Andrija Zizic Gidiyor mu?

Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

G.Saray Cafe Crown'da hareketlilik başladı. Ama beklenmedik bir yerden. Herkes Marshall gider, belki Özyer gider gibi hayallere daladursun, takımın en iyi adamlarından Zizic gitmek istediğini söylemiş. Euroleague'de oynayan bir İspanyol takımı (ki Joventut olması kuvvetle muhtemel) Zizic'e teklif götürmüş. O da yönetime gitmek istediğini belirtmiş. Açıklananlara göre bonservis karşılığı verilme durumu var Zizic'in. Ama şimdilik net bir şey yok. Efes'in Jones'u göndermesiyle aynı zamana denk gelmesi nedeniyle Efes & Zizic flörtü olduğunu savunanlar da var (herhangi bir şey duymadım bu konuyla ilgili). Hatta asıl bomba, Milojevic'in de gitmek üzere olduğu. Evet bir hareketlilik bekleniyordu ama böylesi bir kontrpiye de adamı kalpten götürür yahu. Zira takımın istatistikler üzerinden konuşacak olursak en iyi 2 adamından bahsediyoruz.

http://www.salsabasket.net/2008/11/kontrpiye.html
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

Misafir' Alıntı:
Nenad Krstic Efesle anlaşmış diyorlar doğru mu acaba?
Efesin ne yaptığını anlamıyorum ligde oynatılmayan bir oyuncuyu beğenmedik diye yolluyorlar bir o kadar para verip nenad'ı almak istiyorlar.Her yerde karşımıza çıkıyorlar.Sene başında da Kaya Peker'i elimizden almışlardı.
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

Yönetimin yaptığı en büyük hata karakter sorunu tescillenmiş Yugoslav kökenli sporcuları transfer etmeleri. Hatırlarsanız yıllar önce futboldan sorumlu yöneticiler bu takımdan içeri Yugoslav artık sokmayız derlerdi. O zamanlar Yugoslavya henüz dağılmamıştı. Yugoslavyanın miyadı dolmuş futbolcuları cirit atardı Türkiyede. Şimdi de yaşını almış, şöhretiyle yaşayan Yugolar birden doluştu kulübe. Elenilen Sırp takımı gördünüz, yaş ortalaması hayli düşüktü. Takır takır ezdiler bizim şöhretlileri. Elendik gittik. Şimdi panikle gemiyi terk etmeye çalışıyorlar. Bırakın gitsinler. Geçen sene final four oynatan yabancılarımıza haklarını lütfen geri iade edelim. De Brownı beğenmeyenler, M.S ile övünsünler, büyük maçlarda tıs olan Graves ile caka satsınlar. Sen çıktığın hiç bir büyük maçı bu kadro ile kazanamazsın. Çünkü adamlar, parayı kapıp gideyim derdindeler. Gaines olsun, Owens olsun hangisinde onların hırsı var. Bir tek Milojeviç diğerlerinden farklı. Ben milan guroviç kadar ruhsuz oynayan birini görmedim. Ziziç denilen eleman ise iki üç dakikada beş faul almaya müsait, yorulunca hızla faul alıyor ve kenara yürüyor. Biz elimizdeki kıymetlere sahip çıkalım. Hüseyin Beşokun motivasyonunu artıralım. Eminim iyi bir Hüseyin Ziziçten çok katkı yapar. Ergin Atamana bir çift söz, transferde bu kadar manipülasyon yaptı, Avrupada dökülüyor, sırf hırsından oynatmayacağı adamları elinde tutuyor ve Türk basketboluna büyük kötülük yapıyor, böyle haris insanlara haddini bildirmek lazımdı ama biz kendi sahamızda teslim olduk. Starlarımız gene uyudu.
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

