Antonio Graves

Re: Antonio Graves Galatasaray'da

iyi transferde marshall la birlikte geldiği için onada negatif bakıcam.[yaş yanındaki kuru hesabı]

Boşuna Albert dememiş ön yargıları çürütmek atomu parçalamaktan zordur die . Şu ana kadar Marshall ne yaptıki onu suçluyorsunuz ? Bir şans verelim onada . Eğer bişi yapamazsa o zaman kötü transfer deriz . O zaman derizki yeni oyuncu alalım . Murat hoca bu transferi yaptıysa bi bildiği mutlaka vardır.

mustafakaya' Alıntı:
Boşuna Albert dememiş ön yargıları çürütmek atomu parçalamaktan zordur die . Şu ana kadar Marshall ne yaptıki onu suçluyorsunuz ? Bir şans verelim onada . Eğer bişi yapamazsa o zaman kötü transfer deriz . O zaman derizki yeni oyuncu alalım . Murat hoca bu transferi yaptıysa bi bildiği mutlaka vardır.

Son iki senede alınan 13 yabancı transferide Murat hocan yaptı şimdi hangisi bu takımda veya iki sene üst üste oynayan varmı ?biz sana söylüyoruz kötü transfer diye bizim sokağa atılacak paramız varda ben bilmiyorum.Albert başka bir şey daha demiş dünyada iki kişi fikir değiştirmez diye biri cahil olan diğeri ölü olan sen devam et bu yolda alışmışsınız testi kırıldıktan sonra akıl vermeye nasıl olsa

Mersin'in Lofton'ı aldığını duyunca çok şaşırdım. Geçen senelerde Murat Hoca ABD'ye gidip oralarda oyuncu izliyordu. Yaz Ligi, NCAA'den oyuncu arıyordu. Bu sene tam bırakacak zamanı buldu. Acaba neden Lofton'ı biz düşünmedik diye kendi kendime soruyorum. Bu sene hedef şampiyonluk değil diyoruz. Bu tip oyuncular alarak bu sene pişmelerini sağlayabiliriz. Fakat ben Graves>Lofton diyemiyorum. Umarım Graves beni yanıltır. İyi bir performans gösterir ve seviye atlar.

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Mersin'in Lofton'ı aldığını duyunca çok şaşırdım. Geçen senelerde Murat Hoca ABD'ye gidip oralarda oyuncu izliyordu. Yaz Ligi, NCAA'den oyuncu arıyordu. Bu sene tam bırakacak zamanı buldu. Acaba neden Lofton'ı biz düşünmedik diye kendi kendime soruyorum. Bu sene hedef şampiyonluk değil diyoruz. Bu tip oyuncular alarak bu sene pişmelerini sağlayabiliriz. Fakat ben Graves>Lofton diyemiyorum. Umarım Graves beni yanıltır. İyi bir performans gösterir ve seviye atlar.
chris lofton gerçekten çok kaliteli bir oyuncu mersini tebrik etmek lazım bendede o endişe var chris lofton un alınmasını çok istemiştim ama olmadı ligler başlamadan lofton kariyer olarak graves in önünde ama bence graves te çok yetenekli bir oyuncu taraftarın içi rahat olsun ben sadece strickland bu takımın oyuncusu değil diyorum inşallah yanılırım

ayrıca mersinin lofton u almasına şaşırma mersinin coachu yetenek avcısı ahmet kandemir geçen senede ncaa den en doğru tercihleri yaptı sean marshall gary neal quinton hosley de olduğu gbi

İstatistiklere ve videolara bakınca iyi bir oyuncu gibi duruyor Antonio Graves gene de bu sezon bizi skor yönünden sırtlayabilecek mi bu soru işareti. Özellikle geçen sene kritik maçların kritik bölümlerinde sorumlululuk alan bir guardımızın olmaması önemli eksiklerimizden biriydi. Oyunun sıkıştığı bölümlerde sorumluluk alıp takımı rahatlatabilecek aynı zamanda bencil olmayan ve etrafındakileri bir üstkademeye çıkartabilecek bir oyuncu olması temennimiz. (Gerçi bu özellikleri bünyesinde barındıran bir guardı bütün avrupa arıyor ama kısmet)

