Ahmet Dedehayır İstifa

Ahmet Dedehayır İstifa Etmeli mi?


  • Kullanılan toplam oy
    139
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat İNAL' Alıntı:
Mithat Bey,

Evet insanlar diğer isimler hakkında çok bir şey bilmiyordu belki ama Yiğit ŞARDAN ı hedef gösteriyor iseniz bir kez daha düşünmenizi nacizane tavsiye ediyorum size.

[quote="Mithat Duran":2l7szqqi]Arkadaşlar siz hatayı yanlış yerde arıyorsunuz.Evet ortada bir hata var ama hatayı yapan Ahmet DEDEHAYIR değil.Basketbol şb.Tek yetkilisi yönetim bazında sn. Yiğit ŞARDAN beydir.

Şeçilmişle atanmış arasında çok büyük fark var.Aranızda bunu bilmeyenler olabilir,ancak sizler hataları yanlış yerde aramaya kalkarsanız,alacağınız sonuçta yanlış olacaktır.

Ama sanırım Murat hocaya bir diet aranıyor!! diye düşünüyorum.Bunun karşılığı hocaya karşılık yönetici olamazz.
[/quote:2l7szqqi]

1- Ben kimseyihedef göstermedim.Yalnızca ortada bir yanlış varsa bunu tek başına Ahmet beye yüklemek hatadır dedim.Ama siz bu konuyu yine kendi düşüncenizle başka yerlere çektiniz.

2- Düşünmeme ne gerek var !!! ben kimin ne olduğunu bilecek,tecrübe ve birikime sahibim Murat bey.

Sonuçta Galatasaray kendine yakışanı yapıp özgür iradesiyle bir karar aldı buda beni son derece mutlu etti.

Bir diet ödenecekse bu Ahmet DEDEHAYIR olmamalı yalnızca!!!!
 
Diyet filan değil ki konu. Şubenin bu halinden sorumlu kişiler araştırılıyor. Murat hoca yeterli değil benim gözümde de.
Ahmet DEDEHAYIR istifa etmeli mi şu an. Bence hayır ama kendine dikkat etmeli. Davranış ve sözlerine. Yaptığı açıklamaları biraz hatırlasak yeter. Bıraksın yalandan taraftar dostu yöneticilği mesala işini yapsın.
Ama insanlar Ahmet DEDEHAYIR' ın istifasını istiyorsa da en doğal hakkıdır bence.
 
Murat İNAL' Alıntı:
Diyet filan değil ki konu. Şubenin bu halinden sorumlu kişiler araştırılıyor. Murat hoca yeterli değil benim gözümde de.
Ahmet DEDEHAYIR istifa etmeli mi şu an. Bence hayır ama kendine dikkat etmeli. Davranış ve sözlerine. Yaptığı açıklamaları biraz hatırlasak yeter. Bıraksın yalandan taraftar dostu yöneticilği mesala işini yapsın.
Ama insanlar Ahmet DEDEHAYIR' ın istifasını istiyorsa da en doğal hakkıdır bence.


Tamam düşüncene katılıyorum!! yalnız şubenin bütün yetkileri başka birinde,eğer birilerininistifası istenecekse bu doğru kişi olmalı bence.
 
Beni doğru anlamanıza sevindim sonunda Mithat Bey.
Sonuçta beni az çok biliyorsunuz yani.

Hedef gösterilen kişinin günahları çoksa biz napalım. İnsanlar kelle isterken mevkiye bakmaz unutmayın. Bazen oyuncu, bazen menejer, bazense başkan olur bu hedef. Kimse masum değil.
Ama şu an Yiğit Şardan a şu camiada şu taraftar arasında kimse laf etmez, ettirmez. Bu kadarını bilin yeterli.
 
Murat İNAL' Alıntı:
Ama şu an Yiğit Şardan a şu camiada şu taraftar arasında kimse laf etmez, ettirmez. Bu kadarını bilin yeterli.


Budur...
Şardan şu yönetimde en akıllı kişidir diyip üst noktaya çıkarıyorum kendisini.
Geldiğinden beri yaptıklarıyla da bunu göstermiştir.
Bir yöneticinin Fenerbahçe maçı öncesi gidip araştırıp herkesin dilinde kalacak bir marş yaptırması bile onun adamlığının,yöneticiliğinin bir göstergesidir.
 
