Alba Torrens

Antrenörümüz Ceyhun Yıldızoğlu taraftarlarımızı bu kritik maça davet edip "Bu seneki en önemli maçımıza çıkıyoruz. Karşımızda son derece donanımlı bir takım var. En iyi basketbolumuzu, hem hücumda, hem savunmada oynamak zorunda olduğumuz bir maç, seyircimizin oluşturacağı ortamda gerçekleştirebiliriz diye düşünüyorum. Dolayısıyıla bu maçı seyircimizle, onların sinerjisiyle kazanmak istiyoruz. Önceki maçlarda bizi desteklediler, yine onları yanımızda görmek arzusundayız. Alba Torrens sakatlığı sebebiyle oynayamayacak ama gruptaki liderliğimiz ve yenilgisizliğimizi devam ettirmek için sahaya çıkacağız. Tüm taraftarlarımızı bu karşılaşmaya bekliyoruz" şeklinde konuştu.
İnşallah dediğiniz gibidir ama resmi açıklama bu şekilde sitede.

Alba Torrens'in yarın oynayamayacağını biliyoruz.Peki Fenerbahçe maçında kesin oynayabilecek mi?
Kimse doğru düzgün bir açıklama yapmıyor.

Bende merak ediyorum ne zaman döneceğini?
Vici Aistes maçı neyse de içerideki Prag ve dışarıdaki UMMC maçlarına yetişir umarım.

Ros casares maçı sonunda hoca GSTV tv ye verdiği maç sonu değerlendirmesinde 4-5 maç oynayamacak demiş. Lig+EL dir herhalde o rakam. 4-5 maç tahmini sarkmazsa Prag şüpheli ama Ummc ye yetişir.

Gerçekten istatistik olarak pek beklediklerimizi veremiyordu ancak birşeyi kaybedince anlarsın muhabbeti tam bu konuya biçilmiş kaftan Diana Taurasi dinlenirken onun yokluğunu iyi idare ediyordu şmdi takım zorlanıyor o boşluğu doldurmakta

Gerçekten istatistik olarak pek beklediklerimizi veremiyordu ancak birşeyi kaybedince anlarsın muhabbeti tam bu konuya biçilmiş kaftan Diana Taurasi dinlenirken onun yokluğunu iyi idare ediyordu şmdi takım zorlanıyor o boşluğu doldurmakta
istatistik olarak pek bekleneni veremiyor mu? euroleague de 15.7sayi 2.8rib 2.7as tkbl de 12.5sayi 3.3rib 3.8as daha ne yapsin

Alba torrens müthis bir oyuncu oyunun takınadığı anlarsa bir bakıyorsun üst üst 8 -10 sayı atabiliyor .O kadar gelismeye açıkkı sutunuda baya gelistirmiş bazen diyorum acaba taurasinin etkisi varmı euroleague en iyi avrupalılardan bir 5 yapsan ilk onu yazarsın herhalde euroleague nba gibi en iyi 6 . kadın halan olsa açık ara alba torrens olurdu iyiki varsın alba hep bizimle kal alba .