#8 Malik Hairston

hairston'un formsuz hali bile Domercant'dan 2 kat fazla katkı verir . Bir dönem lakovic yerden yere vurulurdu . Keşke onun kadar katkı verebilse .
 
Neden oyuncular Türkiye'ye geldiğinde geldiği takımdaki katkıyı veremiyor anlamış değilim.. Örnek: BoMcCaleb, Planinic, Hairston, Domercant vs. Biz de olmuş oyuncular yerine aç oyuncular kovalayabiliriz bundan sonra piyasada..

Yukarda yazdığımı Hairston nedzinde söylemiyorum, genel olarak konuşuyorum ama kendisinden extra katkı zor görünüyor şu anda..
 
Hakikaten dün izlediğimiz sanki yeni basketbol öğrenmiş bir adamdı. Aldığımız oyuncular bir yerde başarı elde etmiş kendini kanıtlamış insanlar ama neden böyle oluyor anlamış değilim. Domercant yaşlı, ağır sakatlık atlattı ama aynı anda Erceg, Arroyo, Hairston kötü oynayınca takım otomatikman düşüyor. Bundan kötü bir performans gösteremez, Hariston da takım da.
 
Ben Malik'in toparlanacağına %100 inanıyorum,sadece avrupa'da oynuyor olması form tutmasını engelliyor olabilir keşke ligde'de oynasa form tutması daha kolay olur
 
Galatasaray'da şok. Malik Hairston dün belinden sakatlandı. Gündüz idmana çıkmadı. Maç öncesi ısınmada kendini deneyecek. Durumu belirsiz.
[MENTION=10187]ismail[/MENTION]senol

Yuh ya yeter artık !
 
Kesinlikle çok dengeli , ne oynadigini bilen bir oyun yapisi var. Antreman eksigini kapattıkca cok daha iyi olacak . Malaga ve FB maclarinin kilidiydi .
 

Üst