Re: Antonio Graves Galatasaray'da
rüyandamı gördün nereden konuştun adamla numarasını biliyorsan bizede söyle
rüyandamı gördün nereden konuştun adamla numarasını biliyorsan bizede söyle
Kerem'in eli heryere uzanırErdal Avcı' Alıntı:rüyandamı gördün nereden konuştun adamla numarasını biliyorsan bizede söyle
Amerika hattıErdal Avcı' Alıntı:rüyandamı gördün nereden konuştun adamla numarasını biliyorsan bizede söyle
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Antonio Graves bence bu sezona damgasını vuracak, istatistiklerine bakıyorum muhteşem!
Asvel'e 40 sayı atmış
Bu transferi Mithat dostuma armağan ediyorum
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":2haypv6g]Antonio Graves bence bu sezona damgasını vuracak, istatistiklerine bakıyorum muhteşem!
Asvel'e 40 sayı atmış
Mithat Duran' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":3l5k7ges]Antonio Graves bence bu sezona damgasını vuracak, istatistiklerine bakıyorum muhteşem!
Asvel'e 40 sayı atmış
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Adamımız Pau'yu küme düşmekten kurtarmış, o geldikten sonra takım ayağa kalkmış resmen.
Asvel'e 40 sayı sallamış, daha ne yapsın Mito????
Yada şöyle diyeyim Graves>Nando
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Şaka bir yana Kankan Nando'da fena adam değil, kabul ediyorum.
Antonio Graves bence bize çok faydalı olacak, bu sene bol bol 3 lük izleyeceğiz, ayrıca içeri penetre etmeyi seven bir tarzıda var, geneldede penetreleride ya sayı yada faulle sonuçlanıyor.
Pau fan'ları takımdan ayrılmasına çok üzülmüşler buda bence kaliteli olduğunu gösteriyor.
Forumda bir arkadaş yazmıştı NCAA lerde savunmacı falanda seçilmiş, kısaca isabetli transfer olduğunu düşünüyorum.
Hatta şimdi ona lakap bile buldum!!!
KADİFE BİLEK
Peki sezon ortalaması kaç birde onu yazsan üşenmeden hepsine baktında be adam sezon ortalaması ne onuda yaz maalesef sabah erkenden döndüler.Sonuçta sende benim haklı olduğumu biliyorsun ama işine gelmiyor.Eyüp YILDIZ' Alıntı:Nando'da paris maçında 2-0 atmış, şimdi bende sana bunumu söyleyim
Chalon maçında ise 4-1 atmış, yani 3 lük yüzdesi %25
Strasbourg maçında ise 6-1 atmış 3 lük yüzdesi %16.7
Mito bunlara ne diyorsun????