#8 Malik Hairston

Kendini bildiği için takımın bir güzel hazıladığı boş şut pozisyonunu atmaya çekiniyor atamayacağına inandığı için.Şansımıza da hep ona geliyor böyle pozisyonlar.
 
Sanmam abi.
Gordon her türlü ağır basar.
Yeri geldiğinde 4 numaraları dahi savunduğunu gördük.
Ne kadar dengesiz de olsa istediği zaman çok başka düzeye çıkıyor.
 
Kendisini daha ideal bir düzende izleyemediğim takdirde şu çizgisiyle hayatta eleştirmem.Şutunun absürd bir noktaya gittiği doğru ama sahada alenen hamallık yaptırıyoruz adama.
Bir de Gordon savunmada yerine göre baya bozucu olsa da dağınıklığını es geçemeyiz.Savunma görgüsü itibariyle Hairston Gordon'dan önde benim için.
 
Yahu pivotların üzerinden smaç basma hayalini kim aşıladı bu adama ? Tomic'in üstünden vurmaya kalktı blok yedi, devamında yine vurmaya kalktı blok yedi steps oldu. Top hakimiyeti ve seçimleri de berbat.
 
Malik kaliteli bir oyuncu ama bizim aradığımız Ergin Atamanın sisteminin oyuncusumu o tartışılır işte. Kıyaslama yaptığımız isim Gordonla benzer yanları olsada ikisi farklı oyuncular. Gordonun gitti denilen bir çok maçı geri getirdiğini söyleyebiliriz ama onlarca gereksiz ve ritim bozan hareketlerinden bahsetmeliyiz. Tamam Gordon olsaydı farklı olurdu ama dış oyuncu yönünden önümüzdeki sezon planlamasında mutlaka ama mutlaka keskin şutörlere ihtiyacımız var.Şutu istikrarlı bir tane kısamız yok. Cenkte inanılmaz bir düşüş var adam tuğla atıyor resmen. Malikin şutunu söylemiyorum zaten, Sinan kötü, Göksenin kötü, Biraz Marko oda ara sıra. Son olarak önümüzdeki sezon artık riske girmeyelim. Jawai, Gordon, Bonsu sakat adamlara dikkat edelim, her sezon ortası oyuncu peşine düşmeyelim.
 
Savunmada iyi ama hücumda kötü olunca sıradan biriymiş gibi duruyor. Gordon'dan hem yetenek, hemde hırs olarak 1-2 level daha düşük. Seneye gider zaten.
 
Seneye yollar ayrılacaktır büyük ihtimal ama adama da Guiza muamelesi yapmayalım.Elinden geleni yaptı ve de sezonun geri kalanında yapacaktır.
 
Külliyen zarar. Sadece bu maç özelinde konuşmuyorum ama genel anlamda yaptığımız en kötü transfer olduğunu düşünüyorum. Onun yerine Daniel Hacket'ı alabilseydik,eminim ki hem euroleageu'de hem de tbl'de çok faydasını görürdük. Umarım son maçta Domercant onun yerine tercih edilir.
 
Hairston kesinlikle bu kadar kötü bir oyuncu değil. Düşüşte olan veya bitik bir oyuncu da değil. Bir uyuşmazlık olduğu kesin. Lakin katkısızlığı yüzünden -1 yabancı ile oynadığımız düşünülürse bir Marshall Strickland muamelesi görmeyi kesinlikle hak ediyor. Verdiği katkı 0 bile değil, eksilerde.
 
Maç sırasında ve sonrasında genelde çok sinirli olurum. Soma'da yaşananlar beni çok üzdü. Buradan saydırırdım genelde.

İsrafsın arkadaş israf.
 
Arkadaşlar bilgisayarınızı koyduğunuz masa nasıl ayakta duruyor,şayet onu bir incelerseniz Malik Hairston'a neden mecbur olduğumuzu görürsünüz diye düşünüyorum.Günün en iyi oyuncusu sırtı dönük oyuncuyu savunurken 10 yaşındaki çocuk etkinliğinde,oyun kuruculardan ortalama seviyede savunma sertliği olan yok,pivotlardan da kimin ne vereceğini hiçbir gün öngöremiyorsunuz.O sebeple Markoishvili-Hairston işin hamallığını yapıyor.
Hairston'ın potaya odun fırlattığının farkındayım ama şu konuya çözüm öneremediğimiz sürece iş kısır döngüye gidiyor.
 

Üst