Andrija Zizic Gidiyor mu?

Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

sozkonusu olay dedikodu degildir kesin ve nettir.fakat bazi kendini bilmem kimseler gs yi hala eski yillardaki gibi ekonomik kriz icerisinde gosternmeye calisiyorlar.son gidicek yabanci oyuncu ilk olarak gidiyodu.bu gercekten cok uzucu.busezonda basari hayal
 
Evet Aykun. Çıkan haberlerde belirtildiği gibi Karşıyaka maçından sonra netleşecek. Bu yüzden başlığı değiştirmek daha uygun olur.
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

Şampiyonluk hayal diye kendimize acı çektirmenin, vay biz şimdi ne yapacaz diye gezmenin hiç alemi yok.Kerem Abi olayın nasıl büyük bir fırsata dönüştürüleyeceğini çok güzel yazmış.Bundan sonra ya şubeden biri bunları düşünecek ya da bir aklı evel gelip bunları okuyacak.
Zaten satılmayacak oyuncu yoktur hiçbir sporda; mesele yerini en iyi şekilde doldurabilmektir.Bizi şubemizde eğer Zizic ayrılırsa bu sınavı verecektir ve başarırsa ne mutlu hepimize daha güçlü bir takımımız olacak.Diğer türlüsü ise her açıdan kötü olur...
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

Gorkem Dalyan' Alıntı:
kesnlikle giderse yerine marcus haislip yada onun tarzinda bir atletik(slaughter mesela) gelmeli hem pota alti gucunu arttirmis olur ribaund sorunu yasatmaz hem de yaptigi harektlerle seyirciyi maca ceker ve takim zor durumdeyken moral saglar gaza getirir

Ağzınızdan bal damlıyor...

Kesinlikle katılıyorum, Marcus Haislip,Marcus Slaughter,Charles Gaines tarzında bize oyuncu lazım. Zizic bana göre çok yavaş oyuncuydu gitmesine ne sevindim ne üzüldüm pota altında güçlüydü bunu inkar edemem.Fakat yerine gelecek atlet sağlam bir pota altı oyuncusu Zizic'in gitmesine üzülmem aksine sevinirim. Merak ediyorum, Marcus Haislip takımımıza bir gün gelir mi?
 
Bir gün siteye geç girdim neler olmuş neler.Zizic gitmiş, Kristic ve Kerem gelmiş.
Oh ne ala mualla...
Eğer bir oyuncu burada mutlu değilse bunun baş sorumlusu Murat Özyer^dir.
Sen bir numaralı opsiyonum dediğin adamı yedekte süründürürsen adam da dışarıya gitmek elbetteki ister.
Takımın Juventut olması da onun için gitmesi için bir neden gibi gözüküyor.
Gerçekten basketboldan soğumaya başladım.
Ben basketbol izlemek istiyorum set hucumlarını görmek istiyorum.
Her gün olay, her gün yeni işler.
Gerçekten gına getirdiler.
 
Burak Murat Hoca Zizic'i kenarda unutmuştur zaman zaman ama Zizic de azıcık aynaya bakmalıdır. Birçok maçın başında 2-3 faul alarak kendini yedeğe mahkum etmiştir. Ben sezon sonuna doğru bu sorununu halledeceğini düşünüyordum ama gitmek istiyorsa yapacak birşey yok. Kalırsa da aynen dediğim gibi Zizic faul sorununu aşana dek süresini arttıramayacaktır.
 
Kerem SEÇER' Alıntı:
Burak Murat Hoca Zizic'i kenarda unutmuştur zaman zaman ama Zizic de azıcık aynaya bakmalıdır. Birçok maçın başında 2-3 faul alarak kendini yedeğe mahkum etmiştir. Ben sezon sonuna doğru bu sorununu halledeceğini düşünüyordum ama gitmek istiyorsa yapacak birşey yok. Kalırsa da aynen dediğim gibi Zizic faul sorununu aşana dek süresini arttıramayacaktır.
He tabi Kerem. Sezonun en önemli maçında 5-5 ile başlayıp 0 faul varken 10 dakika ben oturtum adamı dimi?

Özyerde aman fark 30 olunca alim bari faul sorunu çekmesin demiştir kesin.
 
Eğer Zizic'in gitme nedeni aldığı süre ise Zizic efendi kusura bakmasın ; O her mac basında 2 - 3 gereksiz faul almadan önce düşünecekti bunları . Bende Murat Hocamın yerinde olsam bende fazla süre vermem haklı olarak . Eğer gitmeyi cok istiyorsa kapı orada kimseyi zorlan tutacak halimiz yok . Chris Owens yada Nenad Kristic tibi bir oyuncu alıp birde iyi bir oyun kurucu ile Zizic'in adını bile unuturuz .

