Abdi İpekçi'de 10 Nisan Pazar Günü 12.000 Galatasaraylı

2'de 2 şampiyonluk demek.2'de 1 başka bahara demek.Her şey elimizde.Kuruntuları bir tarafa bırakıp elimizden gelenin en iyisini yapalım.Bu şampiyonluğun değeri apayrı.
Euroleague maçında,deplasmanda yediğimiz küfürlerden tutun Fenerbahçelilere ayrılan geniş bölüme kadar türlü tahrik unsuru vardı.Ona rağmen ortam gayet düzgündü.Bir zahmet aynı olgunluk gösterilsin,sonra pişmanlık yaşanmasın.

Hadi be Aslanlar göstermeliyiz basketbolun sahipsiz olmadığını lütfen ruhsuzlar ordusu maçına 30bin kişi gidiyosa zor olmasa gerek lütfen arkadaşlar agidelim maça ayağımı kırdığım için sanırım gidemeyeceğim ama lütfen doldurun .

http://www.galatasaray.org/
Resmi sitede güzel bir görsel koymuş giriş sayfasına.
Evet resmi site de güzel görsel ve haberler kullanılıyor bayan basket ve erkek basket takımımız için son zamanlarda ama siteye girdiğimizde bayan basket takımımızın haberinin üstünde bu sene futboldaki rezil halimize rağmen "idman raporu"nun olması da üzüntü verici futbol takımı bu haldeyken bile böyle şeyler oluyorsa futbol takımımız düzeldiğinde veya bu sene iyi olaydı acaba sitede görebilicekmiyiz doğru düzgün basketbol haberi ve görseli bilemiyorum.

tribünleri dolduralım en ateşli şekilde desteğimizi verelim takımımıza. Bazı arkadaşlarımızında dediği gibi taraftarımızı tahrik edip olaylar çıakrtıp gidişatı lehlerine çevirmek isteyeceklerdir buna emimim ama bu oyuna gelmemeliyiz her türlü tahriklerine karşın biz sadece takımımızı desteklemeliyiz. 12000 taraftar karşısında rakibin çok fazla şansları yok zaten. Takımımızın tek yapması gereken müthiş mücadele göstermek gerisi taraftarımızın işi.

Şu saat itibariyle satılan bilet sayısı 3000 i geçmiş durumda.

Pazar sabahı kimse bilet bulamaz benden söylemesi.

12, SAHADAKİ 12, TRİBÜNDEKİ 12000 ASLANLA TARİH YAZARAK GELİYOR!

Biletix 5 Tl lik bilete 6 TL ücret alması beni çıldırtıyor arkadaş. Yok mu bunun başka yolu... Bence bir an önce Galatasaray Biletix denen iletten kurtulmalıdır.

Final Serisinin Bilet Satışları Devam Ediyor

Galatasaray Medical Park'ın TKBL playoff final serisinde Fenerbahçe ile oynayacağı iç saha maçlarının biletleri satışa çıkarıldı.

Galatasaray Medical Park, TKBL playoff final serisinin ilk maçında rakibini 10 Nisan Pazar günü saat 14.00'da Abdi İpekçi Spor Salonu'nda ağırlayacak. Takımımız, serinin ikinci eşleşmesinde ise Fenerbahçe ile 12 Nisan Salı akşamı saat 20.00'da karşılaşacak.

Satışlardan memnun olduklarını söyleyen Galatasaray Medical Park Menajeri Müge Erdem, "Taraftarlarımıza gösterdikleri yoğun ilgiden ve takımımıza duydukları güvenden dolayı çok teşekkür ederiz. Onların desteği bizim için oldukça önemli. Serinin ilk iki maçını kazanarak Caferağa Spor Salonu'na avantajlı gitmek istiyoruz. Umarım taraftarımızla birlikte bu hedefimizi gerçekleştireceğiz. Ve seri sonunda hep beraber şampiyonluğu kutlayacağız" ifadelerini kullandı.

TKBL Playoff final serisindeki ilk iki maçın bilet satışlarına devam ediliyor.

Veli Yiğit böyle satılan bilet sayısını az göstererek insanları gaza getirecğini sanıyor ama çok yanılıyor, burayı okuyorsan Veli çok yanlış yapıyosun senin yüzünden insanlar ohh nasılsa bilet sıkıntısı olmaz deyip Pazar'a bırakacak bilet alma işini, senin bu tarz açıklamaların yüzünden bilet satışı yavaşlıyor bunu göremeyecek kadar körmüsün bari doğru bilgi versen için yanmayacak.

