Burak Barut' Alıntı:Yiğit Şardan Kraldır . Nokta .
Bu cevaba şaşırmadım
Ortada günah varsa Şardan ve Dedehayır buna ortaktır.
Ama her durumdada istifayı gerektirecek bir durum yoktur.
Burak Barut' Alıntı:Yiğit Şardan Kraldır . Nokta .
[/quote:2l7szqqi]Murat İNAL' Alıntı:Mithat Bey,
Evet insanlar diğer isimler hakkında çok bir şey bilmiyordu belki ama Yiğit ŞARDAN ı hedef gösteriyor iseniz bir kez daha düşünmenizi nacizane tavsiye ediyorum size.
[quote="Mithat Duran":2l7szqqi]Arkadaşlar siz hatayı yanlış yerde arıyorsunuz.Evet ortada bir hata var ama hatayı yapan Ahmet DEDEHAYIR değil.Basketbol şb.Tek yetkilisi yönetim bazında sn. Yiğit ŞARDAN beydir.
Şeçilmişle atanmış arasında çok büyük fark var.Aranızda bunu bilmeyenler olabilir,ancak sizler hataları yanlış yerde aramaya kalkarsanız,alacağınız sonuçta yanlış olacaktır.
Ama sanırım Murat hocaya bir diet aranıyor!! diye düşünüyorum.Bunun karşılığı hocaya karşılık yönetici olamazz.
Murat İNAL' Alıntı:Diyet filan değil ki konu. Şubenin bu halinden sorumlu kişiler araştırılıyor. Murat hoca yeterli değil benim gözümde de.
Ahmet DEDEHAYIR istifa etmeli mi şu an. Bence hayır ama kendine dikkat etmeli. Davranış ve sözlerine. Yaptığı açıklamaları biraz hatırlasak yeter. Bıraksın yalandan taraftar dostu yöneticilği mesala işini yapsın.
Ama insanlar Ahmet DEDEHAYIR' ın istifasını istiyorsa da en doğal hakkıdır bence.
Murat İNAL' Alıntı:Ama şu an Yiğit Şardan a şu camiada şu taraftar arasında kimse laf etmez, ettirmez. Bu kadarını bilin yeterli.
Doğan SAĞLAM' Alıntı:[quote="Alperen Kaplan":20twkiub]@Doğan SAĞLAM,
Bana o anda Ahmet Dedehayır'ın eksileri soruldu,artılarından bahsetmek lüzumsuz olurdu kannımca...
Ahmet Bey'in artısı yok demiyorum zaten fakat Onur Abi'nin de ifade ettiği gibi önemli olan nokta artısının mı eksisinin mi fazla olduğu;ve bence eksisi daha fazla...
Alperen Kaplan' Alıntı:Ha,mesele bu işte.. Ben kendimce eksilerinin fazla olduğunu düşündüğüm için açtım topici...