Bu arada Zizic'in gitmek istemesinin nedenini Murat hoca olarak gösteren arkadasım bayaaa bir sacmalamıs !! Kedisi biraz düşünerek yazarsa iyi olur
 
ilk gördüm kafayı yedim ama sonra düşündüm de biz zaten zizici hakketmiyoruz.Sözleşme bildiğim kadarıyla 1 yıllıktı zaten bu sene zizcle ya da zizicsiz hiç bişey yapamayacağımız çok açık.Onun için satmak gerçekten iyi olabilir.Yerine daha atletik bi pivot alınır daha makul fiyata bi de guard geldimi toplarız biraz.Galatasaray basketbol tarihinde en beğenerek izlediğim adamdı.Az da olsa izlediğim için mutluyum gideceği için üzgünüm.İnşallah gideceği yerde mutlu olur.Gitmek istemesi çok doğal yadırgamıyorum.EL'de oynamak varken...
 
Bencede hata kenar yönetimde yıldız oyuncu oynamak ister adam Panadan sonra bize Efes maçını kritik bölümlerinde maçı seyretmek için gelmedi o işi zaten Panada daha fazla paraya yapıyodu
 
Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Kerem SEÇER":1ngih10h]Burak Murat Hoca Zizic'i kenarda unutmuştur zaman zaman ama Zizic de azıcık aynaya bakmalıdır. Birçok maçın başında 2-3 faul alarak kendini yedeğe mahkum etmiştir. Ben sezon sonuna doğru bu sorununu halledeceğini düşünüyordum ama gitmek istiyorsa yapacak birşey yok. Kalırsa da aynen dediğim gibi Zizic faul sorununu aşana dek süresini arttıramayacaktır.
He tabi Kerem. Sezonun en önemli maçında 5-5 ile başlayıp 0 faul varken 10 dakika ben oturtum adamı dimi?

Özyerde aman fark 30 olunca alim bari faul sorunu çekmesin demiştir kesin.[/quote:1ngih10h]

Ne yani 1 maçta unuttu diye bütün sezon unuttu sonucu mu çıkıyor buradan? Kusura bakmayın ama her şeyde hocaya suç atmaktan vazgeçin. Unuttuğu maç vardır ama Zizic'in süresinin azalmasının asıl nedeni kendisidir. O faulleri hoca aldırmadı ona.
 
O nasıl bir mantık biz Ziziç'i haketmiyoruz, Ayrıca Ziziç'in sözleşmesi 1+1 yıllık ve opsiyon hakkı Galatasarayda istersek 1 sene daha kalabilir. Ben ödemelerle ilgili bi sorun olmadığını biliyorum yani onu isteyen klüp muhakkak bonservis bedeli ödemek zorunda. Şu şartlardada giderse yolu açık olsun Allah işini gücünü ras getirsin ne diyelim.
 
Sizin mantığınıza göre Zizic 10 maçın 8'inde faul sorunu çekiyor o 8 maçta yeterince süre alamıyo (normal olarak) ki bende süre alamaması normal karşılanabilir faul sorunu nedeni ile ama sizin benden ayrıldığınız nokta 8 maçta faul sorunu çektiği için, faul sorunu çekmediği 2 maçtada az süre alması gerektiği.

Eheh bravo diyorum.

Ayrıca Kerem, bir maçta unuttu diyorsun. Ee tabi canım Uleb'e katılıp katılamayacağımız belli edecek bir maçta ve sahada yabancı sınırlaması yokken unutması... Hımm evet evet en önemli maçta unutmuş unutmamaış Özyer'de insan. Bizde sadece onu suçluyoruz.

Sonuç 3.kupadayız. Harcanan para en az 9-10 euroleague takımından fazla. En önemli adamların başında gelen biri giitmek istiyor. Bizde Özyer'i şuçlayan tayfayız.
 
arkadaslar zizic gitmesin ya ksk maçında söyle duygusal bir pankart acsak en azından taraftarın onu ne kadar onemsediğini anlar diye düşünüyorum.Bu arada strickland yerine bir kısa oyuncu arayışımız varmı bilgisi olan cevaplandırabilirmi tşkler
 
Soru bence yanlış kardeşim ben düzelteyim senin ye4rine :)

Bu büyük Galatasaray'dan neden oyuncular gitmek istiyor ?[/quote]
Çok doğru demişsin Burak Abim.[/quote]
Bizim büyük olarak gördümüz takımımız baskette yeterince büyük olarak görünmüyor belkide ulebte yaptığımız işeri istikrarlı bir şekilde sürdürebilirsek o zaman kimse gitmek istemiyecektir gelen yabancı parasına ve organizasyona bakar
 

Üst