüzde, Göksenin hücumda top almaktan çekiniyor. Sahaya ilk bakışta anlayabiliyorsunuz bunu. Benim tavsiyem gelecek sezon onu kesinlikle ama kesinlikle oynayabileceği bir takıma kiralamak. Bu hem bizim lehimize olur hem de onun. 2 numara için muhteşem bir fiziği var, savunması artık oturmuş durumda. İşte hücumdaki sorumluluk kısmını hallederse vazgeçilmezimiz olur.
 
Müthiş enerji kattı takıma, baskılı savunması çok etkiliydi ama en beğendiğim özelliği korkusuzca kovaladığı hücum ribaundları oldu. Gerçekten çok gözü kara, kocaman yürekli bir adam.
 
Hücumda aldığı ribaundlar, almak için gösterdiği çaba ve duracağı yeri iyi bildiğinin bir göstergesi olsa gerek. Zaten ribaund alıp sayı yaptığı bir pozisyondan sonra Oktay Hoca'nın pek alışkın olmadığımız iltifat alkışını aldı..
 
2 maçta da süperdi tartışmasız.. Barış Ermişi lafta filan değil ciddi anlamda bitirdi. Bu maç sadece 1 asisti var barışın, p.tesi günkü maçta da 3tü sanırım, bu takım savunmamızın mükemmelliği kadar gökseninin de yıldırıcı derecede piskopat baskısının eseri..

şaka maka 7 hücum ribaundu nedir yahu? banvitin toplam hücum ribaundu 8miş :)
 
Banvit serisinin İstanbul ayağının görünmez kahramanı. Gerçi görmek isteyen basketbolsever gördü yeterince... Unutmamalı ki henüz olmadı ama iyi bir basketbolcu adayı.

21 yıl sonra finale kalma şansını yakalayan kadroda, genç oyuncumuzun hocanın verdiği kritik sorumluluğu yerine getirdiğini izlemek çok keyifliydi. Hele de bu genç oyuncunun alt yapımızdan çıktığını bilmek tarifi güç bir mutluluk.
 
Savunmasıyla yıldırdı Barış Ermişi Oktay Hoca kendisine güvenip son iki maçta ilk 5 başlatması da Gerçekten Büyük Hoca olduğunun göstergesidir. Kendini geliştirirse yeni bir Ömer Onan izleyebiliriz.
 
dun çok guzel bir oyun çikardi, tam tamina 7 hucum ribaundu almis, helal olsun valla. (bunlarin 5i ilk yaridaydi yanlis hatirlamiyorsam) maçi koparmamizda etken bir rol oynadi
 

Üst