Alba Torrens

bir takımda bu kadar çok önçapraz bağ sakatlığı olmasına inanamıyorum, bu kadarı şanssızlık filanla açıklanamaz, hersene istikrarlı bir şekilde 2 kez oluyor. bence ağır ihmal var bu işte yeterince diz güçlendirmesi yaptırılmıyor daha kötüsü ders de alınmıyor galiba.

neyse geçmiş olsun.

şanssızlık nezaman yakamızı bırakacak çok merak ediyorum.umarım şuana kadar herkes yanılıyodur,bunu dilemekten başka yapabileceğim bişey yok...çok geçmiş olsun.

Şanssızlık gerçekten. Prince'nin de Ruslara karşı oynamadığını düşünürsek işimizin ne kadar zorlaştığını görmek gerek. Acile 2 takviye yapılır umarım

Avrupalı uzun düşünürken bir de Alba'nın sakatlığı. Takımın en büyük parçası bana göre Dee ile birlikte. Çok büyük bir eksiklik. Sadece oyun anlamında bir eksiklikte değil. Çok kötü oldu bu.

Takım için bir şey söylemeye gerek yok inanılmaz büyük kayıp.
Kendisine geçmiş olsun, umarım en iyi şekilde döner ve tüm kupaları tek tek kaldırır formamızla, bu sene kısmet değilmiş malesef.

MR çekilmediği için net bir şey söylemek oldukça zor. Ancak elle yapılan kontrolde görünen durum pek iç açıcı değil. Ön çapraz bağ, iç yan bağ ve menisküs, üçü birden. Kesin sonuç yarın burada MR sonrası belli olacak.

Su anda hem erkek hem kadın takımlarında açık ara en sevdiğim oyuncu alba ile 5 yıllık kontrat yapsınlar bu sene lik sampiyonu olmamaya ve euroleague top 8 halan elenmeye razıyım yeterki alba hep bizimle kalsın

Erkek basketbol takımı Efes'i yine yener,Tutku'nun hastalığı geçer ama bu haber...Boğazı düğümleniyor insanın,her şeye okkalı okkalı küfür etmek geliyor içimden.

Seimone'nin gidişinden beri hiç bişey beni bu kadar üzmemişti :(
Nedim abi'nin yazdıklarını okuyunca "inşallah sadece çapraz bağları kopmuştur" diye dua ediyorum.

O kadar üzüldüm ki efes maçı sakatlık haberini aldığım an bitti zaten. Dün geceden beri bir şeyler karalamak için düşünüyorum ama hiç bir şey gelmiyor aklıma yazamıyorum. Derler ya kendi başıma gelse bu kadar üzülmem diye işte o kadar büyük bir üzüntü var içimde. Bunun adına Galatasaraylılık deniliyor galiba. Ailemden birinin canı yandı aynı acıyı bende çekiyorum.
Zamanını bilmiyorum (inşallah en kısa zamanda olur) ama eskisinden daha sağlıklı ve iyi dönmen dileğiyle. Geçmiş olsun Alba...