Soner Aydın' Alıntı:
Zizic giderse yerine Onun kadar isim yapmış bir oyuncu bulabileceğimizi,bulsak da alabileceğimizi sanmıyorum.Gaines le falan şampiyon olunmaz!Şampiyon olmak istiyorsak rakipler de psikolojik bir baskı oluşturabilecek oyuncular almamız lazım.Büyük oyuncularla şampiyon olunur.Hee siz bu hedefe gidelebileceğine inanmıyor 4 takımlı ligde play-off yarı finalini kafi görüyorsanız gaines de gelsin owens da.Gaines eğer Zizic kalibresinde bir oyuncu olsaydı eski takımı zizic den önce onu transfer ederdi.Bir de bu Zizic olayını sorgukamak lazım.Mukavele yapıp ben gidiyorum demenin bir bedeli olması lazım.Tazminat falan yok mu?Yarın bir gün de Graves i beğenen bir euroleague takımı da Graves i alsın sezon ortası,sonra Milo v.s...Biz de buna giden gider diyelim.Giden gider de karşılığında ne alcaz?Bu kadar ucuz mu hade bana eyvallah demek?



Biz Galatasarayımızı şampiyonlukları için değil ruhu için sevdik. Ben kendi adıma söyleyeyim 1973 de doğdum 14 yıl beklemiş oldum ama şampiyonluk olmadığı halde Galatasarayıma aşık oldum.
Gaines ve Owens olayıda ruh meselesidir. Atlayıp, zıplayıp, kendilerini paralıyorlardı. Açıkçası Zizic veya Gurovic gibi sahada hayalet olacağına, Gaines ve Owens gibi savaşan adamlar olsun. Buna heralde birçok renkdaşım katılacaktır.

Ayrıca şampiyonlukta öyle illaki isimli oyuncular var diye gelmez. İsimsiz oyuncularlada şampiyon olunur. Olmasını bilene.
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

Galatasaray Cafe Crown'un Hırvat oyuncusu Andrija Zizic, takımdan ayrılmak istediğini yönetime iletti.

Andrija Zizic'in bir İspanyol kulübünden teklif aldığını ve bu teklifi değerlendirmek istediğini aktaran Galatasaray Cafe Crown Menajeri Mert Uyguç, "Henüz kesin ayrıldı diye bir şey yok. Bize bu isteğini bildirdi. Şu an takımla çalışmalarını sürdürüyor ve yarınki Pınar Karşıyaka maçında da forma giyecek" dedi.
Uyguç, Zizic'in durumunun Pınar Karşıyaka maçının ardından netleşebileceğini sözlerine ekledi.
G.Saray Cafe Crown'dan ayrılmayı kafasına koyan Zizic'in maddi sıkıntıdan çok aldığı sürelerden mutsuz olduğu öğrenildi.

Zizic maçlarda az süre alıyormuş.Acaba ben neden bilmiyorum?Her maçta takımımızın en skorerleri arasında olan bir oyuncunun üstelik süre de alıp yeteri kadar süre alamamayı bahane etmesi ilginç.
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

Zizic gitmek istiyorsa ısrar etmenin anlamı yok gitsin bonservisiyle.Yerine atletik bir uzun alınabilir benim gönlümden gaines geciyor :).M.S nin yerinede iyi bir guard alırsak.Zizicin bizden gitmesi işimize yarar :)
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

Gaines'in gelmesi için 700.000 dolar vememiz gerekiyor.[minimum]ondan Othello Hunter,Sasha Kaun ve ya Jackson Vroman iyi olur.
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

Ben Zizic'in gitmemesini istiyorum.Bu zamanda takımdan kim giderse gitsin takımda bir yalpalanma olur.Ben şahsen gitmesinden çok kalmasından yanayım.Ama gitmek istiyorsa yapılabilecek bir şeyde yok.
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

zizic pazarını alıyorsa gitmek istemesi yanlış takımın en fazla süre alan en verimli oyuncularından ama bi yönden de haklı ulebcup a kalsaydık neysede adamın eurolig te oynamak istemesi normal gitmek istiyorsa yanına ms de gitsin:) efes keremi alırsa bizde engini alırsak çok iyi olur ve zizic ten gelicek bonservisle de atletik sert savunma yapan belli bir skor kapasitesi olan atletik bi uzun almamız lazım.
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

