Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Re: Aslantepe

seyrantepesporkompleksi.com adresindeki canlı kamera görüntülerinden gördüğüm kadarı ile koltuk takım işlemleri baya hızlı ilerliyor.
 
Re: Aslantepe

Bu tribünler bu kadar dik değildi aslında ilk planda bu Euro 2016 muhabbetine Uefa istedi tribünlerin dah dik bir şekilde yapılmasını. Bu adaylığın böyle bir faydası oldu bize, çokda güzel iyi oldu :) .
 
Re: Aslantepe

Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Bu tribünler bu kadar dik değildi aslında ilk planda bu Euro 2016 muhabbetine Uefa istedi tribünlerin dah dik bir şekilde yapılmasını. Bu adaylığın böyle bir faydası oldu bize, çokda güzel iyi oldu :) .


Abi bu kadar diklik insanı korkutuyor ya resimlerde bir de :) biri yerinde zıplasa kendini 6 7 sıra aşağıda bulabilir gibi geliyor :) kendini ileri atsa zaten sahanın içinde direk :)
 
Re: Aslantepe

Dik olması her zaman iyidir de, gerçekten bu oldukça dik.Ben korkarım :)
 
Re: Aslantepe

Bu arada ufak bir bilgi vereyim, Kuzey tribün yani Pegasus tribünde Loca yok.

Şöyleki; Loca gözüken yerlerin 1. katında büyük bir organizasyon locası var sadece diğer katta ise restorant ve yeme içme yerleri var.
 
Re: Aslantepe

2010-2011 sezonunun 2.yarısından itibaren, yeni stadımızda tüm alt gruplarımızla birlikte, Pegasus Kuzey Kale Arkası Tribün (Eski Açık-Alpaslan Dikmen Tribün) 1.kat (en alt kat) da yer alacağız.

Öncelik olarak, Pegasus Kuzey Kale Arkası Tribün (Eski Açık-Alpaslan Dikmen Tribün) 1.kattan kombinelerimizi alacağız.Bu tribünün diğer katlarından da imkanı olanlar kombinelerini alabilirler.

Pegasus Kuzey Kale Arkası Tribün(Eski Açık Alpaslan Dikmen Tribün)?de yerlerin tükenmesi durumunda diğer öncelikli tribünümüz Güney Kale Arkası Tribün 1.kattır.

Ayrıca, ekonomik durumu iyi olan ultrAslan?lar da diğer tribünlerden kombinelerini ayırtmaktadırlar.

Galatasaray?ımızı daha iyi destekleyebileceğimize, tribün performansımızı etkili bir şekilde gösterebileceğimize, tribünün sahaya olan yakınlığının da bu koşullara artı olarak eklenebilmesine olan inancımızdan dolayı bu kararı almış bulunmaktayız.

Ekonomik anlamda herkesin bütçesine uygun bir şekilde kombine alabilme imkanı da Pegasus Kuzey Kale Arkası Tribünü (Eski Açık-Alpaslan Dikmen Tribünü) tercih etmemizdeki en önemli sebeplerden biridir

Ayrıca, diğer tribünde deplasman seyircilerinin bulunacak olmasından dolayı oluşacak yaklaşık 2500 kişilik bir tribün boşluğu ve buna bir de güvenlik boşluğunun da eklenmesiyle birlikte oluşacak yaklaşık 4000 kişilik boşluk da bu kararı almamızda en önemli etkenlerden biridir.

Alınan bu kararın hepimize hayırlı olmasını ve yeni stadımızla birlikte, Galatasaray?ımızı en iyi şekilde destekleyerek yine en büyük zaferlere birlikte imza atmayı diliyoruz.

Saygılarımızla
 
Re: Aslantepe

Arkadaşlar selam.Bu soruları çok görmüşsünüzdür ama bilgi almak istiyorum.ultrAslan sanırım pegasus diye tabir edilen trübünde olucak.Kombine almak istiyorum ancak gsbonusum yok.Başkasının gsbonusunu kullanabilirmiyim aynı zamanda öğrenciyim de.Fiyatı toplam da ne kadara gelir?Hangi trübünden almak daha mantıklı olur?
 
Re: Aslantepe

Evet kullanabilirsin başkasının gsbonusunu. Yukarıda da yazıyor zaten. Akraban değilse sorun çıkarabilirler ama sanmıyorum.

