#8 Malik Hairston

En çok müdafaasının ne durumda olduğu meraklandırıyor beni.Hücum yönü tamam ancak hem müdafaada hem de ribauntlarda katkı vermeliki,gordon'dan kalan boşluğu bir ölçüde kapatabilelim.
 
Hairston beklentiler fazla Hawkins'in genç hali deniliyor ama unutmayalımki hem maç eksiği hemde antreman eksiği çok fazla.Bonsu gibi gelip iyi istatistikler yapmasını başlarda pek fazla beklememek gerekir.Bonsu nbade hazırlık kamplarından katılmıştı bize.Ama ne olursa olsun bu formayla Hairston'ı izlemek büyük bir zevk olacak.
 
Şunu ayırt edelim.Hairston, Avrupa'nın en önemli 3 numaralarından birisi, yalnız kendisini pek de Gordon'la bir tutmamak gerekir.Gordon, 1-2, Hairston ise 2-3 oynayan birisi.Arroyo, Gordon ile oynarken topu ona verip 2 numara gibi oynayabiliyordu, ancak Hairston ile bunu yapmasını beklemeyin
 
maç eksiği olsa da bu sıkıntılı zamanda, sezon devam ederken, Avrupa'da kendini kanıtlamış böyle bir oyuncuyu almak bence çok önemli. Özellikle Gordon'dan başka potaya gidebilen oyuncumuzun olmadığını düşünürsek onun yokluğunda bize çok katkı sağlayacaktır.
 
İlk maçında 29 dk süre aldı. 6 sayı 4 asist ile oynadı. Takıma ısınınca daha da iyi olacaktır. Allah sakatlık vermesin.
 
Ilk maç için gayet yerinde bir oyun sergilediğini düşünüyorum. İnşAllah böyle devam eder. Allah kaza, bela ve sakatlıktan korusun inşAllah...
 

Üst