Antonio Graves

Re: Antonio Graves Galatasaray'da

Burak Barut' Alıntı:
İzlemediğiniz oyuncular hakkında nasıl bu kadar rahat yorumlar yapılabiliyor anlamak mümkün değil.
Ya da artık bu eleştiri değil artniyet :?
Bencede.Antonio Graves'i eleştirenlerden acaba kaçı bu oyuncuyu izledi acaba ?

Murat İnal' Alıntı:
Ayrı ayrı yazmaya gerek yok.Mithat Bey'e yazdığım cevaptan kendinize gerekli payı çıkarabilirsin Seçkin.

Doğmamış çocuğa don biçer gibi eleştirirseniz cahil olmazsınız ama artniyetli olursunuz.
Bir kadro oluşsun, oynanıcak basketbol belli olsun ondan sonra istediğiniz kadar eleştirin, eleştirelim.

Ayrıca benim söylediğim şeyi anlamamışsınız. Geçen sene şampiyon olma ihtimalimiz olmasa da şampiyonluktan bahsedelim diyordu insanlar. Şimdi de şampiyonluk lafı geçiyor diye söyleniyorlar. Bu parayla şampiyonluk tabii ki imkansız değil ama çok zor açıkçası.

tabi Murat bey para hersey demektir o olmadan hicbirsey olmaz size katilmamam mumkun degil hem bu oyuncular bakarsiniz yuksek performanslar gosterir umudu kaybetmemk lazim.

Burak Barut' Alıntı:
İzlemediğiniz oyuncular hakkında nasıl bu kadar rahat yorumlar yapılabiliyor anlamak mümkün değil.
Ya da artık bu eleştiri değil artniyet :?

izlemeden yorumluyoruz iste kimse izlemesede belki iyidir dimi ama bardagin dolu tarafindan bakamak lazim.

Bence bu konudaki temel sorun, G.Saray Basketbol Şubesi yonetiminin taraftarı duzenli olarak bilgilendirmemesinden kaynaklanıyor.

Anlasılmıştır ama yine de biraz acayım, beklentilerin sekillenmesinde bu eksik bilgilendirmenin payı buyuk. Planlar farklıyıdı, birkaç alternatif mevcuttu, belki (sponsorluk surecini kastediyorum) ama bu sureç yasandı her ne kadar kimse acık konusmasa da bu sureç boyunca olusan boslugu, medya, taraftarlar, siteler kendi kendine (bazen yalan yanlış bilgilerle) doldurdu. Keske bu surecin bilgilendirme kısmını subemiz yonlendirseydi.

Cunku burada sorun A.Graves'in oyunculugundan cok, beklentinin altında kalması. Kendini Telekom, F.Bahçe ve Efes'le birlikte, aynı kefede dusunurken, Beşiktaş'ı kuçumsemişken, transferler sonrası yasadıgı hayal kırıklıgını alınan oyuncular uzerinden cıkarmaya calısıyor olusumuz(ya da olusları farketmez) normaldir. Daha dogrusu anlaşılırdır. İşte bu yuzden sartlar netleştikten sonra keske subemiz gereken gerçekçi açıklamaları yapsaydı.

++++++Ciddi anlamda çoğu kişi eleştirmek için eleştiriyor. Mesala birinden duymuşlar savunma yapmıyor diye. Bu adamın 2004-2005 yılında savunma 5'ine seçildiğini biliyor musunuz mesala.

Hayatımda hiç bir zaman basketbolda oyuncu sahaya çıkmadan konuşmadım. Çıktığı zaman da genelde notunu veririm. (Gaines ve Britton yorumlarım bu sene mesala)
Şu an da Zizic için bile nötr um tamamen. Napacağı hakkında fikrim yok çünkü. Bambaşka bir ülke ve şartlardayız diğer bütün Avrupa ülkelerine göre.Serbestlikte var disiplinde ilginç şekilde.

Bu şekilde savunmada gibi görünüyoruz ama insanı bıktırıyorsunuz. Bu forumda gerektiği zaman eleştirileri her zaman rahatça yapmışızdır. Herkeste yapmıştır. Yapamadığını iddia eden varsa buyursun.
Sadece biraz mantığı olsun işin.

Yapmayın Timur Bey,
Şubeden bu kadar haberler ve cevaplar alabilen başka taraftar gösterirmisiniz bana. Şu forumun kıymetini bilin azıcık :)

Timur Saglam' Alıntı:
Bence bu konudaki temel sorun, G.Saray Basketbol Şubesi yonetiminin taraftarı duzenli olarak bilgilendirmemesinden kaynaklanıyor.

Simdi dogru konusmak lazim bilgilendiriliyoruz yapmayin lutfen. Ahmet Dedehayir cikip Tvnet'teki programda en gec seneye Tt birlesiyoruz Ulker'den kesin ayrilacagiz demedimi ? sonra Gstv'de cikip herkez bizle birlesmek ister benim bildigim bir gorusme yok dedi mi ? demedi mi ? lutfen Timur bey , devam ediyorum Kaya Peker soylendi mi ? soylenmedi mi ? Bilgi veriyorlar bu konuda haklarini yemeyelim lutfen.
3 flash transferide unutmayalim bak ikisi geldi.

