Alba Torrens

13-20 Mart arası Alba'yı ziyaret etmek için Barcelona'ya gidiyorum. Birşey göndermek, iletmek isteyen olursa elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım arkadaşlar.
Ben de şu anda Murcia'dayım Erasmus'la geldim. Eğer Alba'yı ziyaret gününüzü tam olarak bana iletebilirseniz ve sizin için de sorun olmazsa ben de gelmek isterim sizinle Alba'yı ziyarete Tutku bey.

Önemli :Alba Torrens

Bu akşam Abdi İpekçi çıkışı Rivas'lı oyuncuları yolcu etmek için arka çıkış kapısında bekliyorduk ancak 10 dakika geçti ve yavaş yavaş gitmeye hazırlanırken kapıdan Alba çıktı..Üzerinde ASY sweeti ile beraber..Ve tek başına Kötü ingilizcemle bir kaç cümle konuştuk ben birisi karşılayacak..Veya takımdan bir arkadışyla gidecekler diye beklerken taxi taxi diyordu Ben hala bi yerde bir aracın beklediğini düşünüyorum ancak Abdi İpekçi önünde ne araba ne başka bişey sonra o soğukta incecik üstüyle Taksi beklemeye başladık..Montumu verme ısrarlarıma rağmen kabul etmedi..Ve uzun bekleyişten sonra taksi geldi ve Alba'yı bindirdik Bu oyuncunun benim için farklı bambaşka özel bir anlamı olabilir ama bu oyuncu en kötüsünden kulübümüzün oyuncusudur..Avrupanın en iyi kadın basketbolcusudur..Kulüp bu kadar mı sahip çıkıyor oyuncumuza?

İbrahim, maçtan sonra böyle bir durumla karşılaştığın için duygu yoğunluğu yaşamışsın, içinde yer de etmiş ama iki başlığa gerek yok.

Araç tahsisi konusunda vs. olayla ilgili bilgim yok ama perşembe hayal kırıklığıyla dolu bir gün yaşadım şube yönetimi adına, şaşırmam...

Final Eight Final günü bitiminde yanına fotoğraf çekilmeye gittiğimde 'thank you' sözüme 'bişey değil' cevabını vermesi çok küçük bir nokta olsa da ne kadar kendini bizden hissettiğine dair bir gösterge bence...Bir kelime Türkçe öğrenmeden yıllarca oynayan oyuncuları düşündükten sonra hem de..

Alba sanırım sezsiz sedasız İspanyaya döndü Final Eight taşkalasıyla unutuldu pek bilgi alamadık.Umarım en kısa sürede atlatır sakatlığı ve sapa sağlam döner.Çünkü onun gibi değerli yıldız sporcularla birlikte avurpada kupa kaldırmak hepimizin hayali

Sürpriz olarak Abdi İpekçi'de karşımıza çıktı prenses...Ne zaman geldiği ile ilgili bilgi var mıydı karşılama yapıldı mı acaba ? Ne kadar inandığı konusunda hepimize örnek olsun Perşembe günü herkesi bekliyoruz !

Koltuk değnekleri yoktu galiba ? Maçtan sonra takım soyunma odasına giderken yine o gülüşüyle selamlıyordu arkadaşlarını. :)

maç sırasında hiç görmedim ben de, tv de gösterdiler mi, maç sonunda twitterda eyüp yıldızın yazısıyla haberim oldu benim de, aslansın Alba, bu takımı ne derece benimsediğini, sevdiğini gösterir