G
Guest
Misafir
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic
Zizice teklif yapan takım Juventut Badalona bilgilerinize...
Zizice teklif yapan takım Juventut Badalona bilgilerinize...
Eren hiçbir oyuncuyu, teknik adamı, yöneticiyi kulübün üstünde tutmamalısın. İmkanın varsa Galatasaray´ı desteklemek için git salona, bir Zizic gider yerine ismi lazım olmayan iyi bir oyuncu gelir.erenbekdemir' Alıntı:karşıyaka maçına gelmiyecektim ancak sırf zizic için tezahürat yapmak için gelicem..............
zizic.zizic zizic.zizic.zizic
Onur Yavuz' Alıntı:Eren hiçbir oyuncuyu, teknik adamı, yöneticiyi kulübün üstünde tutmamalısın. İmkanın varsa Galatasaray´ı desteklemek için git salona, bir Zizic gider yerine ismi lazım olmayan iyi bir oyuncu gelir.erenbekdemir' Alıntı:karşıyaka maçına gelmiyecektim ancak sırf zizic için tezahürat yapmak için gelicem..............
zizic.zizic zizic.zizic.zizic
Misafir' Alıntı:Zizicin J.Badalona kulübüyle anlaşması üzerine uzun oyuncu arayışlarını hızlandıran G.Saray Cafe Crown rotasını kulübünde yaşadığı maddi problemler nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen Nenad Krsti? e çevirdi.
Rus kulübü T.Lyubertsy ile 2 yıllığına 1.8 milyon dolara anlaşan Sırp oyuncunun transferinde Zizicten gelecek bonservis bedelinin kullanılması beklenmekte ayrıca guard arayışlarını sürdüren G.S C.Crownda aynı takımda forma giyen milli oyuncu
Kerem Tunçerininde adı transfer dedikoduları içerisinde geçmektedir.
Misafir' Alıntı:Zizicin J.Badalona kulübüyle anlaşması üzerine uzun oyuncu arayışlarını hızlandıran G.Saray Cafe Crown rotasını kulübünde yaşadığı maddi problemler nedeniyle takımdan ayrılmak isteyen Nenad Krsti? e çevirdi.
Rus kulübü T.Lyubertsy ile 2 yıllığına 1.8 milyon dolara anlaşan Sırp oyuncunun transferinde Zizicten gelecek bonservis bedelinin kullanılması beklenmekte ayrıca guard arayışlarını sürdüren G.S C.Crownda aynı takımda forma giyen milli oyuncu
Kerem Tunçerininde adı transfer dedikoduları içerisinde geçmektedir.
Erdal Avcı' Alıntı:Bundanda Murat hoca sorumlu değil mi Özger?
Tamam işte bende bunu diyorum.Ama Volkan Özger abimiz bozuk plak gibi hep aynı şeyleri söylüyor.Ona önerim plağı değiştirmesi olmuyorsa scratch yapması.erenbekdemir' Alıntı:Erdal Avcı' Alıntı:Bundanda Murat hoca sorumlu değil mi Özger?
kardeşim insaf oyuncunun kafasına kuş pislese sorumlu murat hoca diyeceksiniz.
bence tek sorumlu m.s elendiğimiz maçta iyi bir guard mız olsaydı bu sorunları yaşamayacaktık.şimdi zizicte haklı hersene eurolig oyna bu sene 3. sınıf kupa.kendimizin basketçi olduğu başka bir ülkede böyle bir duruma düşsek eminimki bizlerde zizic gibi yaparız.....
inşallah gitmez diyorum.
Erdal Avcı' Alıntı:Bundanda Murat hoca sorumlu değil mi Özger?
Erdal Avcı' Alıntı:Abi sende bi kere olsun yönetimi eleştir.Galatasaray erkek basketbol takımı ile yaptığın bütün eleştiriler Özyer'e çıkıyor.Metrobüs olayında haklısın ama bi kere olsun yönetimi eleştir.
Aynen öyle üstüne euroleague oynayan takımdan teklif gelince ziziç ayrılmak istiyor.Mehmet Can ILIMAN' Alıntı:Parayı geçtim de neden mutlu değil onu anlamadım?Takımın en sevilen oyuncularından.Takıma yaptığı katkılar da göz ardı edilemez.Pota altını bu kadar iyi kullanan bir oyuncuyu hatırlamıyorum Gs tarihinde.Eurocup'a gidemeyişimiz buna neden olmuş olabilir mi?