Antonio Graves

Re: Antonio Graves Galatasaray'da

http://www.fastfreeproxy.com/index.php/1010110A/4a8cc603bb5c429b8972a7db5f7884684c04ccd22ca545fd452c91105eb4b27326a4060e8f8c369317010
Arkadaşlar burada videosu var izledim iyi bir oyuncu özlellikle üçlükleri iyi duyduğuma görede savunmasıda iyiymiş.Hayırlı olsun

Valla o pozisyonda geçen sene Hite'i izlemiş biri olarak, kendisinden beklentimiz büyük.. Hite'a oranla daha oyuna hakim olduğu, ve de avrupa tecrübesi olduğu kesin..

Hite'a ne oldu bilen var mı bu arada? Biriyle imzaladı mı?

Yaz Ligi Son Maçı;

21 dk
6 sayı
7 ribaund
3 asist
2/5 şut
2/4 serbest atış

Maçı izlemedim de zaten koçu fazla düşünmüyor. Az oynayanlardan.

Onur Karakuzu' Alıntı:
[quote="Sefa Kadakal":b6irqc76]Ya arkadaşlar olaya bir de şu yönden bakalım türklerimiz ilk defa yeni transfer değil bir sene beraber oynadılar bu sene daha iyi olacaklar. Yabancılar yetersiz(ziziç dısında) özellikle strickland bence çok yanlış bir tercih ama ümitsiz değilim ne olursa olsun arkandayız BÜYÜK GALATASARAY Bari iyi bir 4 numara alın lütfen Ahmet Dedehayır
bi kez daha söylüyorum alpelladaki strickland la bizdeki aynı olmayacak herkes görecektir bunu...[/quote:b6irqc76]
Onur abi ben kötü bir oyuncu demedim sadece uleb sampiyonu olacak takımın oyuncusu değil.

sefa kardeş bunu görmemiz lazım biraz sabır hele bi maçlara çıksın bu adam bakalım neler olcak ...

bence bu adam iyi bi transfer tel tel dökülen pau yu tek başına ayğa kaldırdı 22 sayı ortalaması var yüzde 44 le 3 lük atıyo savunmasıda iyiymiş duyduğuma göre belliki avrupa basketboluyla da pek uyum sorunu yaşamamış bence iyi bi transfer aksi bile olsa bekleyip görmekten başka yapacağımız vişey yok zaten