Alba Torrens

Dediğim gibi bu konuları konuşmak için henüz çok erken. Kaldı ki kendi aramızda bile bunun konusu geçmiyor. Hele bir ameliyat olsun, iyileşsin, daha sonra konuşulur, düşüncesi hakim.
Ayrıca Alba GSTV'de bu konuyla ilgili bir yorum yapmadı, hatta buna yönelik bir soru da sorulmadı ona.

Abi veli abi galatasarayda uzun yıllar kalıp efsana olmak istermisin diye bir soru sordu alba da ısıl bu takıma hayatını adamıs biri efsana olacaksa ısıl efsanedir gibi birseyler söyledi . Ardından olabilir neden olmasın diye birsey söyledi.Olabilir bende yanlıs anlamıs olabilirim ama benim anladığım gibi olmasının temenni ediyorum .

Abi veli abi galatasarayda uzun yıllar kalıp efsana olmak istermisin diye bir soru sordu alba da ısıl bu takıma hayatını adamıs biri efsana olacaksa ısıl efsanedir gibi birseyler söyledi . Ardından olabilir neden olmasın diye birsey söyledi.Olabilir bende yanlıs anlamıs olabilirim ama benim anladığım gibi olmasının temenni ediyorum .

Veli "Bu takımda kalıp efsane olmak ister misin?" diye sorunca, Alba Işıl'ı ön planda tuttu. Her sporcu Galatasaray gibi bir takımda efsane olmak ister. Alba da " Neden olmasın" tarzı mütevazi bir ifade kullandı.

Alba'nın kalıp kalmaması konusu ise henüz gündemde değil.

Cumartesi annesi ile konuştuğumuzda birkaç gün içerisinde İspanya'ya gideceğini, tedavisine Barcelona'da devam edeceğini, EuroLeague F8'de Türkiye'de takımla birlikte olacağını söyledi. Tahminimiz yarın takım ile birlikte İspanya'ya gideceği yönünde.

Alba yarın takımla beraber Valencia'ya uçuyor. Maçta takımla birlikte olacak. Daha sonra Barcelona'ya geçecek ve perşembe günü ameliyatı yapacak doktor tarafından muayene edilecek. Sonrasında da dizinin durumuna göre ameliyat tarihine karar verilecek.
F8'de kesin burada olacak. Türkiye Kupasında da burada olmayı çok istiyor ama herşey ameliyat gününe ve sonrasındaki durumuna bağlı.

Evet, hava durumu hepimize sürpriz yaptı. Son dakikada Valencia uçuşu iptal olunca takım 12:25 Madrid uçağıyla İspanya'ya gidiyor. Madrid'den de Valencia'ya geçecekler.

En büyük sürprizi bize yaptı Nedim Abi :) Sabahın köründe havaalanına gittik, uçuşun iptal olduğunu görünce geri dönmek zorunda kaldık.

Beş ay gibi kısa bir süre içinde ne kadar da içimizden biri oldu değil mi?

Sabah, havaalanına gitmeden önce, yüzünde o çok tanıdık gülümsemesinin olmadığını görünce çok şaşırdım. Bu şaşkınlığım yüzüme de yansımış olmalı ki bana baktı ve "Şimdi ülkeme, evime gidiyorum diye mutlu olduğumu düşünüyorsun değil mi?" dedi ve benim bir şey söylememe fırsat vermeden devam etti " Ama hayır, ben İspanya'ya gitmek değil burada kalmak istiyorum, burada olmak istiyorum, gittiğim için hiç memnun değilim, o yüzden de ilk fırsatta geri döneceğim."
Ben hala suskun, dişi ağrısa ülkesine gidip bir türlü dönmeyen yabancı sporcuları gözümün önüne getirip şaşkın şaşkın ona bakıyordum.

Beş ay gibi kısa bir süre içinde ne kadar da içimizden biri oldu değil mi?

Sabah, havaalanına gitmeden önce, yüzünde o çok tanıdık gülümsemesinin olmadığını görünce çok şaşırdım. Bu şaşkınlığım yüzüme de yansımış olmalı ki bana baktı ve "Şimdi ülkeme, evime gidiyorum diye mutlu olduğumu düşünüyorsun değil mi?" dedi ve benim bir şey söylememe fırsat vermeden devam etti " Ama hayır, ben İspanya'ya gitmek değil burada kalmak istiyorum, burada olmak istiyorum, gittiğim için hiç memnun değilim, o yüzden de ilk fırsatta geri döneceğim."
Ben hala suskun, dişi ağrısa ülkesine gidip bir türlü dönmeyen yabancı sporcuları gözümün önüne getirip şaşkın şaşkın ona bakıyordum.

Cok feci duygulandim be abicim.

Az önce konuşma fırsatı buldum. Halen Barcelona'da tedavisi devam ediyor. Dizinin durumu daha iyiymiş, ödem oldukça azalmış. Önümüzdeki hafta ameliyat olacak ancak henüz günü belli değil.
Ayrıca yeni ünvanı için de tebrik ettim. Keyfi yerinde, sesi her zamanki gibi neşeliydi.

Hepinize de çok selamı var.

İspanya Basketbol Federasyonu Başkanı Saez, Twitter'da Torrens'in ameliyatını ertelendiğini, dizinde sıvı olmasına rağmen perşembe günü kontrolden geçeceğini yazdı.