Arda Turan

Re: 10 # Arda Turan

30 yaşında Baroş 4-5 ay sakatlanıyor topa dokunamıyor. Dönüp 2 haftada form tutuyor. Kilo falan da almadığını görüyruz. Sahada da rakibi en çok yıpraan oyuncu oluyor. 22 yaşında kaptan Arda 6-7 kilo fazla ile oynuyor. çoğu topa yetişemiyor. Sanki 30 yaşında Sergen gibi bir tavırda onuyor. Sabri'yi yıllardır eleştiriye boğduk tribünlerden yemediği küfür kalmadı ama döndü gene insanlığını gösterdi. Arda'nın Hasan abisinin yerine profesyonel Baroş'u ve alçakgönüllü Sabri'yi örnek almasını isterdim.
 
Re: 10 # Arda Turan

Bağdat KAYNAK' Alıntı:
Sabri'yi yıllardır eleştiriye boğduk tribünlerden yemediği küfür kalmadı ama döndü gene insanlığını gösterdi. Arda'nın Hasan abisinin yerine profesyonel Baroş'u ve alçakgönüllü Sabri'yi örnek almasını isterdim.


inanılmaz doğru söylediniz gerçekten.
 
Re: 10 # Arda Turan

Kendisini protesto eden Samiyen'deki bir grup taraftardan yola çıkarak anadoluda bu renklere gönül vermiş ve yılda birkere kendilerini görebilmek için birsürü fedakarlık yaparak stada akın eden kardeşlerimize yapılan saygısızlığı ne ile açıklayacağız acaba...Bu şımarıklık ve kendini bilmezlikten başka birşey değil,oraya gelen insanlarla Samiyen'de kendisini protesto eden insanlar arasında nasıl bir bağ kurdu acaba bu kardeşimiz...Galatasaray'ı bir semt takımı filanmı zanetti...Yaptığı ayıbı kapatacak hiçbirşey bulamıyorum,açıkcası biran önce gitmesi gerektiğini düşünüyorum,çünkü artık çok antipatik geliyor,bilemiyorum belkide çok duygusalım...
 
Re: 10 # Arda Turan

Arda Turan yürü be kim tutar seni?

Caner'in zaten bittiği belliydi. Geçen hafta tepkimi de koymuştum.
 
Re: 10 # Arda Turan

liverpool'a git sende rahatla bizde. . . en azından bu kulube katkın olur...Külhambeyi misin GALATASARAY Futbol Takımı Kaptanı mısın belli değil ? Lincoln belası gitti Arda kaldı başımıza ? Emin olun daha büyük dert açtı.
 
Re: 10 # Arda Turan

Kaptan'ım dan utandım resmen.Rijkaard seni yanına almış konuşuyor sen hala el kol hareketi yapıyorsun.Sen mi Avrupada oynayacak büyük futbolcusun.

3-5'e bakmadan sezon sonu Arda mutlaka göderilmelidir.
 
Re: 10 # Arda Turan

Kendisine karşı olan bütün sevgimi yitirdim artık.Kaptan konumunda olan bir futbolcunun yapması gereken en son şeyi yaptı.Sezon sonu kaptanlığının alınıp çocukluk hayali Liverpool takımında oynaması dileğiyle...

:?
 
Re: 10 # Arda Turan

Bu haliylede Liverpool aklının ucundan bile geçirmez onu.

Ya şu Lincoln'e o kadar karaktersiz dediler Arda'nın ondan tek farkı paragöz olmaması. Onun dışında karakter farkları yok. Hatta hatırlayın Lincoln'e bir maç kaptanlık verildi, belkide hayatının en iyi maçını oynadı. Arda'ya bir kaptanlık verildi. Adam koskoca sezonda belki Lincoln'ün kaptan olarak çıktığı maçda verdiği katkı kadar katkı vermiştir.

Durum bu kadar acı işte.....
 
Re: 10 # Arda Turan

son 9 haftadır cok formsuz.birseyler yapması lazım dıcem ama bıraz gec oldu artık
 
Re: 10 # Arda Turan

arda liverpool da dugunde oynayamaz,ne liverpoolu arda anca sunderland stoke belki sevilla racing zaragoza falan topcusu abartmayin yahu su adami herkes artik izliyor dunya futbolunu arda gibi avrupada bi suru adam var,messiyle ardayi ayni cumlede bile kullanmayi lionele hakaret sayarim orasi ayri ama bi ever banega bile degildir arda!
 
Re: 10 # Arda Turan

Arda'nın ruh hali anladığım kadarıyla iyice çökmüş.Ani gelen şöhret,Messi ile kıyaslanma,Galatasaray kaptanlığına getirilme,Sinem kobal ile birliktelik,Büyük beklentiler ve Alisamiyendeki son tepkiler iyice ruh halini bozdu.Yani o Vestel Manisa'dan takıma yeni dönmüş,bıyıkları daha yeni terlemiş Arda yok.Bi şekilde yardım almalı.Düzelmeli.
 
