Antonio Graves

Re: Antonio Graves Galatasaray'da

Beykoz'lu Roberson kadar olamamis dunku geceki macta , en azindan ligimizin kalitesini gosteriyor , Pro A bizim yanimizda yedek takim gibi kaldi. Yine yineliyorum bu oyuncu bizim kalitemizde degil , Pau Pro A'nin Mutlu Aku'su gibi onlarin 2 numarasini almis durumdayiz.

Seçkin takip ediyor musun bilemem ama;

Bu yaz ligi maçlarında kulüplerin kadrolarında sadece denedikleri oyuncular değil ayrıca imzaladıkları oyuncular da bulunmakta. Roberson da öyle biri. Graves ise aldığı sürelerde çok iyi oynadı. Ama zaten transferi gerçekleştiği için buraya orada sadece piyondu. Yoksa kötü oynadığına dair tek bir işaret yok bu maçlarda.

Seçkin Mutlu Akü de iyi oyuncu yok mu yani, olamaz mı .
Matematik mi uyguluyorsunuz mantık mı . Nasıl bir bakış açısı bu yani.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Seçkin takip ediyor musun bilemem ama;

Bu yaz ligi maçlarında kulüplerin kadrolarında sadece denedikleri oyuncular değil ayrıca imzaladıkları oyuncular da bulunmakta. Roberson da öyle biri. Graves ise aldığı sürelerde çok iyi oynadı. Ama zaten transferi gerçekleştiği için buraya orada sadece piyondu. Yoksa kötü oynadığına dair tek bir işaret yok bu maçlarda.

Dspor'da dfans programinda bekelenenin cok altinda kaldigini daha 1 hafta onceden kendisinin ayrilmasina kesin gozuyle bakildigini soylediler tabi onlar yanlis oyuncuyuda izlemis olabilirler , size gore performansi iyi olabilir oda bir bakis acisi. Biraz objektif olun kimi getirsek super transfer oluyor sizin goruslerinize gore performansi iyi benim gerceklerim ve basinin gerceklerine gore yetersiz.

Gerçekçi olmayan sizlersiniz. Ortada bir bütçe var bizler bunu biliyoruz. Anlatıyoruz hala Euroleague'den 4 oyuncu alalım diyorsunuz. Siz hayal kurmaya devam edin ne diyelim. Çok beklersiniz daha.

Hangi oyuncunun özellikle Türkiye'de nasıl bir performans göstericeğini bilemezsin Seçkin. Bak bunu unutma.
Hele de böyle saf şutörün.
Ben kendi adıma hiç bir transfere süper transfer demedim kolay kolay. Ama saf şutör transferine sevindim açıkçası.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Gerçekçi olmayan sizlersiniz. Ortada bir bütçe var bizler bunu biliyoruz. Anlatıyoruz hala Euroleague'den 4 oyuncu alalım diyorsunuz. Siz hayal kurmaya devam edin ne diyelim. Çok beklersiniz daha.

Ben ueroleague'ten oyuncu alalim demedim bu ve strickland yetersiz dedim , daha iyi oyuncular bulunabilirdi , hite bu forumdaki buyuk cogunluk tarafindan basarili bulunan oyuncu fiyatlari arasinda farkta oldugunu sanmiyorum , varsa Graves fazla almistir. matematik dogruyu soylemez diyorsunuz zaten matematik acisindan iyi bir oyuncu gibi gozukuyor , ben matematik'le ilgili birseyde yazmadim. Ben tabi hayal kururum burasi Galatasaray gecen seneden daha iyi bir butceyle geliyoruz diyerek yola cikipta gecen seneki oyunculari aratirlarsa tabiki tepkimi koyarim , Zizic disindaki 3 transferde bizim ne seviyedeki oyuncularla ilgilendigimizi gosteriyor. Muhalefet olmak lazim arada yoksa siz iktidar halki iyi kandiriyorsunuz , soyleyin bizim kalitemizde degil ama butcemiz buna yetti deyin cok iyi oynadi guzel performanslar demeyin.

Öncelikle geçen seneden daha iyi bütçemiz var diyen kimdir onu bir söyleyin bana ona göre konuşayım.

Sonrasın da da matematik dediğim . Fransa ligi kötü bu adam da kötü matematiği.

Seçkin uzatmayacağım ben veya bu sitedeki herhangi biri iktidar falan değil. Hepimiz taraftarız. Senden veya bir başkasından bir artımız falan yok.

Geçen seneden daha iyi bir bütçemiz olduğunu bende sanmıyorum.Nasıl daha artmış olabilirki.Türkiye'de başarı denen bir şey olmadı nasıl artabilirki ?

Murat İnal' Alıntı:
Öncelikle geçen seneden daha iyi bütçemiz var diyen kimdir onu bir söyleyin bana ona göre konuşayım.

Sonrasın da da matematik dediğim . Fransa ligi kötü bu adam da kötü matematiği.