Üst taraf 472 sanırım, alt taraf bundan 50 TL falan daha pahalı olması lazım.
 
Re: Aslantepe

Kerem abi, akrabam değil malesef ama alırken sorarız o zamn.Alt taraf daha iyi gibi sonuçta bağarmak lazım :) teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
 
Re: Aslantepe

Ben daha gidipte bilet alamayan görmedim. Genel olarak sorun çıkarmadan satıyorlar.

Kardesime ögrenci kombineleriyle ilgili olarak girişte ögrenci kimliği sorulacak tarzı bişeyler demişler ama dalga geciyolar diye düşündüm =)
 
Re: Aslantepe

Sanırım kombineyi okuttuklarında öğrenci diye uyarı verecekmiş. Bu şekilde uyarı verse dahi herkesin kimliğine bakmazlar bence. Sadece öğrenci olmadığını düşündükleri kişilere bakarlar. Yani şimdi gidip babanıza verirseniz o giremez :)
 
Re: Aslantepe

Ben düşünmüyordum ama ciddilermiş sanırım. Dediğim gibi kombine bir uyarı verirse (ki vermezse kombinelere tek tek bakmazlar bu tam bir hayal) ancak yaşlı birine sorarlar kimlik. Yoksa uğraşmazlar gibi geliyor bana da.
 
Re: Aslantepe

Kardesime almayı düşünüyordum. Yaşı tutuyor ama ögrenci değil. Onun da kafası karıstı alsam mı diye. Ben ihtimal vermiyorum uygulama olayına ama sezon başlamadan da göremeyiz sanırım.
 
Re: Aslantepe

Semih ne olur ne biter bilmiyorum ama Stad'ın işletmecileri bu öğrenci kombineleri konusunda baya kararlı gözüktüler bana. Şu şekilde söylüyorlar öğrenci kombinesi okutulduğunda otobüslerdeki "Duracak" ışığı gibi Öğrenci yazan bir ışık yanacakmış ve kontrol yapılacakmış öğrenci olmayıp öğrenci kombinesi ile girmeye çalışanların kombineleri iptal edilecek dediler.

Ha şahsi fikrimi sorarsanız turnikeye kadar gelipte üstelik elinde kombine olan bir insan oradan biraz zor döner ama dediğim gibi adamların kararlılığı garibime gitti.

Şöyle bir şey yaşadım orta yaş diye tabir edebileceğim bir adam öğrenci kombinesi almak istedi ona kartı sattılar ve şunu eklediler bizim için sorun yok para nasılsa kulüp'de kalacak ama geldiğiniz ilk maçta kombine kartınızın iptal olacağına emin olabilirsiniz dediler.
 
Re: Aslantepe

Valla Şamil bu işler hep böyle kararlılıkla başlıyor bu klüpte. Sonra kombine satışları istenildiği gibi gitmediği zaman bütün kararlar baştan alınıyor. Bütün uygulamalar değişiyor.

Şahsi fikrim keşke profesyonel olunabilse ve gercekten kuralı neyse ona göre girip çıksalar ama diyorum ya hiç sanmıyorum.
 
Re: Aslantepe

Yani böyle bir maddenin olması normaldir uygulama için ipucu vermez sanırım ama imzalanılan taahütnamenin 23. maddesi şu şekilde:

"Kulüp öğrenci indirimi ile satın alınmış bir buçuk sezonluk kart ile ilgili olarak öğrenci kimliğinin ibraz edilmesini talep etme ve öğrenci statüsüne tabi olmayanlar tarafından kullanıldığını tespit etmesi durumunda bir buçuk sezonuk kartı iptal etme hakkına sahiptir."
 
Re: Aslantepe

Dediğim gibi Semih aynen senin gibi düşünüyorum hatta ben bazı tribünler dışında oturma planına riayet edilmeyeceğini de düşünüyorum ama adamların kararlılığı çok garibime gitti zira Eski Açık'ta kimlerin öğrenci kombinesi ile girdiğini gördükten sonra. Gerçi stad işletmecisi tamamen değişti ama dediğim gibi enteresan bi güven ve kararlılık var bundan dolayı öğrenci kombinesi almaktan vazgeçen insanlar gördüm.

O yüzden kimseye diyemiyorum alın öğrenci kombinesi kim kontrol edecek diye.
 

Üst