Antonio Graves

Re: Antonio Graves Galatasaray'da

Cevdet Akay' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":6k2vs89f]bu oyuncunu hakkında bir soru soracam , iyi bi pasör mü video da izlediğim kadarıyla boyalı alana top indirmesini biliyo gibi , cevap bekliyorum
tamam kardeş hemen cevap geliyor :)[/quote:6k2vs89f]

Ustam acılı olsun :)

Bu arada adamın lütfen videolardan değerlendirmeyelim çünkü Fatih Solak'ın öyle videoları var ki sanırsın Shaq :)

O yüzden Bekir şu anda en bilgili kişi.Maçı keşke bizde izleyebilseydin.10 sayılık performans hiç fena değil ayrıca 3'te 1lik üçlük neden hayal kırıklığı yarattı :) Adamın zaten ortalaması yüzde 40. 1/3=yüzde 33 yaklaşmış :)

Gökce Başaran' Alıntı:
Yaz ligi pek ölçü değil. zzaten maç 30 sayı fark olmuş, son çeyrekte herkes istatistiğe oynamış belli. Bir ölçü olmaz, ligde 3-4 maç oynasın anlarız nasıl bir adam. Şuan için kapalı kutu. İçinden güzel şeylerde çıkabilir, kötü şeylerde. Herşeye hazırlıklı olmak lazım.
ne alaka ne 3-4 macı kesinlikle katılmıyorum gökçe abi :) :) :) . biz önceki yabancılarımız icin hep bu yorumumu yaptık yoksa . bence 1 devre sonunda anlarız cünkü her oyuncunun inişli cıkıslı dönemleri olabilir .

Emin Doğanca' Alıntı:
bu oyuncunu hakkında bir soru soracam , iyi bi pasör mü video da izlediğim kadarıyla boyalı alana top indirmesini biliyo gibi , cevabınızı bekliyorum

onur abi bu seferde türkceyi düzgün kullanmadın diye suclasana :) :) :)
Emin dilini kısmen düzeltsen de hataların bol miktarda var yine ;)

* Cümle büyük harfle başlar.
* "bi" diye bir sözcük yok dilimizde, "bir" var.
* "biliyo" diye bir sözcük yok dilimizde , "biliyor" var.
* Son olarak dilimizdeki özel isimlerin ilk harfi büyük harfler başlar yani turkceye değil "Türkçeye" olması gerekir.

Neyse biz Antonio Graves hakkında konuşmaya devam edelim.

I love Gsbasket :)

Bu arada son olarak bir not ekleyecem bizim zamanımızda Güzel Yazma Konuşma dersleri vardı sanırım kaldırıldı :? Meb yetkilileri siteyi görse eminim haftada 6 saat ders koyarlar.

Graves Candır. ;)

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Emin Doğanca":23am35ei]bu oyuncunu hakkında bir soru soracam , iyi bi pasör mü video da izlediğim kadarıyla boyalı alana top indirmesini biliyo gibi , cevabınızı bekliyorum

onur abi bu seferde türkceyi düzgün kullanmadın diye suclasana :) :) :)
Emin dilini kısmen düzeltsen de hataların bol miktarda var yine ;)

* Cümle büyük harfle başlar.
* "bi" diye bir sözcük yok dilimizde, "bir" var.
* "biliyo" diye bir sözcük yok dilimizde , "biliyor" var.
* Son olarak dilimizdeki özel isimlerin ilk harfi büyük harfler başlar yani turkceye değil "Türkçeye" olması gerekir.

Neyse biz Antonio Graves hakkında konuşmaya devam edelim.[/quote:23am35ei]
Anlamayan biri olsa neyse herkez anlıyo , haksızlık bu :) :)
Burak ''acılı olsun ustam'' demişin seni lahmacun yapacam ya onun için demissindir ölmeden insanlar beni acılı yesin diye. Sorun değil yeriz.
:) :)
Arkadaslar nba tv frekansını kendi televizyonunuzdan benim için bir zahmet bakarmısınız (özelden yazabilirsiniz). İnternettekiler olmadı .Acayip izlemek istiyorum Graves i mac bitti ama tekrarını mutlaka verir

Pandoranın kutusu açıldı. :) Sayın Ahmet dedehayır ve Murat özgül bu

takımlamı şampiyon olup kupaları alıcak.... Lig başlamadan takımadan

soguttular. Anlaşılan yine tüm yük Türk basketbolcularda olucak.

Atif Sekeroglu' Alıntı:
Pandoranın kutusu açıldı. :) Sayın Ahmet dedehayır ve Murat özgül bu

takımlamı şampiyon olup kupaları alıcak.... Lig başlamadan takımadan

soguttular. Anlaşılan yine tüm yük Türk basketbolcularda olucak.

Takımdan soğumak bu kadar kolaymı ya.Daha hiç izlemeden nasıl önyargılı mesajlar bunlar.

Ya Avrupa'nın Wade'i bu adam ya. Olursa çok sevinirim. Hem taraftarın Malik ve Fitch den sonra böyle bir şutöre çok ihtiyacı vardı. Mükemmel olur olursa :) :)

Serdar Aslan' Alıntı:
Ya Avrupa'nın Wade'i bu adam ya. Olursa çok sevinirim. Hem taraftarın Malik ve Fitch den sonra böyle bir şutöre çok ihtiyacı vardı. Mükemmel olur olursa :) :)
ya zaten kesin değil mi arkadaşlar oldu yani ...

Ya arkadaşlar olaya bir de şu yönden bakalım türklerimiz ilk defa yeni transfer değil bir sene beraber oynadılar bu sene daha iyi olacaklar. Yabancılar yetersiz(ziziç dısında) özellikle strickland bence çok yanlış bir tercih ama ümitsiz değilim ne olursa olsun arkandayız BÜYÜK GALATASARAY Bari iyi bir 4 numara alın lütfen Ahmet Dedehayır

Sefa Kadakal' Alıntı:
Ya arkadaşlar olaya bir de şu yönden bakalım türklerimiz ilk defa yeni transfer değil bir sene beraber oynadılar bu sene daha iyi olacaklar. Yabancılar yetersiz(ziziç dısında) özellikle strickland bence çok yanlış bir tercih ama ümitsiz değilim ne olursa olsun arkandayız BÜYÜK GALATASARAY Bari iyi bir 4 numara alın lütfen Ahmet Dedehayır
bi kez daha söylüyorum alpelladaki strickland la bizdeki aynı olmayacak herkes görecektir bunu...

ne yaptınız abi adamlar daha çıkıp oynamadılar bile takımdan soğumak ne demek bu oyuncular gerçekten yalnış transferler bile olsa ne olur yakışırmı bize takımdan soğumak bizim taraftarlığımız oyuncu bazlı olmamalı iyi oyuncular varsa farklı yoksa farklı sevmemeliyiz bence galatasarayımızı yanlış anlamayın kimsenin galatasaraylılığını sorgulamıyorum ben sadece fikrimi söyledim

Valla pek umutlu deqilim ama inşallah basarıya ulasır Galatasarayda..

Aslında bu adamı guard oynatıp striclandı almayalım. Yerine şutör savunmacı bir 3 numara alalım , Antonio lardan gidelim Granger gibi misal...

istatistikleri gerçekten iç açıcı 40 ları 30 ları var.ve 20 küsur sayı ort.var.Umarım gs de üstüne koyarak oynar ve başarılarımızda pay sahibi olur.Hoşgeldin graves