Alba Torrens

kesin bir tarih yok ama birkaç ay kaldı demişti alba 2-3 ay heralde söylediği zaman tam hazır olması için

Anladım, teşekkürler. Ekim-Kasım civarı oynamaya başlar gibi duruyor o zaman. Alba'nın durumu kilit rolünde bizim için. Geçen sezon sakatlanmasaydı, Ceyhun Yıldızoğlu ve o dağınık takım görüntüsüne rağmen şampiyon olabilirdik...

Bugün imza töreninde Ekrem hocanın Alba ile ilgili söylediği şeyler çok hoşuma gitti.Umarım onun dediği gibi Alba öncelikle en kısa sürede parkelere döner ve hocanın dediği gibi potansiyelini sarı kırmızı forma altında en yükseğe çıkartır.

Bir süredir topla çalışmalara başladı. Bir kaç hafta içinde burada olacak. Son durumuyla ilgili ayrıntılı bilgiye kontrollerden sonra daha sağlıklı bir şekilde sahip olabiliriz. Çalışmalarına bu ay Barcelona'da devam edecek.

Alba ile Shipp ikisininde durumu aynı bana göre ikisi de çok ciddi sakatlık geçirdi ve belki de ikisi takımlarında olsalardı şampiyon olacaktık. Alba umarım daha iyi şekilde geri döner...

Alba ile Shipp ikisininde durumu aynı bana göre ikisi de çok ciddi sakatlık geçirdi ve belki de ikisi takımlarında olsalardı şampiyon olacaktık. Alba umarım daha iyi şekilde geri döner...

Kesinlikle katılıyorum.Bence bu iki ismin sakatlığı bizi geçen sene bu iki branştan şampiyonluktan etti.

Kendisine çok ihtiyacımız var bu sene.İnşallah eski sağlığına kavuşur ve bildiğimiz Alba gibi devam eder.

Alba ile Gülşah'ı karşılaştıranlar olabilir. Gülşah antremanlara, kısıtlı da olsa başladı, Alba neden gecikti, halbuki bir gün arayla aynı sakatlığı geçirmişlerdi? gibi bir soru akıllara gelebilir.
Ancak Alba'nın sakatlığı, ön çapraz bağ kopması dışında, daha geniş bir alanı kapsayan daha komplike bir durumdu. Sahaya dönüşünün daha uzun süre alacak olması çok doğal.

Ocak'tan önce dönmeyeceği söyleniyor. Biz hala "ağllllba ttooğrensss" diye bağıraduralım, kendisi burayı rehabilitasyon merkezi olarak görüyor sanırım. Şaka değil, bir senedir onu bekliyoruz.

Keşke transfer döneminin başında sözleşmesini feshedip başka isimlere yönelseydik.

Ocak'tan önce dönmeyeceği söyleniyor. Biz hala "ağllllba ttooğrensss" diye bağıraduralım, kendisi burayı rehabilitasyon merkezi olarak görüyor sanırım. Şaka değil, bir senedir onu bekliyoruz.

Keşke transfer döneminin başında sözleşmesini feshedip başka isimlere yönelseydik.

Bu durum sakatlandiginda belliydi zaten en.az 8 ay deniyordu. Cunku sadece capra baglari kopmadi menuskus yirtigida olustu. Ayrica Alba gibi bir degeri nasil gonderebiliriz anlamiyorum! Biraktigimiz an fenerin alacagini bile bile.

Son dönemde yükselmeye başlayan sabırsız, duygusuz, mantıksız, bencil, homurdanan Galatasaray taraftarının en güzel örneği olmuş bu arkadaş. Sana ne insanlar Alba Torrens diye bağırıyorsa? Sen bağırmazsın olur biter! Uzun dönem sakatlanan her oyuncun sözleşmesini fesh edelim o zaman. Birazcık mantık yahu!

Alba gibi bir değerden bahsediyoruz .Avrupanın açık ara en iyi oyuncusu diyoruz.Mükemmel karakterli olduğunu biliyoruz . Seneye 2+2 sitemi olduğunu biliyoruz ve bunları yaparken daha 23 yaşında olduğunu söylüyoruz.. Bu özelliklerri bulunduran başka oyuncu varsa Alba gidebilir, ama hiç zannetmiyorum .Alba umarım bu takımda daha nice seneler oynar.Takımızda kaptanlığa kadar yükselir.