Benim bildiğim böyle bir şey yok. Bu konuların konuşulması için henüz erken olduğuna dair her iki tarafın da ortak görüşü var.
Tamam saol abi umarım uzatırlar zaten sözlesmesi 2 yıllıktı.Ayrıca bence külüp kal dediği sürece alba biryere gitmez gibi geliyor gs tv verdiği röportajda öyle bir his uyandı içimde .Benim bildiğim böyle bir şey yok. Bu konuların konuşulması için henüz erken olduğuna dair her iki tarafın da ortak görüşü var.
Abi veli abi galatasarayda uzun yıllar kalıp efsana olmak istermisin diye bir soru sordu alba da ısıl bu takıma hayatını adamıs biri efsana olacaksa ısıl efsanedir gibi birseyler söyledi . Ardından olabilir neden olmasın diye birsey söyledi.Olabilir bende yanlıs anlamıs olabilirim ama benim anladığım gibi olmasının temenni ediyorum .
ameliyet olmadi daha sanirim
ülkesine ne zaman dönecek acaba?
Beş ay gibi kısa bir süre içinde ne kadar da içimizden biri oldu değil mi?
Sabah, havaalanına gitmeden önce, yüzünde o çok tanıdık gülümsemesinin olmadığını görünce çok şaşırdım. Bu şaşkınlığım yüzüme de yansımış olmalı ki bana baktı ve "Şimdi ülkeme, evime gidiyorum diye mutlu olduğumu düşünüyorsun değil mi?" dedi ve benim bir şey söylememe fırsat vermeden devam etti " Ama hayır, ben İspanya'ya gitmek değil burada kalmak istiyorum, burada olmak istiyorum, gittiğim için hiç memnun değilim, o yüzden de ilk fırsatta geri döneceğim."
Ben hala suskun, dişi ağrısa ülkesine gidip bir türlü dönmeyen yabancı sporcuları gözümün önüne getirip şaşkın şaşkın ona bakıyordum.