Antonio Graves

Re: Antonio Graves Galatasaray'da

Şimdide Graves'in maçlara göre 3 lük yüzdesi!

Lehavre-%50

Orleans-%50

Lemans-%33

Asvel-%60 (40 sayı atmış)

Nancy-%40

Devam edeyimmi :) :) :)

Burdan Graves'se sesleniyorum!!!

HEY MAN!!! ADAMIMSIN :)

Ben bitmem sevgili Eyüp sen anka kuşunu bilirmisin küllerinden yeniden doğar.Şimdi sana cevabını vereyim Nondanın takımında çit haneli sayılara çıkan oyuncu sayısı 4ile 5 kişi maç başına graves ta ise bu rakam 2bazen 3 oluyor bu da nondanın takım oyuncusu olduğunu gravesın ise kendine oynayan bir oyuncu olduğunu gösterir.Biz zaten daha önceki senelerden kişisel basketbol oynayan oyunculardan çok çektik eğer bu sene takım oyunu oynamak istiyorsak greves bu tarz bir oyuncu değil kaldı ki !!!! pauda birinci şut tercihi kendisiydi ama bizim takımda öyle olmayacak o zaman bu yüzdeleri tutturması bayağı güç olucak ama nonda choletin birinci şut tehtiti değildi.Yani beni tekrar yazdırmak için yaptığın ayak oyunlarına kandım ya helal olsun sanmaki kırgınlığım geçti sırf sana cevap vermek için yazdım yoksa banane kim gelmiş kim gitmiş.

Mithat Duran' Alıntı:
Ben bitmem sevgili Eyüp sen anka kuşunu bilirmisin küllerinden yeniden doğar.Şimdi sana cevabını vereyim Nondanın takımında çit haneli sayılara çıkan oyuncu sayısı 4ile 5 kişi maç başına graves ta ise bu rakam 2bazen 3 oluyor bu da nondanın takım oyuncusu olduğunu gravesın ise kendine oynayan bir oyuncu olduğunu gösterir.Biz zaten daha önceki senelerden kişisel basketbol oynayan oyunculardan çok çektik eğer bu sene takım oyunu oynamak istiyorsak greves bu tarz bir oyuncu değil kaldı ki !!!! pauda birinci şut tercihi kendisiydi ama bizim takımda öyle olmayacak o zaman bu yüzdeleri tutturması bayağı güç olucak ama nonda choletin birinci şut tehtiti değildi.Yani beni tekrar yazdırmak için yaptığın ayak oyunlarına kandım ya helal olsun sanmaki kırgınlığım geçti sırf sana cevap vermek için yazdım yoksa banane kim gelmiş kim gitmiş.
Naz yapmayı bırak yazdın birkere devam böyle :)

Bence bizim takımın en önemli skor opsiyonu olacak Graves, resmen Fransa liginin en iyi oyuncusunu transfer etmişiz, uyum problemi yaşamazsa bence bizi bu sene coşturacak.

Yıllardır beklediğimiz winner oyuncu sonunda geliyor gibi :)

Ya sen adamı bu gazla uzaya çıkarırsın yazdıklarına sen bile inanmıyorsun sırf muhalefet olsun diye yazıyorsun bu yazdıklarını graves okusa bu benmiyim der ve ne işim var benim istanbulda der yahu bu sende cacık oluruz biz bu sofrada

Eyüp abi inşallah dediğin gibi graves galatasarayımıza büyük yarar gösterir.

Geçen sezon yine Fransa'dan Green adında bi uzun transfer etmiştik.

Onunda 3luk yüzdesi çok iyiydi ama geldigi gibi gitti :)

Buda ona benzemesin :p

Ben çok merak ediyorum eğer M.S ve A.Graves olursa geldikleri takımlardaki alışkanlıklarını nasıl bir anda değiştirecekler.Bu kadar çok atmayı seven 2 oyuncu asıl dizginlenecek? Bunların iyi sürelerde alacağını düşünürsek ilk yılki Mitchell ve Fitch gibi olmazlar umarım.Takım oyunundan ziyade kişisel becerilerin ön planda olduğu bir sisteme doğru gidiyoruz.

Eyüp Bey, görüşlerinize saygı duyuyorum ama sanki Fransa Liginin en iyi oyuncusu derken fazla övücü bir tabir olmuş.Umarızki bizde gelirse eğer böyle anılan birisi olsun ama kesinlikle Winner bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

graves & zizic iyi transfer strickland yerine takımı daha iyi yönetebilen gerçek bir oyun kurucu lazım gelecekte .. ki resmi sitede açıklanmadığına göre strickland bizde değil henüz imza'dan sonra bizim oyuncumuzdur

Aynen katılıyorum hocama daha kaliteli takımı çevirebilecek bir guard olursa tadından yenmez,ben hala umutluyum getirdiği oyuncuları bir haftada geri gönderen bir oluşum genel olarak pek iyi gözükmesede bu olayda durum değişiyor ve bahsi edilen kişinin yerine başka birinin alınacağına dair umudumu artırıyor...

Ben de Graves'i izlemedim. Kolej kariyeri her ne kadar parlak görülmese de Fransa'da kısa sürede iyi istatistiklere ulaşmış. Umarım beklediğimiz verimi verir. Anlaşılan skorer bir oyuncu. Takımın ana skoreri olabilir. Bekleyip göreceğiz...

Geçen sene en çok aradığımız şeydi : devamlılığı bulunan bir skorer Graves fransada oynadığı maçlardan sadece 3 tanesinde 15 sayının altında kalmış ;)

Antonio Graves
Doğum Tarihi: 17 Nisan 1985
Doğum Yeri: Ohio, ABD
Boyu: 1.88
Pozisyon: Şutör Guard

Pittsburgh Üniversitesi mezunu Graves, okulun ardından ilk Avrupa tecrübesini Pau Orthez?de yaşadı. Fransız ekibiyle ligde 20 sayı - 2 ribaunt ? 2.8 asist ortalaması yakalayan Graves, ULEB Cupa?ta ise 3 maçta ortalama 25 dakika süre alırken 10 sayı ? 2.3 asistle dikkat çekti.

http://www.galatasaray.org/basketbol/er ... r/1571.php