Antonio Graves

Re: Antonio Graves Galatasaray'da

Zoban Raftik' Alıntı:
Antonio Graves'in ilk roportaji Galatasaray.org'da anasayfada Sari-Kirmizi Medya'da

antoniograves_roportaj.jpg
ropörtajları hareketleri tam anlamıyla pozitif anlamda showman
gs taraftarının sevgilisi olacaktır

Gurovic A.İpekçi'de oynamak istiyor, hatta geçen seneki Efes maçındaki taraftardan çok etkilenmiş.

Adamım benim ya:)

Biri bu yanlışı önlemeli 3.000 kombine hakkı olan insan var perdeleri indirdik mi 2.000 kombine satsak full oluyoruz, ultrAslan'da devreye girerse 10.000 kişiye oynamak hayal değil...

Bende Gravesden patlama bekliyorum taraftarlara mesajı harikaydı feneri bu sene yenecez falan diyordu bu seneki yabancılar inş.Yüzümüzü kara cıkarmaz

Eyüp YILDIZ' Alıntı:
Gurovic A.İpekçi'de oynamak istiyor, hatta geçen seneki Efes maçındaki taraftardan çok etkilenmiş.

Adamım benim ya:)
ben de abdi ipekçi istiyorum olma ihtimali varmı eyüp yoksa kesinlikle a.şahenk te mi maçlar

bu arada gurovic fitch gibi değil bence çok karakterli birine benziyor fitch gibi şımarık değil.bence karakter olarak ta gs a uygun bir oyuncu görünümü verdi.kesinlikle bahsedildiği gibi problemli bir yapıda değil.maç içinde sinirlenmesi normal.ama kesinlikle çok problemli birine benzemiyor.röportajları konuşmaları arkadaşlarıyla diaologu gayet olumlu

Malesef A.İpekçi olmuyor, çünkü teknik ekibimiz o salonu istemiyor:(

Ya taraftar istiyor oyuncu istiyor bu salonu,napıyım ben konserve kutusu kadar Ayhan Şahenk'i.Gurovic tehdit etsin yönetimi Apdi İpekçi'de oynayın yoksa çeker giderim diye :p :)

Gurovic tehtid etsene etsene etsene :)
valla bende A.İpekcide oynanmasından yanayım en azından derbi macları orda oynansa tamam belki haklılar her mac full cekemez A.ipekci ama derbi maclarında abdi ipekcide oynanmasını cok istiyorum

: ) Şarkı süpermiş Disco Disco :)

Abdi İpekçi istememelerin sebebi çok açık.
500 kişi Ayhan Şahenk'te baskı oluşturabilir ancak 2000 bin kişi İpekçi'de aynı baskıyı oluşturamaz.

Burak Barut' Alıntı:

500 kişi Ayhan Şahenk'te baskı oluşturabilir ancak 2000 bin kişi İpekçi'de aynı baskıyı oluşturamaz.
tamam da bu bahane olmamalı böyle güzel bir kadroya son yılların en iyi kadrosuna kesinlikle abdi ipekçi yakışır

bu arada aşağıda prokom un linkini verecem gayet güzel bir atmosfer oluşturmuşlar keşke bizim maçlarda da laser şovları yapılsa

http://ktunnel.com/index.php/1010110A/2 ... 9d7e816631

Burak Barut' Alıntı:

Ağzına sağlık Burak kardeş bence sadece bu sebepten bile A.Şahenk olması lazımdı ve oldu.

İngilizcesi belirli bir seviyede olan bana yardım edebilir mi ? Antonio ile konuşuyorum ama ilkokul ingilizcesi ile malum bir yere kadar konuşabiliyorum..birçok şey sorucam Antonio' ya ama soramıyorum..yardım edebilecek abiler varsa öm den msn lerini yazabilirlermi?

Recep Sarımeşe' Alıntı:
Antonio ile konuştum..Midem ağrıyor dedi..ya da ben öyle anladım.ya da gerçekten midesi ağrıyor :)

Hayırdır neden ağrıyormuş gecenin bir vakti midesi ?