Gstv roportaji Ahmet Dedehayir aynen soyle diyor; Ulker'le sponsorlugumuzu gelistirerek devam etme karari aldik. Geciyorum ismet badem'in soylemine oda aynen soyle diyor; Telekom birlesmesi olmayinca Ulker Galatasaray'la gorusup finansal olarak katkisini artirinca devam karari alindi.

Evet İsmet Badem.
Tabi.

Ben o kısmı hiç okumamıştım. :) Bizden iktidar olsa ancak 4lü koalisyon iktidar olur ya o da ayrı.

Aslında diktatörlük mü getirsem napsam. Fena olmaz. Heil X !

Kerem SEÇER' Alıntı:
Seçkin uzatmayacağım ben veya bu sitedeki herhangi biri iktidar falan değil. Hepimiz taraftarız. Senden veya bir başkasından bir artımız falan yok.

ben taraftar degiliz demedim ama her transferde hos karsilanacak degil bende bu oyuncunun surekli iyi oldugundan (orn: dun gece iyi oynadigini soyluyorsunuz ama sizin disinda siteler ve programlar ayni seyi soylemiyor) soz ediyorsunuz oyuncu bizde oynayacak diye boyle birsey yapmayin asil siz boyle konusarak taraftarin beklentisini artiriyorsunuz.

Murat İnal' Alıntı:
Evet İsmet Badem.
Tabi.

Ben o kısmı hiç okumamıştım. :) Bizden iktidar olsa ancak 4lü koalisyon iktidar olur ya o da ayrı.

Aslında diktatörlük mü getirsem napsam. Fena olmaz. Heil X !

Tamam Ismet Badem salladi ya yoneticimiz ?

Siteler dediğin Mert Genç mi ?

Hadi izlemedi, istastiğe nasıl kötü diyor anlamadım. 21 dakikada o istatistiği kaç kişi yapıyor NBA de normal sezonda merak ediyorum o pozisyonda.

Geçiniz onu.

Ahmet DEDEHAYIR aynen böyle dediyse geliştirdik demiş, parayı arttırdık dememiş. Farklı projeler vardır belki kim bilir. ( ben bilmiyorum açıkçası)
Ayrıca Ahmet DEDEHAYIR spekülatif bir insan. Bazı şeyleri bilerek bazı şeyleri bilmeyerek söyliyebiliyor.

Mantıklı bir şey söyleyin biz de kabul edelim.
Bende çok farklı oyuncular istiyordum tabii ki ama şartlar ve eldekilere göre birşey yapılıyor. Ve bence asıl sorun alınan oyuncudan ziyade bu oyuncuların oynayacağı ve oynatılacağı oyun. Efsane Dee geldi de ne oldu .

Murat İnal' Alıntı:
Siteler dediğin Mert Genç mi ?

Hadi izlemedi, istastiğe nasıl kötü diyor anlamadım. 21 dakikada o istatistiği kaç kişi yapıyor NBA de normal sezonda merak ediyorum o pozisyonda.

Geçiniz onu.

Ahmet DEDEHAYIR aynen böyle dediyse geliştirdik demiş, parayı arttırdık dememiş. Farklı projeler vardır belki kim bilir. ( ben bilmiyorum açıkçası)
Ayrıca Ahmet DEDEHAYIR spekülatif bir insan. Bazı şeyleri bilerek bazı şeyleri bilmeyerek söyliyebiliyor.

Mantıklı bir şey söyleyin biz de kabul edelim.
Bende çok farklı oyuncular istiyordum tabii ki ama şartlar ve eldekilere göre birşey yapılıyor. Ve bence asıl sorun alınan oyuncudan ziyade bu oyuncuların oynayacağı ve oynatılacağı oyun. Efsane Dee geldi de ne oldu .

Yine ayni yoldan cikarak cevapliyorum hadi mert genc salladi , Dfans programindaki konuk yazarlarda mi salladi ? tamam uzatmayalim cok guzel bir oyuncu seneye bizi ucurur bu kadroya bide 4 numara geldi mi onumuz acik kadro kesinlikle yeterli gidenler gelenleri hic aratmiyor .(bugun kotuyu cok oynadim bundan sonra Polyana seckin)

Ayrı ayrı yazmaya gerek yok.Mithat Bey'e yazdığım cevaptan kendinize gerekli payı çıkarabilirsin Seçkin.

Doğmamış çocuğa don biçer gibi eleştirirseniz cahil olmazsınız ama artniyetli olursunuz.
Bir kadro oluşsun, oynanıcak basketbol belli olsun ondan sonra istediğiniz kadar eleştirin, eleştirelim.

Ayrıca benim söylediğim şeyi anlamamışsınız. Geçen sene şampiyon olma ihtimalimiz olmasa da şampiyonluktan bahsedelim diyordu insanlar. Şimdi de şampiyonluk lafı geçiyor diye söyleniyorlar. Bu parayla şampiyonluk tabii ki imkansız değil ama çok zor açıkçası.

İzlemediğiniz oyuncular hakkında nasıl bu kadar rahat yorumlar yapılabiliyor anlamak mümkün değil.
Ya da artık bu eleştiri değil artniyet :?