Alba Torrens

haberi duyunca inanılmaz kötü oldum.uzun vadeli bir sözleşme yapalım.yalnız bırakmayalım onu.hep bizimle kalsın.5 yıl 10 yıl ...biz seni çok sevdik be alba...

Şimdi güzel güzel üzüntü mesajları yazılıyor. 2 yıl sonra şimdiki performansını veremediğinde ne arıyor bizim takımda elin ispanyolu denecek malesef. Seimone de bu saktlığı yaşadı. Sonra WNBA şampiyonluğu aldı. Başarabilirsin Alba!

Şimdi güzel güzel üzüntü mesajları yazılıyor. 2 yıl sonra şimdiki performansını veremediğinde ne arıyor bizim takımda elin ispanyolu denecek malesef. Seimone de bu saktlığı yaşadı. Sonra WNBA şampiyonluğu aldı. Başarabilirsin Alba!

bu topic de gördügüm en aci mesaj bana göre
aynen haklisin
augustusa isila neler dendi burda.
1 sene sonra bu mesaji ortaya koyarsin :)

Her ne kadar bir an olsun onu yalnız bırakmasak da elbette insanın ailesinin yanında olması, üstelik yabancı bir ülkedeyseniz, hiçbir şeyle kıyaslanamaz. Neyse ki dün akşam itibarıyla Alba'nın annesi kızının yanında.

Sen hayatımda gördüğüm en süper kadınsın ALBA ! Benim için üzülmeyin , asıl ben üzülüyorum zor maçlarda yalnız bırakacağım için takımımı demiş . İnanılmaz bir kişiliğin olduğunu bir kez daha anlamış bulunuyoruz . Seni çok seviyoruz ! :) Şampiyonluğu sana ve Gülşah'a armağan etmesi lazım takımın artık! Haberi yapan Fehmi Özgülerede teşekkürler :)

Alba seni çok seviyoruz bizi şok etti sakatlığın, mükemmel bir basketçi olmanın yanı sıra mükemmel bir insansın, onu çok mutlu edecek şey takımın şampiyonluğu olacaktır. Daha çok genç umarım en kısa sürede aramıza katılır. Sıra bizde takımın her zamankinden çok bize ihiyacı var. Hep destek tam destek...

bu kız için herşeyi yaparım net ömür boyu anlaşma yapalım eğer sözleşmesi feshedilirse(aklımın ucundan bile geçirilmesin) çok ama çok üzülürüm takım şimdi daha fazla kenetlendi eskiye göre....

Sonuna kadar katılıyorum. Albanın yerine bu saatte alınabilecek o düzeyde kimse yok. Kaldı ki olsa bile, bu durumda Albayla sözleşme uzatmak hiç bir kupayla ölçülemeyecek bir onurdur...Eğer yeni gelecek bir yabancıyla iki kupa gelecekse varsın gelmesin, seneye Gülşahla Alba onları bize getirir zaten...
We love you Alba,
We belive in you.

Böyle birşey olabileceğine inanmıyorum kim söylemişse halt etmiş, değil bu saatten sonra normelde zaten albanın ayarında oyuncu yok avrupada, bazıları alba torrensin ne çapta bir oyuncu olduğunu kavrayamıyorlar malesef, zaten lig için limit 4 onlarda belli, euroleague için 1 transfer olabilir, epifany bugünkü oyunuyla zaten ne klasta olduğunu gösterdi, durup dururken milletin kafasını bulandırmayın, bu takıma en büyük kötülüğü yapmış olursunuz, eğer aklıevvel bir yöneticinin alba torrensin sözleşmesini feshetmek gibi bir fikri varsa, bunun hesabınıda verir..

Enteresan bir olaya şahit olmuşsun, senin yerinde olmak istemezdim. Henüz 22 yaşında avrupanın en değerli oyuncusu seçilmiş ve sakatlığı sonrası yaptığı açıklamalarla takımı ne kadar benimsediğini ortaya koymuş ve sakatlığına rağmen insanlar evinde otururken takımını yalnız bırakmayan bir oyuncu için sözleşmeyi feshetmekten bahsetmek komik olmuş... Biz onun morali bozulmasın, kendisini daha iyi hissetsin, ona olan desteğimizi her an hissetsin diye işimizi gücümüzü bırakıp havaalanında çiçeklerle karşılarken birilerinin kupa sevdasına düşmüş olması garip geldi bana... Ben mi çok duygusal yaklaşıyorum bilmiyorum ama benim için Şampiyonluktan çok daha değerli şeyler var... Gülşah ve Alba'ya gösterilecek destek herşeyden daha değerli... Farklı düşüncede olan kişiler eğer havaalanında Gülşah'ın gözyaşlarını görselerdi eminim fikirleri değişirdi...