Alba Torrens

Son dönemde yükselmeye başlayan sabırsız, duygusuz, mantıksız, bencil, homurdanan Galatasaray taraftarının en güzel örneği olmuş bu arkadaş. Sana ne insanlar Alba Torrens diye bağırıyorsa? Sen bağırmazsın olur biter! Uzun dönem sakatlanan her oyuncun sözleşmesini fesh edelim o zaman. Birazcık mantık yahu!

Alba Torrens'in nasıl bir değer olduğunun farkındayım. Lakin, bir sezon geçti ve ikinci sezona da başladık. Sezon ortasına kadar da verim alamayacağız ve hatta o süre de uzayabilir. Bu sezon artık bir şeyleri değiştirmemiz lazım. Sözleşmesini dondurabilir ve yer açabiliriz. Ne zaman sağlam olur o zaman takıma katılır. Ha direkt feshedip göndermek fikri yanlış da olabilir. O anki sinirle abartmış olabilirim. Lakin en erken Ocak'ta dönecek olması hiç iyi değil bizim için.

edit: Önder Çiçekoğlu'na cevap verdiğim ilk paragraf silinmiş sanırım. Kendisinin basketbol konusunda bir tribün emekçisi olduğunu yazılarından kestirmek mümkün. Yalnız kim olursa olsun, bana mantıksız, duygusuz, bencil gibi ithamlarda bulunma hakkı yok. Haddini bilmeli herkes.

Ekrem Memnun Alba'nın yerine transfer yapılacağını söylemişti. Maç sonunda da yönetime dar rotasyonla oynuyoruz diye mesaj vermişti. Son durum ne bilmiyoruz.

Alba kesinlikle çok yetenekli, yaşı çok genç onu kaybetmek o kadar kolay olmamalı. Fakat geçirdiği sakatlık çok ağır. Sakatlıktan nasıl geleceğide önemli. Sakatlık sonrası durumuna bakılarak tekrar tartışmalıyız.

Yıllardır Ocak'ta gelen amerikalılara kucak açan taraftarların Albaya şunu yapalım bunu yapalım demesi hoş değil.Alba'dan iyisini söyleyin alalım gönderip.

Alba Torrense laf edenler herhalde onun babasının çiftliğinde koştururken sakatlandığını sanıyorlar, Bu oyuncu üzerinde GS forması ile EL maçı oynarken sakatlandı, oyuncularımız hakkında yorum yaparken biraz daha insaflı olalım, Alba gibi bir oyuncu şuanda Avrupa basketbolunda yok, tamamen iyileştiği zaman takıma döner sonuçta avrupalı oyuncu Amerikalı oyuncular gibi kota kısıtlaması yok..

Alba tamam iyi de bence bu yıl çok iyi verim alamayabiliriz yerine bir oyuncu düşünmeliyiz. 2-3 oynayan dış şutu iyi olan bir oyuncu acil lazım takıma. Alba kalsın ama seneye planlarımızda bulunsun

2-3 oynayan dış şutu iyi avrupalı ve kulübü olmayacak yada biz bonservis ödeyip 5-6 aylık oyuncu transferi yapıcaz... bunu herkes söyler ama sonuç=0 yok avrupa piyasasında böyle birisi saymaya kalksak benim aklıma birsürü 2 numara bulurum ama hiçbirisi ne sadece avrupada oynamayı nede kısa süreli bir kontratı kabul eder...

Augustus sakatlandığında onun yerine birileri alınmıştı. Alba için de böyle düşünülebilir. Ama riski çok. Avrupalı oyuncu kıtlığından diğer takımlar sakatlığını es geçip transfer edebilirler ki bu çok kötü bir senaryo. Şu an için dönmesini beklemek daha iyi gibi geliyor bana. Ocağa kadar bu takım zaten her türlü idare eder. Sonrasında sakatlıktan iyi dönen bir Alba bu takıma seviye atlatır.

Bu sezon şampiyon olup olamayacağımız biraz alba'ya bağlı bence.Sakatlıktan iyi dönerse özlediğmiz şampiyonluğa bu sene ulaşabiliriz.
Ayrıca Kadrumuzda avrupanın en iyi kadın basketbolcusu varken onun kıymetini bilmeliyiz.

bu sakatlık ışıl'ın sakatlığına çok benziyor korkuyorum ışıl gibi dönmesinden yaklaşık 1,5 sezon oynamamış olacak ki eskisi dönmesini beklemek son derece riskli olur

Ameliyatı ve tedavisi İspanyada geçtiği için benim endişem yok. Türkiye'de ülkede sporcu sağlığı konusunda yeterli uzmanın olmadığını düşünüyorum çünkü.

Ameliyatı ve tedavisi İspanyada geçtiği için benim endişem yok. Türkiye'de ülkede sporcu sağlığı konusunda yeterli uzmanın olmadığını düşünüyorum çünkü.

Her iki ülkeyi ve sağlık sistemlerini yakından tanıyan (dreneyimlemiş) birisi olarak ne yazık ki bu düşünceye katılamayacağım. Türkiye'de de dünya çapında çok önemli uzmanlar var.
İlayda veya ben benzer bir sakatlığı bugün geçirsek yine hiç tereddüt etmeden Türkiye'yi tercih ederim. Ülkeden çok doğru ismi bulmak daha önemli.

Sezon sonuna doğru performansını ancak bulur.Bu sakatlığı yaşayan sporcularımız her zaman iyileştikten ancak bir sezon sonra formlarını bulabiliyorlar.Umarım Alba bu örneklerden farklı olur kısa sürede form yakalar.

Zayıf ispanyolcamla;
İki milli oyuncuları Ricky Rubio ve Alba Torrens'in benzer bir süreç yaşadıklarını, Rubio'dan sonra Torrens'in de dönüşünün çok yaklaştığından bahsediliyor.
Alba geçtiğimiz Şubat ayında yaşadığı sakatlıktan sonra, tedavisinin son aşamalarına gelmiş ve sonuçlar çok olumluymuş.
Barcelona'daki tedavisinin ardından, an itibariyle birebir, ikiye iki antremanları yapabildiği söylenmiş, 2012'den önce sahalara dönmesi muhtemel diye belirtilmiş.

Aras'a sormuşsun Savaş abi ama ben kendi adıma söyleyeyim ne güzel olur çevirirsen :)

Zayıf ispanyolcamla;
İki milli oyuncuları Ricky Rubio ve Alba Torrens'in benzer bir süreç yaşadıklarını, Rubio'dan sonra Torrens'in de dönüşünün çok yaklaştığından bahsediliyor.
Alba geçtiğimiz Şubat ayında yaşadığı sakatlıktan sonra, tedavisinin son aşamalarına gelmiş ve sonuçlar çok olumluymuş.
Barcelona'daki tedavisinin ardından, an itibariyle birebir, ikiye iki antremanları yapabildiği söylenmiş, 2012'den önce sahalara dönmesi muhtemel diye belirtilmiş.

Teşekkür ederim :)