111 112 113 114 211 213 Vip tarafından 102 103 104 105 106 201 202 Pota arkalarından 109, 209. bloklarlar ve 800 saha içi bilet şu an bitmiş durumda.

4000 den fazla bilet satıldı kombineler hariç bana inanmayan gitsin Biletix internet sitesinden kontrol etsin en başta Veli Yiğit.

Bunu Veli Yiğit'e tewet atarsanız sevinirim arkadaşlar.

Veli Yiğit, taraftarı motive etmek içinmi yazdı bilmiyorum, ama insanları demoralize eden bir twit oldu, ayrıca Şamil durumu ayrıntılı açıklamış, Müge hanımla görüştüm tam rakamı bilmiyorum ama bir sürü blok bitmiş durumda taraftara teşekkür edeceğiz dedi, salon dolacak bu net.

Birde farzedelim Veli Yiğit doğru bilgi verdi, 1200 bilet satılmışsa maça 2 gün kala emin olun bu bile salonun hınca hınc dolacağını gösteriyor!

Hayal kırıklığı olmasın denmiş, bence hayal kırıklığı olacak, ama salonun dolmayacağını düşünenler için hayal kırıklığı olacak!!!!

Yani şu an öyle kızıyorumki böyle aptal aptal açıklama yapıyorlar millet ciddiye alıp bilet almayı bırakıyor maç günü alırız nasılsa bilet satılmıyor diye. Gerçi bu zihniyet Erkeklerin Fener maçındada aynı şeyleri söylüyordu ama biletler 1 gün önceden bitmişti, bunlara göre o gün salonda zaten 9000 kişi vardı. Hayır tıka basa dolu salon bir tane merdiven boşluğu gözükmüyor, bir koltukta 3 kişinin ayağı var bir basamakta 4 kişi duruyor hala 9000 diyorlar. Hepsini geçtim o salon medem 9000 kişilikti neden 12000 taraftar diye çağrı yapıyorsunuz. Demekki salonun kapasitesi minumum 12.000 miş.

Bu vesile ile Erkeklerin maçında en az 15.000 hatta 16.000 kişi olduğunu da tekrardan belirteyim. geri dönen 5.000 kişiden bahsetmeyeyim. Galatasaray taraftarının büyüklüğüdür bu da.

Bu arada biletix'de popüler etkinlikler sıralamasında 1200 bilet satılan Galatasaray maçı ilk sırada Hayret!

Veli Yiğit ile Müge Berkalp'in huyudur her platformda Galatasaray taraftarına laf atmak. Ellerine geçen her fırsatta küçümserler Galatasaray taraftarını. Çok fazla kaale almayın bu tip negatif insanları. Onların hala bu kulupte çalışmalarını sağlayanlar utansın. Daha biraz önce resmi siteden açıklama yapıldı yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz diye.

Benim öğrendiğime göre 3500 civarında bilet satılmış durumda.

Saygılar.

En az 15.000 kişinin geldiği 5.000 kişininde kapıdan döndüğü maça 9 bin diyenlerin, 4.000 biletede 1.200 demeleri normal!

Objektifiz ya :)

Bulundugun camianin farkinda olmayanlara!

Sn.Veli Yiğit bu taraftar finallerde o salonu tıklım tıklım doldurmaya aylar önceden ant içmişti!

Ne kadar bilet aldığımızı sen değil taraftar gayet iyi biliyor.Ama bilmediğin şeyleri biz söyleyelım.

Pazar günü için Türkiyenin her yerinden o salona taraftar akacak.herkes kıpkırmızı olup müthiş bir atmosfer yaratmak için şu anda organıze olmakta.

Yaydıgın negatif söylemler bu büyük taraftarı asla yolundan döndürmez ..pazar günü salona gelirsen eğer
(ki gelmek zorundasın çünkü taraftar değil kulüpte maaşlı çalışansın) o salonu gördüğünde ne demek istediğimizi anlayacaksın.

Ama bizde senı o salonda bulup iki çift söz edeceğiz..

Salonda görüşürüz..

Veli Yiğit mi dediniz :) Bildiğin Galatasaray taraftarı düşmanıdır o herif. Bırakın ne hali varsa görsün, kimin torpiliyle görevde anlayamadım zaten hiç.