Antonio Graves

Re: Antonio Graves Galatasaray'da

Murat İnal' Alıntı:
E gidip te Kobe yimi alalım şimdi Seçkin :)
Benim icin bir sakincasi yok ama gelmez ;) bence yinede teklif yapmak lazim , marbury icin nba artik bitti gibi bence bak o ordan koparilabilir zaten 4 numara transferimiz ruyamda ricky davis'ti. :p

Parke ustunde gormeden belli olmaz ama Hite ile Graves'i kagıt uzerinde karsılastırırsak, artılar agır basar. Hite kadar savunmacı, atletik hatta biraz daha iyi sutor ve pg ye kayma acısından daha musait biri gibi duruyor.

Sorun zaten efes, tt, fb ile karsılastırınca cıkıyor. Ama onların butcesi 10m$ bizim 4m$ bile degil. Beşiktaş peki derseniz onu kimse anlayamıyor zaten???

Arkadaslar bi durun adam sahaya cıksın sonra iyi sezon gecirince kalsın diyorsunuz kalmayıncada yönetime atıp tutuyosunuz . Sabır biraz .

Konuyla alakası yok ama içime doğdu 4 numara transferi perşembe günü bitecek

NCAA de istatistikleri çok yüksek degil ama takımı Pittsburgh son 8 e kalmış takımda en skorer oyuncu Gray 13.9 sayı ortalaması var skor herkes dagılmış ama Avrupadaki ilk yılında skorerlgini göstermiş bana çok iyi bir transfer gibi geliyor .

Timur Saglam' Alıntı:
Parke ustunde gormeden belli olmaz ama Hite ile Graves'i kagıt uzerinde karsılastırırsak, artılar agır basar. Hite kadar savunmacı, atletik hatta biraz daha iyi sutor ve pg ye kayma acısından daha musait biri gibi duruyor.

Sorun zaten efes, tt, fb ile karsılastırınca cıkıyor. Ama onların butcesi 10m$ bizim 4m$ bile degil. Beşiktaş peki derseniz onu kimse anlayamıyor zaten???

Bjk paralarini odeyemez dagilir onlarin takima sans vermiyorum zaten yada yine yalvar yakar biseyler kaparlar sponsordan , digerleri agir basiyor ama fulkerin giden ve gelenleri arasinda ucurumlar var , Efes'in pozitif anlamda giden ve gelenler ucurumu var. Telekom onlar tam bir muamma bence al-amin'i mumla aralar bu sezonda bizim yatirim yapip Efes'le final oynamamiz gerekirdi ama vaziyet onu hic gostermiyor.

Telekom El-Amin den kurtularak en büyük hamleyi yaptı bence. Şu anda ki görünüm bence Efes-Telekom finalini gösteriyor.
Telekom artık EL istiyor zaten belli ki.
Seckin Hasseli' Alıntı:
[quote="Timur Saglam":1bhinqrc]Parke ustunde gormeden belli olmaz ama Hite ile Graves'i kagıt uzerinde karsılastırırsak, artılar agır basar. Hite kadar savunmacı, atletik hatta biraz daha iyi sutor ve pg ye kayma acısından daha musait biri gibi duruyor.

Bjk paralarini odeyemez dagilir onlarin takima sans vermiyorum zaten yada yine yalvar yakar biseyler kaparlar sponsordan , digerleri agir basiyor ama fulkerin giden ve gelenleri arasinda ucurumlar var , Efes'in pozitif anlamda giden ve gelenler ucurumu var. Telekom onlar tam bir muamma bence al-amin'i mumla aralar bu sezonda bizim yatirim yapip Efes'le final oynamamiz gerekirdi ama vaziyet onu hic gostermiyor.[/quote:1bhinqrc]

Al-amin gibi bir lider bulamazlar takimda haluk'ta ayrildi bu yonden isleri bence cok zor tek olumlu bakis acim Wright avrupa'nin en iyi bitiricilerinden biri olmasi.

Murat Abi konu dışı olacak ama Barış Ermiş Tutku Blakney üç guard alma sebepleri nedir Tt'nin.Birde yıldız 4 numara Wright olsun hemde bonservis verilerek :)

Sonra derler ki 1 sene sakat adamı alırız ancak :)

Gozunu allah doyursun Beşiktaş'ın, Eyup ve Seçkin Beşiktaş'ın odeyememesine bel bağlamış durumda ama ya oderlerse... Allah korusun der gibi duydum sizi :)

Neyse ya bırakalım Efes'i Beşiktaş'ı falan biz kendimizle yarısalım, gecen sezondan daha iyi oynamaya bakalım, netice gelir gelmez... Tabiri caizse (Onur ?) 'taş gibi takım olalım'.

El-Amin TT'nin butun dişlilerini devre dısı bırakan bir adamdı bence, Blakney daha faydalı olur. Lang ve Asım'ı alarak, 5 numarasız olmayacagını anlamışlar sonunda. Wright iyileşirse Telekom, Efes'le birlikte favorim.

bir yerden yaparken bir yerden bozmak olayına en büyük örnek graves'i alırken aynı zamanda strickland'ı alarak yaptığını bozmak oldu ... Graves ve Zizic çok iyi transfer ama stricklan hayır

Devam edelim karıştırmaya forumda tepki yok ama F.Meira buyuk olcude oldu gibi. DHA bildirmiş. Graves'ten de iyi oyundur Meira :) :)
Dedehayır, flash transfer derken aklı Meira'ya gitti galiba.

Murat İnal' Alıntı:
El-Amin in liderlik değil bozucu özellikleri vardır Seçkin.

Ben severim kendisini Bjk'yede , Tt'yede final oynatti ve Turkiye Kupa'sini aldi. Unutmayalim ligte 3 yil oynadi oynayacagi ilk sezonda turk statusunede gecer. Super ncaa kariyerini hic yazmiyorum bile.

in. çok yararlı olur beklediğimiz katkıyı yapıp hedeflere ulaşmamızda rol oynar

hermann da gelirse 4 yabancı oluo bide atletik taraftarı coşturcak cinsten bi oyuncu alsak nasıl olur acaba