Re: 10 # Arda Turan

Bugün büyük birgün olabilir,futbolcuya dayalı düzene bir son verilebilir,bunu yapmak için sadece yapılması gerekeni yapmak yeterli olacaktır...Taviz verilirse yara büyüyecektir...İkiside bugün kadro dışı bırakılmalı...
 
Re: 10 # Arda Turan

Ben Ardayı 2 ay önce eleştirirken bana fenerli diyen forum üyelerimiz şimdi mi aklınız başınıza geldi.Arda her gecen gün kendini bitirmeye devam ediyor.mahallenin kabadayısı gibi,gercekten anlamak cok zor.Rijkaard araya girmiş hala el kol hareketi yapıyor sen ne biçim kaptansın,takımı birleştireceğine adam almış sazı eline kendi havasını öttürmeye çalışıyor.Yabancı futbolcuların kavga sırasındaki surat ifadelerine bakın.
2 side kadro dışı kalmalı.....çiftlik gibi olmuş klüp.
 
Re: 10 # Arda Turan

En acısıda Adnan Polat gibi 20 senedir bu işin içinde olan bir Başkan'ın böyle bir başı bozukluğa dur diyememesi,bazen düşünüyorumda hiçbirimiz masum değiliz...Yanlışlar yaptık...
 
Re: 10 # Arda Turan

Arda turan'ı yıpratmak yönetiminin bir planı olabilir.Nedeni: bu takımda satışından en cok para kazanılcak oyuncu kuşkusuz Arda Turan.Ama taraftarın bir numaralı sevgilisi haline geldiği için,yönetim onu satıp tepki cekmek istemedi.Fakat şimdi olay neye döndü tafaftar Arda'ya sırtını döndü,protestolar başladı yani artık satılsada taraftar yönetime kızamaz.
 
Re: 10 # Arda Turan

Sercan Karabıçak' Alıntı:
Arda turan'ı yıpratmak yönetiminin bir planı olabilir.Nedeni: bu takımda satışından en cok para kazanılcak oyuncu kuşkusuz Arda Turan.Ama taraftarın bir numaralı sevgilisi haline geldiği için,yönetim onu satıp tepki cekmek istemedi.Fakat şimdi olay neye döndü tafaftar Arda'ya sırtını döndü,protestolar başladı yani artık satılsada taraftar yönetime kızamaz.
Arda Turan gönderilseydi önceden gönderilirdi zaten buna emin olun. Yönetimin çekineceği kimse yok. Taraftar tepki verir diye birşey yok taraftar tepk verirdi cevap ise şu olurdu ;

Arda zaten kendi gitmek istiyordu...
 
Re: 10 # Arda Turan

Arda gerçekten safın önde gideni..Bende buna kanaat getirdim.. Malzeme vermekte üstüne yok. Dünya kupasında oynamak için takımını yalnız bırakan,kendini riske etmeyen Kewell'ı baş tacı yaparız,Sakat sakat FB maçında birşeyler yapmaya çalışan ''Amatör Ruh'lu'' oyuncumuzun adamlığını sorgularız.. O maç kazanılsa Aslan Arda diyecekler,kaybedildiği için Amatör Arda oluyor..

O Caner'in ağzını burnunu kırsaydı keşke..Kovulup gitsin şu takımdan nereye gidiyorsa da kurtulsak..!
 
Re: 10 # Arda Turan

Yok yok bu taraftar Arda'yı hak etmiyor.İnşallah sene sonu avrupaya gider bitmeden.

-Önce Metin Oktay'la kıyaslandı sonra Metin Oktay'ın tırnağı olamaz dendi.Yahu çocuk bir kere çıkıp dedi mi ben yeni Metin Oktay'ım diye ?
-Paris Hilton yakışır sana diye haykırdı tribünler , Sinem Kobal'la olan ilişkisi sorgulanıyor şuanda.
-Sakat sakat "amatörce" bir ruh haliyle maça çıkıyor, hala Galatasaraylılığı sorgulanıyor vs. vs.

Hani Hakan Şükür'e yapılan ama bugünlerde o tezahüratı hak etmediğini belli eden bir tezahürat vardı ;
Seni çekemeyen alay edenlerin suratına tükür.
Bunu haykırmak istiyorum floryaya gidip.Arda düşmanları arttıkça benim ona olan sevgim saygım artıyor.

Her şeye rağmen seven sevmeyen olur ancak Galatasaray kaptanına Adam mısın ? Bas git. Allah seni kahretsin vs. vs. gibi laflar kullanmak AYIPtır.Kendinize , Galatasaraylı kişiliğinize yakıştırıyorsanız buyrun bunları söylemeye devam edin.
 

Üst