Alba Torrens

Alba takımla birlikte girdi salona. İspanyadan Fİnal serisi için döndü. Takım için de büyük moral oldu. Gerçekten karakterli bir oyuncu. Sezon başında Yasemen'e yaptığı hareketle karakterini zaten bize göstermişti. Devamını da getiriyor. Biz onu sevdik sanırım o da bizi sevdi. Keşke salonu fulleyebilsek de ona da takıma da gereken desteği hakkıyla verebilsek:( Ama ne olursa olsun Seviyoruz onu.

dün ipekçideydi alba. koltuk değnekleri yoktu fakat topallıyordu hala, daha doğrusu sürtüyordu ayağını. salona gülşah ile birlikte geldiler, alba bütün taraftarı selamladı. sakatlığı büyük handikap bizim için. rotasyon adına çok iyi işler yapabilirdik alba olsaydı. her şeyde bir hayır vardır. umarım seneye maksimum verimi alırız kendisinden.

Alba ne zaman çalısmalara baslıyacak bazı yerler de ocak diyorlar ama ben eylül diye hatırlıyorum hangisi doğru acaba bir an önce sahalara dönsün kendisini çok özledik.

Alba koltuk değneklerini atalı çok oldu. Dizinin durumuna göre 1 haftaya kadar koşulara başlayacak. Son anda bir değişiklik olmazsa eylül ayında burada olacak.
İlayda'ya sözü var. Önümüzdeki ay, eğer dizi sorun çıkarmazsa, Cordoba'ya Avrupa Üniversiteler Basketbol Şampiyonası'na İlayda'yı izlemeye gelecek.

Alba koltuk değneklerini atalı çok oldu. Dizinin durumuna göre 1 haftaya kadar koşulara başlayacak. Son anda bir değişiklik olmazsa eylül ayında burada olacak.
İlayda'ya sözü var. Önümüzdeki ay, eğer dizi sorun çıkarmazsa, Cordoba'ya Avrupa Üniversiteler Basketbol Şampiyonası'na İlayda'yı izlemeye gelecek.

Peki, sahalara dönüşü hakkında verilmiş bir tarih var mı?

Cordoba'dan bahsetmeniz beni geçen yaza getirdi. Sadece bir gün kalmış olsam da; 13-14 gündür sürekli gezmenin yorgunluğundan bitmiş vaziyette, Puente Romano'nun oradaki merdivenlere çökmüşken gün batımında keman çalan birini 1,5 saat dinlemiştim. O harika görüntü ve müzik hala gözümün önünden gitmez. Sorcular için öyle bir şehri görüp orada bir organizasyona katılmak büyük şans olmuş. İlayda'ya da başarılar dilerim.

haftaya istanbulda kontrolden geçecek

En son dün akşam iletişim kurmuştum ama önümüzdeki haftayla ilgili birşey söylemedi, sadece, inşallah en kısa zamanda görüşeceğiz dedi. Bir ara sorarım artık.
Geçen hafta itibarıyla düz koşulara başladı ama fazla zorlamıyor. Sağlam dönmek için çok yoğun ( saatlerce süren sıkı bir program uyguluyor) çalışıyor.

Biraz önce tekrar görüştük. Önümüzdeki hafta gelme durumu henüz net değil. İspanya'daki ve buradaki ekibin değerlendirmesine göre bir karar verilecekmiş.

alba torrens röportaj vermiş tam olarak hazır olmadan parkelere dönmeyeceğim demiş ve bunun için birkaç ay daha var demiş ve dizinin durumunun her geçen gün iyiye gittiğini de söylemiş...

Bu konuda içiniz rahat olsun. Alba çok iyi bir profesyonel. Tam anlamıyla iyileşmeden ve kendini hazır hissetmeden sahaya dönmez. Tekrar aramızda olmak için çok sabırsızlanıyor ama sağlıklı olarak dönmenin ne kadar önemli olduğunun da bilincinde.