Graves is a very good player, everybody here in Pau was dreaming that he'd continue to play with us for the next season, it's been a looooong time we had not had such a player... if it's true he has some difficulties in defense, my god what a player in offense, and plus he has "la grinta", he's always giving all his best, running, jumping, he never stops !!!
I am really jealous of you...

uluslararası bir forumda Pau'lu bir taraftarın Gravesle ilgili yorumu

Graves'in çok iyi bir oyuncu olduğunu Pau'daki herkesin gelecek sezon da takımda kalmasını hayal ettiğini. Çoooooook uzun zamandır böyle bir oyuncuya sahip olmadıklarını.Savunmada bazı sıkıntıları olsa bile hucumda inanılmaz bir oyuncu olduğunu. Elinden gelenin en iyisini takımı için ortaya koyduğunu hiç bir zaman durmadığını söylemiş

Bizi gerçekten çok kıskandığını da son olarak eklemiş

Genel hatları ile çevirdim ama çevirimde hatalar olabilir.

En güzel yorum bu idi birkaç yorum daha var onlarda da hücumda çok iyi olduğu ama savunma da eksikleri olduğu belirtilmiş.

Hasan Yılmaz' Alıntı:
İstatistiklere ve videolara bakınca iyi bir oyuncu gibi duruyor Antonio Graves gene de bu sezon bizi skor yönünden sırtlayabilecek mi bu soru işareti. Özellikle geçen sene kritik maçların kritik bölümlerinde sorumlululuk alan bir guardımızın olmaması önemli eksiklerimizden biriydi. Oyunun sıkıştığı bölümlerde sorumluluk alıp takımı rahatlatabilecek aynı zamanda bencil olmayan ve etrafındakileri bir üstkademeye çıkartabilecek bir oyuncu olması temennimiz. (Gerçi bu özellikleri bünyesinde barındıran bir guardı bütün avrupa arıyor ama kısmet)
oyunun sıkıştığı anlarda sorumluluğun babasını alacak oyuncumuz var artık adı milan gurovic....

Arkadaşlar Graves hepimizi şaşırtacak göreceksiniz!

kesinlikle bende eyüp abi gibi düşünüyorum murat hoca da kendisine çok güveniyo gravesi çoğu zaman oyun kurucu pozisyonundada görebeliriz

kötü oynarsa sasirtir beni zaten. en az Fitch kadar etki bekliyorum ondan. tek sorun bence takimda fazla atan oyuncunun olmasi. Hem Graves, hem Gurovic. bir de Tufan var ki ben onun müthis önemli bir oyuncu oldugunu düsünüyorum.

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Arkadaşlar Graves hepimizi şaşırtacak göreceksiniz!
İnşallah dediğin gibi olur Eyüp Abi.Bende izlediğim videolarda çok atletik ve delici olduğunu gördüm.Penetreleri çok iyi.Guroviç ve Tufan la beraber bu sene çok iş yapacak.

mustafakaya' Alıntı:
Eskiden bir tane devamlılığı olan skorer arıyorduk şimdi bizde 2 tane var . Double G :)
O Zaman 'DOUBLE PENETRATİON' yaparız :) :)

benim akraba pau'nun cogu macını izlemiş biraz ondan bilgi aldım.graves hakkında iyi izlenimlerin oldugunu söledi.cok iyi bir oyuncu oldugunu ve pauda bazen pg oynadıgını söledi.fransada cok seviliyomuş

Pau'lu taraftarların en çok sevdiği oyuncu konumunda imiş zaten anladığım kadarı ile. Hem yetekli olması hemde sempatik ve takımı için sonuna kadar savaşan yapısı olumlu bir izlenim bırakmış.

Antonio Graves'in ilk roportaji Galatasaray.org'da anasayfada Sari-Kirmizi Medya'da

antoniograves_roportaj.jpg