G
Guest
Misafir
Bu cümleyi süreç tıkandığı için söyledim, ama Zizic ve Badalona'nın planı belli bizi yıldırıp bedavaya almak.
Burada önemli olan bizim tutumumuz!
Burada önemli olan bizim tutumumuz!
Mustafa Kaya' Alıntı:Bişi soracam Zizic dururken başka yabancı alamazmıyız ? Zizic i sonra yollarız
Güzel haber doğruysaSemih Tuna' Alıntı:Salsabasket.net'teki "Uzun arıyoruz uzun"başlıklı konuya yapılmış yorumlardan bir tanesi;
"zizic dün takımla antremana katıldı ve antreman önceside murat özyer takıma zizic ile sorunların halledildiğini söyledi .. çift pota da yer aldı..
oyak reno macında kadro olacak kesin olarak...."
Güzel haber, bundan sonra bize düşen ona destek olmak!Kerem SEÇER' Alıntı:Zizic son görüşmeler sonunda %80 oranında takımda kalmış.
Yorum doğru çıktı bence, kerem sağlamasını yaptı, %80 kalmış takımda ne güzelAlperen Kaplan' Alıntı:zizic dün takımla antremana katıldı ve antreman önceside murat özyer takıma zizic ile sorunların halledildiğini söyledi .. çift pota da yer aldı..
oyak reno macında kadro olacak kesin olarak....
Salsa basket de böyle birşey gördüm ne derece doğrudur acaba?
Alperen Kaplan' Alıntı:zizic dün takımla antremana katıldı ve antreman önceside murat özyer takıma zizic ile sorunların halledildiğini söyledi .. çift pota da yer aldı..
oyak reno macında kadro olacak kesin olarak....
Salsa basket de böyle birşey gördüm ne derece doğrudur acaba?