Dün yaşanan polis rezaleti yazılmadığına göre buradan şahit olanlar olmamış, zaten Telekom maçından sonra salondan çıkan son 50-60 kişinin başına geldi olay.
Kantine inen merdivenlerin yakınında 4-5 polis iki kişinin etrafını sarmıştı. Doğal olarak, salondan son olarak çıkmakta olan 30 kişi aşağı inmek yerine orada kaldık. Her neyse, polisle tartışan taraftarımızı hep beraber sakinleştirmeye çalışırken, benle yaş en azından benden küçük gösteren iki polis aynı taraftarımıza saldırmaya devam ettiler tekme tokat, eğer orada biz olmasaydık diğer polislerin de seyirci kalacağını tahmin ediyorum,( neden araya girmiyorsunuz diye sorduğumda bir memura kem küm etti resmen) neyse ki tepki göstermemiz üzerine yaşça büyük polisler araya girdiler. Peki, sonra ne olsa beğenirsiniz, birden insanları merdivene doğru itmeye, haydi boşaltın demeye başladılar. Üstelik oradakiler de , aralarında çocuklu ailelerin bulunduğu kadın - erkek karışık bir grup. Merdivende bir yoğunluk da oldu, ağlayan çocuklar vs. Orada bir çocuk düşse ezilse hesabını kim verecekti merak ediyorum. Üstelik aşağıda kan lekeleri gördük, bir taraftarımız darbe almış. Sanırım, aşağıda bir kişi olanları tahminimce, amir olan omzunda iki yıldızlı bir memura iletti; ama her şey olup bitmişti zaten.
Artık, Yiğit Şardan mı, Ahmet Dedehayır mı ilgilenir bu durumla bilmiyorum; ama bu rezalet bitsin artık. Onur kırıcı, şiddet içeren muamelelere maruz kalmak istemiyoruz. BİRŞEYLER YAPIN ARTIK.