Antonio Graves

Re: Antonio Graves Galatasaray'da

Erdal Avcı' Alıntı:
rüyandamı gördün nereden konuştun adamla numarasını biliyorsan bizede söyle
Kerem'in eli heryere uzanır :)

Kerem isterse Bush'la bile görüşür :)

Erdal Avcı' Alıntı:
rüyandamı gördün nereden konuştun adamla numarasını biliyorsan bizede söyle
Amerika hattı

090+5741291

Avea Hattı: 05557958421

Balıkesirden yeni döndüm hemen foruma girdim . Graves hakkında fazla bilgim yok ama istatislikleri ve 3 sayılık atışlardaki yüzdesi süper .

Resmi siteden açıklama olmamasının nedeni Graves ın nba yaz kamplarına gitmiş olması ve orada seçilmesi durumunda imza olayının ortadan kalkmasıdır.

Antonio Graves bence bu sezona damgasını vuracak, istatistiklerine bakıyorum muhteşem!

Asvel'e 40 sayı atmış :p

Bu transferi Mithat dostuma armağan ediyorum :)

İstatistiklerine göre Graves sadece 3 maçda 15 sayının altında kalmış . Adam bide Asvel e karşı 40 atmış süper bence . Bizdede Fenere 40 atar olay biter :)

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Antonio Graves bence bu sezona damgasını vuracak, istatistiklerine bakıyorum muhteşem!

Hediyen için teşekkür ama sen kendini kandır sevgili Eyüp beni gaza getirme

Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":2haypv6g]Antonio Graves bence bu sezona damgasını vuracak, istatistiklerine bakıyorum muhteşem!

Hediyen için teşekkür ama sen kendini kandır sevgili Eyüp beni gaza getirme[/quote:2haypv6g]

ve dönüş :)

Mithat Duran' Alıntı:
[quote="Eyüp YILDIZ":3l5k7ges]Antonio Graves bence bu sezona damgasını vuracak, istatistiklerine bakıyorum muhteşem!

Hediyen için teşekkür ama sen kendini kandır sevgili Eyüp beni gaza getirme[/quote:3l5k7ges]Sağlam transfer yaptık, kıskançlık yapma Mithat :)

:) Bir ata sözü der ki!! EL YUMRUĞU YEMEYEN KENDİ YUMRUĞUNU BALYOZ SANIRIRMIŞ Eyüp sonra çok üzülürsün hafta sonu misafirimi söyledim tek soru o mu? bu mu????

Adamımız Pau'yu küme düşmekten kurtarmış, o geldikten sonra takım ayağa kalkmış resmen.

Asvel'e 40 sayı sallamış, daha ne yapsın Mito????

Yada şöyle diyeyim Graves>Nando :) :)

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Adamımız Pau'yu küme düşmekten kurtarmış, o geldikten sonra takım ayağa kalkmış resmen.

Asvel'e 40 sayı sallamış, daha ne yapsın Mito????

Yada şöyle diyeyim Graves>Nando :) :)

Hafta sonu konsere kaçmasaydın da!!! bunu kendisine sorsaydın kardeşim greves mı?? sen mi???? diye biride rouen maçında 10 tane 3'lük atmış ikisinin arasındaki maçtada kimin kazandığı ortada

Şaka bir yana Kankan Nando'da fena adam değil, kabul ediyorum.

Antonio Graves bence bize çok faydalı olacak, bu sene bol bol 3 lük izleyeceğiz, ayrıca içeri penetre etmeyi seven bir tarzıda var, geneldede penetreleride ya sayı yada faulle sonuçlanıyor.

Pau fan'ları takımdan ayrılmasına çok üzülmüşler buda bence kaliteli olduğunu gösteriyor.

Forumda bir arkadaş yazmıştı NCAA lerde savunmacı falanda seçilmiş, kısaca isabetli transfer olduğunu düşünüyorum.

Hatta şimdi ona lakap bile buldum!!!

KADİFE BİLEK

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Şaka bir yana Kankan Nando'da fena adam değil, kabul ediyorum.

Antonio Graves bence bize çok faydalı olacak, bu sene bol bol 3 lük izleyeceğiz, ayrıca içeri penetre etmeyi seven bir tarzıda var, geneldede penetreleride ya sayı yada faulle sonuçlanıyor.

Pau fan'ları takımdan ayrılmasına çok üzülmüşler buda bence kaliteli olduğunu gösteriyor.

Forumda bir arkadaş yazmıştı NCAA lerde savunmacı falanda seçilmiş, kısaca isabetli transfer olduğunu düşünüyorum.

Hatta şimdi ona lakap bile buldum!!!

KADİFE BİLEK

Evet çok haklısın çok 3'lük atıyor cholet maçında %28.6 atmış 25 sayı atmış bu yüzdeyle bu sayıya ulaşması ne kadar çok top kullandğını gösterir. ben sene sonunda haklı çıkacağımı biliyorum ama sizin hevesinizi kursağınızda bırakmak istemem NCAA topa parmağınla değsen bile top çalma yazılıyor. Yani ordaki istatiskler çok farklı şimdi geçen sene kaç top çalmış pau da sen ona bak bizde daha önce bu tarz bir oyuncu vardı yağmur gibi 3'lük atardı tabi boş kaldığında adımı jakopsen beyaz amerikalı hatırladınmı???tamam iii oyuncu olabilir.Bu tamamen bardağın hangi tarafına baktığınıza bağlı sen dolu diyorsun ben yarısı boş zaman hangimizin haklı çıkacağını gösterecek birde cholet maçında tuttuğu nonda kaç sayı atmış onuda yazarsan birde 3'lük yüzdesini herkes daha iii bir fikre sahip olur.Eyüp

Kankan Nando iyi bir oyuncu ona sözüm yok, ama Graves'te en az onun kadar iyi bir oyuncu.

Ayrıca beni Nando ile görüştür onu ikna edeceğim bizden oynamaya, istanbuldan gitmediyse buluşalım şu adamla :) :) :)

Oynadığı tüm maçların ortalaması alındığında üçlük yüzdesi %44 fena sayılmaz sanırım

Nando'da paris maçında 2-0 atmış, şimdi bende sana bunumu söyleyim :)

Chalon maçında ise 4-1 atmış, yani 3 lük yüzdesi %25 :)

Strasbourg maçında ise 6-1 atmış 3 lük yüzdesi %16.7

Mito bunlara ne diyorsun????

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Nando'da paris maçında 2-0 atmış, şimdi bende sana bunumu söyleyim :)

Chalon maçında ise 4-1 atmış, yani 3 lük yüzdesi %25 :)

Strasbourg maçında ise 6-1 atmış 3 lük yüzdesi %16.7

Mito bunlara ne diyorsun????
Peki sezon ortalaması kaç birde onu yazsan üşenmeden hepsine baktında be adam sezon ortalaması ne onuda yaz maalesef sabah erkenden döndüler.Sonuçta sende benim haklı olduğumu biliyorsun ama işine gelmiyor.