Ne kadar doğal karşılıyorsunuz Zizic'in gitmesini.O giderse şampiyonluk hedefinde %100,yarı finaldende %75 uzaklaşacağız.Anlamıyor musunuz?
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

Empati kurunca adam gayet haklı.Son transferlerini yapıyor,belki de sonuncuyu yapacak.ACB'den bir Euroleague takımı isterken tutup liginde de şampiyonluk için umut vermeyen Galatasarayla Eurochallenge oynamak ister mi?
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

Owens+gaines gerçekten takım için çok iyi şeyler yaptılar Owens İsrail'de şu an sanırım
Gelecek seneyi mumla değil florasanlarla aramaya başladık
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

Zizic 1 milyon küsür para alıyor. Artı bonservis de alabilirsen ki alamayıp bırakırsak haklısın hem guard hem de içerideki sıkıntıya çare bulabiliriz. Normal şartlarda oyuncu bulamayabilirsin ama kriz şartlarında önüne para geliyorsa bunu çok iyi değerlendirebilirsin. Kısacası aleyhimize gibi görünen bu durumu lehimize çevirebiliriz. İşte o zaman şampiyonluk şansımız çok zor iken var duruma gelir.
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

Misafir' Alıntı:
Owens+gaines gerçekten takım için çok iyi şeyler yaptılar Owens İsrail'de şu an sanırım
Gelecek seneyi mumla değil florasanlarla aramaya başladık

Lig için böyle birşey söz konusu değil. Şu anda 5-1'iz. Önümüzde Karşıyaka, CASA(d), Kepez, Mersin(d), Oyak Renault, Beşiktaş(d) var F.Ülker maçına kadar. Buradaki bazı takımlar bizi çok zorlayabilir, yenebilirler de ama lige 11 galibiyet 1 mağlubiyet ile giriş yapmamak için hiçbir neden yok. Bu periyotta da varolan sorunlarımızı hallederek çok müthiş bir şekilde evimizdeki F.Ülker maçına çıkabiliriz.
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

Konuyla alakasız olacak ama misafir mesajları üye mesajlarını geçecek bu gidişle.İlginç rumuzlar bile görmeye başladık. :)
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

Sezon ortasında bir klübün sözleşmeli sporcusuna teklif görürmenin bir yaptırımı yok mu bu arada ?
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

Mersin deplasmanı bizi baya zorlayacaktır onun dışında Oyakda zor takım ama içerde taraftarında katkısıyla o maçı geçeceğimizi düşünüyorum, Beşiktaşın durumu ise malum zaten. Yani mevcut durumda Kereminde dediği gibi 12 de 11 yapabilmemiz çok zor değil hatta baya olası bi durum.
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

Galatasaray'da şok ayrılık
21 Kasım 2008


Galatasaray Cafe Crown'un Hırvat oyucnusu Andrija Zizic takımdan ayrılıyor.


Sözleşmesinde "Ödemeleri 7 gün gecikirse bedelsiz olarak ayrılır" şeklinde bir madde bulunan ve ücretini 20 gündür alamayan Hırvat oyuncunun, Erdemir maçından sonra arkadaşlarıyla vedalaştığı ve Galatasaray'la yollarını ayırdığı belirtiliyor.

Kaynak:Hürriyet
 
Re: Dedikodu 2 - Andrija Zizic

erdemir maçındaki performansının nedeni anlaşıldı ozaman...bence uzun yıllar sonra aradıgımız oyuncu tipini bulmuşken bu kadar çabuk kaybetmek gerçekten üzücü...ama bence zizic haklı yıllarca el de oynamışsın full seyirciye oynamışsın gel gs da adını bile yazmakta zorlanacagım kupada oyna derbiler hariç 3/1 seyirciye oyna...kerem tunçeri gelmez nenad görüşmez bile...anlaşılan 2.sınıf yabancılara devam...şampiyonluk hayal
 

Üst