Alex Tyus

En önemli daha doğrusu tek özelliği olan atletizmi umarım hala iyi seviyededir. Yaş olarak 32-33 yaşında, hala iyi durumda sonuçta. Hücumda hem şutu olmadığı için hem de ikili oyunlarda içeri devrildiğinde onu besleyecek Arroyo gibi bir oyun aklımız olmadığı için pek katkısı olacağını düşünmüyorum. Ancak hücum ribaudlarında ekmeğini taştan çıkartabilir belki. Ama savunmada katkı verebilir bize. Ama Tyus'ın da şöyle bir sorunu vardı bizdeyken hatırladığım. Adam her pozisyonda blok kovaladığı için pozisyonunu kaybediyordu sürekli. Biraz daha bulunduğu alanın savunmasına konsantre olması lazım.

Çok içime sinen bir transfer olmadı ama alınmış sonuçta. Hayırlı olsun demek düşer. Faydalı olmasını bekliyoruz artık.
 
Sitede ve sosyal medyada kullanilan foto eski. Forma sponsoru eski, tedarikci eski hatta uleb logosu var.
Kimse yeni bir foto koymayi dusunmedi mi?
Sonra neden sponsor bizi tercih etmez diye laf edelim.
 
Burun kiviran arkadaslara saygi duymak ile beraber,

Harrison 2 sene gömduk 》oly
Agus cöp dedik 》pana
Daye yine el takiminda
Velhasil Alex yillardir ūst seviye takimlarda,üst seviye turnuvalarda mucadele ediyor.

Williams vede Hunter 'in kontratlarindan cikip
Sert 3 vede 5 alirsak ben hala takimdan beklenti icinde kalabilirim
 
Borç takmadığımız ender yabancılardan biri..Boşa düşünce kumbarada ne varsa verip aldık işte..Belkide ondan bundan 3000 5000 usd borç bile toplanmıstır...Günü kurtarma transferi..Ne diyim böyle staff (ortada olmayan sube direktoru! ) ve yönetime böyle transfer. Basarılı olacağını net dusunmuyorum.
 
Borç takmadığımız ender yabancılardan biri..Boşa düşünce kumbarada ne varsa verip aldık işte..Belkide ondan bundan 3000 5000 usd borç bile toplanmıstır...Günü kurtarma transferi..Ne diyim böyle staff (ortada olmayan sube direktoru! ) ve yönetime böyle transfer. Basarılı olacağını net dusunmuyorum.

Basarılı olmayacagı kesindi. Ama ne diyim , benchte denizbank/maslak sube hesabına senelik 181500 usd yatanlar utansın.
 
İlk oynadığı dönemi bilmiyorum. Maçları izlemiyordum. Ama geçen yıl Unics Kazan'da canlı izlediğim Alex Tyus bizim ligin orta sıra takımlarında oynayacak seviyeye düşmüştü. Üstüne 8 aydır eline top almamış olması seviyesini daha da düşürmüş. Williams'la birlikte karşısındaki 3. sınıf uzun Jarrett'ı, Yao Ming yaptılar resmen. Transferi için çok acele edilmiş.

Bu sezon oynayan uzunlar Zach Auguste'ın değerinin anlaşılması için takıma getirilmiş resmen.
 
Görünen köy kılavuz istemedi. Zaten yaptıkları ve yapamadıkları belli bir oyuncuydu. Yaş ilerledikçe yapabildikleri de düşüşe geçmiş. Williams üstüne korkunç bir transfer oldu. Alınmasında kim rol oynadıysa artık bilmiyorum eski hocamız mı yöneticimiz mi kendisini buradan tebrik ediyorum.
 
Benim de içime sinmemişti Alex Tyus transferi ama bu kadar gömmemek lazım. Sonuçta aynı Motum gibi senelerin Euroleague oyuncusu. İlla ki katkı verecektir. Daha yeni geldi sayılır. Tecrübesi var, savunmada özellikle takıma alıştıkça faydalı olabilir.
 
Galatasaray'a sezon ortasında transfer olan Alex Tyus, Real Madrid'e gidiyor.

İspanyol Encestando sitesinin haberine göre; Anthony Randolph'un sakatlığı sonrası bir uzun arayışına giren Real Madrid, Alex Tyus'ı kadrosuna katıyor.

Galatasaray'dan bu hafta ayrılacağı öne sürülen ABD'li oyuncunun İsrail pasaportu olması ve Euroleague tecrübesi Real Madrid için belirleyici oldu.

@basketdergisi
 
Tyus gibisini zor buluruz. 2-3 hafta sonra daha iyi olacaktı. Yerine Williams gibi pota altını karartamayacak biri gelecektir kesin
 

Üst