Konu Ahmet DEDEHAYIR'a mı döndü yoksa diyecek başka bir şeyin mi yok Seçkin ?
Öyleyse bilelimde bundan sonra sana da gerektiği gibi cevap verelim.
Diktatörüz ya.

Murat İnal' Alıntı:
Konu Ahmet DEDEHAYIR'a mı döndü yoksa diyecek başka bir şeyin mi yok Seçkin ?
Öyleyse bilelimde bundan sonra sana da gerektiği gibi cevap verelim.
Diktatörüz ya.

Bir yoruma yorum getirdim Galatasaray'da basketbol subesinden bizi Ahmet Dedehayir'dan baska kim bilgilendirebilir sundugu bilgileri dile getirdim. Sizin diktator oldugunuzu bilmiyordum bunu ogrenmem iyi oldu o zaman siz nasil isterseniz oyle olsun (bu paragrafa yazacagim cumleyi ozelden atiyorum).

Murat İnal' Alıntı:
(Gaines ve Britton yorumlarım bu sene mesala)
Britton'ı yorumladı bilirim, tam yanındaydım. Haklı çıktığını acı şekilde söylüyorrum. Ah ah bende aslında düşüncelerim paraleldi ama Galatasaray aşkı başka birşey. :)

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Murat İnal":11vd55zf] (Gaines ve Britton yorumlarım bu sene mesala)
Britton'ı yorumladı bilirim, tam yanındaydım. Haklı çıktığını acı şekilde söylüyorrum. Ah ah bende aslında düşüncelerim paraleldi ama Galatasaray aşkı başka birşey. :)[/quote:11vd55zf]Gökçe sen ve ben beğenmiştik adamı, Murat ise hafif eleştirel yaklaşmıştı.
Ayrıca ben Murattan'da öyle ciddi bir eleştiri duymamıştım, sadece bacakları çok zayıf ve çarpık işi zor demişti :)

Yok saha sonra Gökçe'ye hiçbir şey olmaz demiştim. Ertesi gündemi gitmiştik napmıştık.

Gaines konusunda da senenin yabancısı olur demiştim. :)

CM de vardı scoutlar için. Judging player potential diye. En az 19 derim kendime .

Burak Barut' Alıntı:
Şu girişi bölümüne neden bir Strcikland Graves resmi düşünülmüyor :)
Icimden gecenimi okuyor ne yapiyorsa. :(
Zaten bastan beri problem burda , Augustus'un sayfalarca fotolari var digerlerin 2 sayfa ya cikar ya cikmaz.

Murat İnal' Alıntı:
Yapmayın Timur Bey,
Şubeden bu kadar haberler ve cevaplar alabilen başka taraftar gösterirmisiniz bana. Şu forumun kıymetini bilin azıcık :)
Siteye bir sozum yok, daha acık yazayım. Telekomla sponsorluk olmadı, koç geldi-gitti falan, tamam en sonunda M.Ozyerle ve C.C'la sponsorluga devam kararı mı çıktı... Butçen de belli oldu mu... Cıkarsın Gs tv ye butcemiz hedefimiz sudur, birinci elden taraftarın ve camianın merak ettigi sorulara mumkun oldugu kadar cevap verirsin, tamam.

Zor transferleri bitme aşamasına gelmeden hiçbir sekilde sızdırmazsın, (eşine bile) cunku her an hersey olabilir. Olmamasından cok taraftarın hayal kırıklıgını dusunursun, cunku taratarın genç, gaza getirip uzmek yaralar ve istedigin isimleri Rus takımları Efes falan istiyor, alamayabilirsin. Geçmiş yıllarda Murat Ozyer bunun altını defalarca cizdi. İsim vermek pnemli degil, ya alamazsak hayal kırıklıgı olmasın diye birinci tercihlerini soylemekten kacınırdı. Az cok anlatabildim sanırım yoksa size birşey dedigim yok. Siz bile gerekli hassasiyeti yoneticilerden fazla gosteriyorsunuz. Olmayacak hayallere prim vermediniz. Yonetici cıkıp 3 flash transfer derse, 15-16 yasındaki gencin tepkisini yadırgamamak lazım. Murat sen yonetici olsan, Stirckland transferinden once flash transfer diye beyanat verir misin? Bu sorunun Strickland'ın yetenegi ya da oyunculuguyla alakası yok. Ucuz kacmıyor mu sence demeçler...

Yönetici ?
Önce bu kelimenin içini doldurmak gerekiyor. Türkiye'de yönetmek parayı yönetmekten geçiyor ne yazık ki. Başka bir şey değil.
Ama bu konuda yapabileceğimiz bir şey yok ne yazık ki.
Haklısınız tabi bu yönden.