Alba Torrens

Resmi Sitedeki haberde sakatlıkla ilgili açıklama istanbul dönüşü yapışan tetkiklerden sonra açıklanacak denmiş, inşallah söylendiği kadar ciddi değildir...

O sakatlandığı anın fotoğrafını keşke hiç koymasalardı, çok fena.
Takım için de çok kötü ve üzücü bir durum ama asıl Alba için üzüldüm. İnşallah en kısa sürede sağ salim dönecek aramıza. Seviyoruz onu.

Umarım sakatlık ve rehabilitasyon sürecini en iyi şekilde atlatıp gelecek yıldan itibaren hiçbir sorun yaşamadan oynamaya devam eder. Böyle dünya yıldızı bir basketbolcuyu kaybetmek çok acı verir ve yönetimimizde sözleşmesini uzatsa bu zor günlerinde en azından bir moral olur ve onu yalnız bırakmayacağımızı göstermiş oluruz.

Umarım sakatlık ve rehabilitasyon sürecini en iyi şekilde atlatıp gelecek yıldan itibaren hiçbir sorun yaşamadan oynamaya devam eder. Böyle dünya yıldızı bir basketbolcuyu kaybetmek çok acı verir ve yönetimimizde sözleşmesini uzatsa bu zor günlerinde en azından bir moral olur ve onu yalnız bırakmayacağımızı göstermiş oluruz.

zaten mevcut sözleşme 2 yıllıktu.ama bencede yine uzatma yapılmalı

inanin buu haberi duyudgumda gözlerimden yas geldi, sonra resmen aglamya basladim. hersey bahane ama bu kiz sahane, cok ama cok gecmis olsun allah acil sifalar versin. insallah en kisa zamanda geri döner.

Sakatlığı çok ciddi ama ruh hali de bir o kadar iyi. Bu haldeyken bile bırakmış bir tarafa kendi durumunu çevresini sakinleştirmeye, moral vermeye çalışıyor. Üzüntüsü sakatlığına değil takım arkadaşlarını sahadaki mücadelede yalnız bırakacak olmasına.

Hastanede MR a girerken " BEN DE ARTIK GERÇEK GALATASARAYLIYIM " dedi.

Gerçekten Galatasaraylısın Alba karşında bu sakatlığı 2 kere yaşamış bir isim var Aslanlar gibi çıkmış bir kız var merak etme umarım ömrün boyunca bu klupte hizmet edersin .