Antonio Graves

Re: Antonio Graves Galatasaray'da

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
[quote="Mehmet Durmaz":rzkbq68a]hermann da gelirse 4 yabancı oluo bide atletik taraftarı coşturcak cinsten bi oyuncu alsak nasıl olur acaba
alıcaz zaten çok kaliteli bir guard yolda[/quote:rzkbq68a]
seninle msn de de konusmustuk , sen bana solak demiştin . şuan avrupada solak olupta cok kaliteli 2 oyuncu var herhalde (mcntyre , greer) başka varmı siz hatırlıyormusunuz arkadaşlar .

Mehmet Durmaz' Alıntı:
kerem seçer den cevap beklioruz guard için :p
valla bende merak ediyorum ben bir abime sormuştum kaliteli bir guard'la daha görüşüyormuşuz ama kerem seçer daha yakın bu transfer haberlerine bende ondan cevap bekliyorum gerçekten guard gelecek mi ?

Mehmet Durmaz' Alıntı:
[quote="Can Bulubay":ha8offag]desenize ay lav yu gıraves tezahüratları başlayacak gene...
yandık...

koptum !!!:D:p[/quote:ha8offag]
taraftarların graves e tezahürat yapacağını sanmıyorum.çünkü tezahürat yapılabilecek bi ismi yok. :)

Hiç İzlemedim Graves'i Ancak İstatistiki Bilgilere Dayalı Olarak Konuşuyorum 20 Küsür Sayı Ortalaması Hiçte Fena Değil Ama Pau'da Kullandığı Şutların Yarısını Kullanabilicek Üçlük Ortalamasıda İyi Yani Öldürücü Atışları,El Yakan Atışları Kullanabilicek Cinsten Bir Oyuncu

Hayırlı olsun geçen sene 20 sayı ortalaması var. Onun için çok iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum

öncelikle adamın avrupadaki 2. yılı olması çok daha iyi bizim için.Şutu kariyeri boyyunca çok istikrarlı,skor gücünü geçen yıl gösterme fırsatı bulmuş ama kendini yeni kaşfetmiş olmalı zira bu performansı 18 maç boyunca devam etmiş sürekli bir performans

Kendisiyle yaptığım görüşmede Türkiye'de oynamak ve Galatasaray'ın bir parçası olmak benim için şeref diyor. Burada olmayı ve Türk Kültürü ve basketbolunda yaşayacağı deneyimi dört gözle bekliyormuş. :)

Bu arada birkaç not vereyim. Kendisinin favori kitapları arasında İncil ve Kuran var. İyilik yapmayı kendine hayat görüşü haline getirmiş. Sanırım kişilikli birini getiriyoruz. İnşallah yanılmam :)