Re: Antonio Graves Galatasaray'da
iyi transferde marshall la birlikte geldiği için onada negatif bakıcam.[yaş yanındaki kuru hesabı]
iyi transferde marshall la birlikte geldiği için onada negatif bakıcam.[yaş yanındaki kuru hesabı]
.Boşuna Albert dememiş ön yargıları çürütmek atomu parçalamaktan zordur die
mustafakaya' Alıntı:Boşuna Albert dememiş ön yargıları çürütmek atomu parçalamaktan zordur die . Şu ana kadar Marshall ne yaptıki onu suçluyorsunuz ? Bir şans verelim onada . Eğer bişi yapamazsa o zaman kötü transfer deriz . O zaman derizki yeni oyuncu alalım . Murat hoca bu transferi yaptıysa bi bildiği mutlaka vardır.
chris lofton gerçekten çok kaliteli bir oyuncu mersini tebrik etmek lazım bendede o endişe var chris lofton un alınmasını çok istemiştim ama olmadı ligler başlamadan lofton kariyer olarak graves in önünde ama bence graves te çok yetenekli bir oyuncu taraftarın içi rahat olsun ben sadece strickland bu takımın oyuncusu değil diyorum inşallah yanılırımUğur YILMAZ' Alıntı:Mersin'in Lofton'ı aldığını duyunca çok şaşırdım. Geçen senelerde Murat Hoca ABD'ye gidip oralarda oyuncu izliyordu. Yaz Ligi, NCAA'den oyuncu arıyordu. Bu sene tam bırakacak zamanı buldu. Acaba neden Lofton'ı biz düşünmedik diye kendi kendime soruyorum. Bu sene hedef şampiyonluk değil diyoruz. Bu tip oyuncular alarak bu sene pişmelerini sağlayabiliriz. Fakat ben Graves>Lofton diyemiyorum. Umarım Graves beni yanıltır. İyi bir performans gösterir ve seviye atlar.
oyunun sıkıştığı anlarda sorumluluğun babasını alacak oyuncumuz var artık adı milan gurovic....Hasan Yılmaz' Alıntı:İstatistiklere ve videolara bakınca iyi bir oyuncu gibi duruyor Antonio Graves gene de bu sezon bizi skor yönünden sırtlayabilecek mi bu soru işareti. Özellikle geçen sene kritik maçların kritik bölümlerinde sorumlululuk alan bir guardımızın olmaması önemli eksiklerimizden biriydi. Oyunun sıkıştığı bölümlerde sorumluluk alıp takımı rahatlatabilecek aynı zamanda bencil olmayan ve etrafındakileri bir üstkademeye çıkartabilecek bir oyuncu olması temennimiz. (Gerçi bu özellikleri bünyesinde barındıran bir guardı bütün avrupa arıyor ama kısmet)
İnşallah dediğin gibi olur Eyüp Abi.Bende izlediğim videolarda çok atletik ve delici olduğunu gördüm.Penetreleri çok iyi.Guroviç ve Tufan la beraber bu sene çok iş yapacak.Eyüp YILDIZ' Alıntı:Arkadaşlar Graves hepimizi şaşırtacak göreceksiniz!
O Zaman 'DOUBLE PENETRATİON' yaparızmustafakaya' Alıntı:Eskiden bir tane devamlılığı olan skorer arıyorduk şimdi bizde 2 tane var . Double G
Dakika 1 gol 1 Helal olsun be Graves...Zoban Raftik' Alıntı:Antonio Graves'in ilk roportaji Galatasaray.org'da anasayfada Sari-Kirmizi Medya'da