Ali Sami Yen Spor Kompleksi

Re: Aslantepe

Stad tem'e çok yakınmış ve temle bağlantı kesilmemiş. İnsanlar teme çıkıp otostop çekiyormuş. Orasının kapatılması da lazım. Daha dış boya da bitmedi. Aslında nerdeyse 6 ay önce açılmış bir stat. Bence ancak gelecek sezon tam olarak bitmiş olacak stad.
 
Re: Aslantepe

Otobüsler mahaline giden yol için tabelalar asılmalı. Maç bitişi orda bir çok otobüs olmalı. Kadıköy Bakırköy Avcılar Ümraniye gibi yerlere otobüs kalkmalı bilet karşılığı (veya akbil)

Metobüse binmeden önceki dışarıdaki son turnişkeler kesinlikle kaldırılmalı orada bir izdiham osla o turnikelere sıkışıp ölecek çok insan olur.

Sanayi mahallesinden aslantepeye giden metro paralı olmalı ama dönüşte metro bedava olmalı ki sirkülasyon daha hızlı döner. Orada içeri girdikten sonra bir de jeton akbil atmak için insanlar turnike başında beklerken yığılmalar oluyor.


Spor salonu yapılmalı.

Metro alanı kesinlikle yer döşmesi sağlanmalı. Yağmur yağarsa o bölge çamur içinde kalır.


Spor salonu yapılmalı.

Tribünlerdeki büfelerin ya cuuzlatılması sağlanmalı ya da tekrar halka açık ihaleye çıkarılmalı. O işi daha ucuza yapabilecek girişimciler olacaktır. Zİra insanları orada 4-5 saat tutmak isteyip o fahiş fiyatlarla bunu devam ettiremezsiniz.


Spor salonu yapılmalı.

Rüzgar panelleri şimdi takılmayacak da temmuz sıcağında mı takılacak?

Metrodan girdiğimizden itibaren o bölgede seyyar satıcı olmamalı.

Stad çevresinde dışarıya cafeler yapılmalı.

Spor salonu yapılmalı.

Spor salonu yapılmalı.

Saha içinde ne olursa olsun herkesin yerinde oturması sağlanmalı. ultrAslan eğer buna uymuyorsa ultrAslan yöneticileri ile konuşulmalı onlarında destek vermesi sağlanmalı.

Tel örgüler kaldırılmalı.

Stadın ses sistemi değiştirilmeli

Stadın bir köşesine Arsenal'in yaptığı gibi iki takımında sahaya çıkan 11'lerinin devamlı olarak yazdığı (oyuncu değişikliği durumunda yeni girenler yazacak tabiiki) bir pano (hatta iki) eklenmeli.

Büfelerde tatlı ve ona benzer şeyler satılmalı

Koltuklara uzaktan bakıldığında Galatasaray yazıyor olmalı (boş halinde görülecek şekilde)

Stadda sarı tonları ağırlaştırılmalı. Stad zaten şu görüntüde GS'ın değil de tüğrk milli takımının gibi gözüküyor. Hasbelkader merdivenlere sarı şeritler çekmişler

Stadda 50 den fazla kapı var kapılara yavaş yavaş önemli GS'lıalrın adı verilsin. MEsela "408 Turgay Şeren kapısı" gibi...

Aslında aklımda çok şey vardı ama şimdilik aklıma sadece bunlar geldi. Düşündükçe bulurum daha.
 
Re: Aslantepe

Stad Beşiktaş'la ortak kullanılacak bir sene diye haberler var. O stada Beşiktaş'lılar giderse ben bir daha gitmem haberleri olsun.
 
Re: Aslantepe

BJk nin yöneticisi Fahrettin Curoğlu radyospora açıklama yapmış.A.Polata TTA da oynamak istiyoruz demiş Polat ta taraftar çok tepki gösterir buna izin veremeyiz demiş.
 
Re: Aslantepe

onlar uzasınlar olimpiyata doğru tt arenadan uzak dursunlar.adamında canını sıkmasınlar.olimpiyatın çilesini birazda onlar çeksin.
 
Re: Aslantepe

G.Saray'dan Beşiktaş'a olumsuz yanıt!
Galatasaray, Beşiktaş'ın Türk Telekom Arena'da oynama talebini kabul etmedi!

Galatasaray, Beşiktaş'ın, Fiyapı İnönü Stadı'nı yeniden inşa etmeyi planladığı tarihte maçlarını Galatasaray'ın stadı Türk Telekom Arena'da oynama talebine olumsuz yanıt verdi.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaşlı bir yöneticinin, statlarını yapacakları tarihteki maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamak istediklerini söylediğini işittiklerini belirtti. Yalçındağ, ''Böyle bir duyum aldık. Biz Beşiktaş'ı ancak evimizde oynayacağımız maçta misafir etmekten memnun oluruz. Sadece bu kadar olabilir'' diyerek, bu talebi kabul etmeyeceklerini bildirdi.
 
Re: Aslantepe

Bu arada hukuki yönü nedir bunun ben biraz araştırdım üst kullanım haklarıyla ilgili birşeyler ama net bir yorum yapamıyorum,sözleşme yapılmadığı için...Bu işin içinde sanki bir pislik var gibi geliyor ama bakalım...Sanki birileri farklı şekilde bize mesaj vermek için Beşiktaş'ı kullandı ve bizi bir çıkmaza sürükleyecekler...

Buna açıkca rest çekmeliyiz ucu nereye dokunuyorsa artık...Yani sonunu düşünmeden konuşmak şart oldu sanki...
 
Re: Aslantepe

Bu arada burada söylemediğim aklıma geldi. Bundan sonra Aslantepe'deki her maçtan önce GS sözlüktende bir çok kişinin olacğaı gibi bende Nevizade'de Aslanımda olacağım. Maça gelen gelmeyen herkes maç öncesi muhabbet etmek için bile olsa oraya gelebilir bize katılabilir. Hatta biz maça giderken bileti olmayanlar maçı orada seyredip evlerine de dönebilir. Aslantepenin en güzel meyvesidir Nevizade. Orayı beslemek lazım. Bahar ayları çok daha güzel meyveler verecek bize.
 

Üst