Arkadaşlar bu başlıklar çok komik. yok şu istifa yok bu istifa. Böyle yazan arkadaşların çoğu onsekiz altı yada civarı, yani daha ceza ehliyetleri bile yok. Sen yöneticileri eleştireceğine bir taraftar olarak ne kadar katkı yapıyorsun onu sorgula. eskiden memnun olmadığımız bir yönetim şekli olduğunda herkes topluca istifaya çağırırdı, seyirci hakem ne kadar taraflı olursa olsun, onu baskı altına alırdı, yanlış anlaşılmasın küfür ederek değil. onların çaldığı yanlış düdüklere bilinçli tepki vererek, yada üstüruplu bir tezahuratla. besteleme tarafını çok iyi beceren insanlar vardı. Aklıma gelen bir tanesi spor sergi müdavimleri hatırlar," şampiyonluk için çıktık yola, söyle hakem senin fiyatın kaça, üç beş kuruş toplayalım eğer karnın doyacaksa". işte bu tezahurat hakemlerin sinir sistemini bozardı. Genç arkadaşlar Dedehayır seçimle gelmiş biri, elbette kongre üyelerine olduğu kadar, taraftarlara karşı da sorumlu, ayrıca harçlıklarından keserek zor şartlarda oralara ulaşan genç arkadaşlarıma ve galatasaraya gönül vermiş herkesi kutluyorum. Genç arkadaşlarım bu yazıyı kendilerine saldırı olarak algılamasın, bilirim kanları deli akar, ama sap ile samanı ayırmaları gerekir. Bu yaşımda bende galatasaray yenildiğinde kendimi kaybediyorum ve yapmamam gereken şeyleri yapıyorum, özellikle basketbol maçlarında. Onun için iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batırmamız gerek.
 
Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Alperen Kaplan":20twkiub]@Doğan SAĞLAM,
Bana o anda Ahmet Dedehayır'ın eksileri soruldu,artılarından bahsetmek lüzumsuz olurdu kannımca...
Ahmet Bey'in artısı yok demiyorum zaten fakat Onur Abi'nin de ifade ettiği gibi önemli olan nokta artısının mı eksisinin mi fazla olduğu;ve bence eksisi daha fazla...

Alperen ama bak bütün yöneticelerin artısı eksisi vardır buna Adnan Polat'ta dahil ama hepsine istifa topici açıp eksisimi artısımı fazla tartışırsak olmaz bu iş.

[/quote:20twkiub]

Ha,mesele bu işte.. Ben kendimce eksilerinin fazla olduğunu düşündüğüm için açtım topici...


Bülent Abi,teşekkür ederim öncelikle,kendi adıma herhangi bir saldırı vs.. göremedim,çok kibarca bizi uyaran bir yazı yazmışsınız. Tekrar teşekkürler...
 
Alperen Kaplan' Alıntı:
Ha,mesele bu işte.. Ben kendimce eksilerinin fazla olduğunu düşündüğüm için açtım topici...

Alperen bende onu diyorum işte mesela bu yönetimde eksileri daha fazla ola 2-3 tane adam var ama tabi benim gözümde şimdi bunllar iin istifa topiği açsam iyi olur mu? Bence olmaz.
Yada atıyorum Mithat bey Polat'ın eksileri fazla görüyordur oda bir açsa iyi olur mu?Olmaz.
Ayrıca Şardan taraftara daha yakın diye onun dokunulmazlığı olması hiç doğru değil.
 
Ben konuya anket eklenirse bu durumun sadece benim görüşüm değil,forumun ve taraftarın genel görüşü olduğunun ortaya çıkacağına inanıyorum...
 
Bende kendisini istifaya davet ediyorum. Daha önceki birçok maçta olduğu gibi taraftarı salona çağırmasına rağmen, bu akşamki maçta bileti olan insanların salona alınamayışına bir cevap veremediği için.
 
Takip ettiğim ve bildiğim kadarıyla bu site takip edilen ve görüş alınan bir yer ancak burada istifa başlığıyla bir yere varamazsınız çocuklar.

Önerim bu tarz başlıkları en aza indirip daha çok takımın oyununu vs. şeyleri konuşmalıyız.
 
Basketbol topunu 3-4 yıl önce bomba sanıp kaçabilecek kıvamda bir adamken, şimdi koca şube elinde oyuncak oldu.

Eh artık tek koltuğa sığmaz, iki koltuk verelim beyefendiye.

ah Özhan Canaydın ah. Gene senin kazıklarından biri daha. Unuttuk sanma senin listende olduğunu. !
 
evet ters bir karakteri var ve oyunculara profesyonel oyunculara tutumu haddinden fazla sert.Fakat objeye tek tarafından bakmamak lazım hataları olduğu kadar yararı da olmuş mu ona da bakmak lazım.Bu kadroları tek başına kurmadı ama büyük payı var basketbol bütçesini arttırmada da büyük payı var.aylar önce kombine ile ilgili protestolar bölümünde de yazdığım gibi ''saygı çerçevesinde'' tartışmalar yapabilmek dileğiyle.
unutmadan istaifa etmesinin zarar vereceğini düşünüyorum....
 
Kiz ve erkek takiminin her macini takip eden ilgili bir yonetici, artisi ile eksisiyle, bunyeye ters geldi galiba.

Ilgisizlikten kiz takimi erkek takiminin formalariyla maca cikarken, erkek-kiz takimlari kume dusme safhasindayken tribunde bile olmayacak idareciye alismis bu bunye, kolay degil elbet...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst