Arda Turan

Re: 10 # Arda Turan

Kerem BOZGEYİK' Alıntı:
Salih farkındamısın bilmem ama Arda'yı eleştirenlerden çok senin gibi onu Messi ile Ronaldo ile kıyaslayanlar zarar veriyor...Herkes bu kıyaslamalardan sonra ondan bir Messi bir Ronaldo performansı bekliyor,olmayıncada hayal kırıklığı...
Yapmayın lütfen Arda iyi bir oyuncu yetenekli bir oyuncu ama Ronaldo,Messi nerde Arda nerde yahu...

Bu kadar basit.Arda'dan Metin Oktay olmasını Messi olmasını vs beklerseniz tabi ki hayal kırıklığı olur.Sonra da gidip diyorlar ki Metin Oktay'ın tırnağı olamazsın ; yahu adam ne zaman çıkıp da ben yeni Metin olacağım ?

Bırakın Arda Turan kendi olsun ki gelecek nesiller de bizim yaptığımız gibi kendine 50 yıl öncesinin futbolcusunu değil de bir jenerasyon önceki oyuncuları örnek alsınlar.
 
Re: 10 # Arda Turan

Di Maria'yı çok izlemediğim için bilemem ama Arda bence en az Mesut kadar iyi bir oyuncu.Mesut yerine Arda oynasa Almanya'da şimdi dünya Arda'yı konuşuyor olurdu.
 
Re: 10 # Arda Turan

Messi'yi bir kenara koyalım da; Arda'nın diğerleri ile arasında uçurum falan yok. En basit örnek ile ''Euro 2008'' Arda ile ''Africa 2010'' Mesut'a bakalım. Biri çıkıp diyebilir mi, Arda daha kötüydü. Arda'nın hayat verdiği bir İsviçre maçı, tek başına domine ettiği bir Çek maçını izledik mi, Mesut'tan? Mesut, oldukça iyi bir oyuncu, takımı iyi yönlendiriyor, ancak takım halinde yükseliyorlar. Bir sistem içinde oynuyorlar. Biz kaos futbolu oynuyorduk ve günlük performanslara yönelik sonuçlar alıyorduk. Mesut için 25-30'ları dolaşırken, Arda için yoldan geçen Galatasaraylı 10+'ya razı. Rolleri değiştirdiğimizde acaba ne olurdu?

Arda şuana hiçbir zaman en verimli dönemini yaşamadı. Şuana kadar yaptıklarından çok daha iyilerini yapacak yeteneğe sahip. Arda hızlı mı, hayır. Ama ben hayatımda onun gibi yavaş oyuncu geçen adam çok az gördüm. Yürüyerek adamların ayaklarını birbirine dolaştırıyor, müthiş bir zekası var. Bu değeri öyle 10 milyonlara falan bırakmamalıyız. Onu geçtim; kaptanımızdan bu kadar kolay vazgeçmemeliyiz.
 
Re: 10 # Arda Turan

Biz elimizdekilerin kıymetini ne zaman bildik ki?Hadi biz taraftarların bir kısmı bildiyse de , medyamız her zaman geriye itmeye çalışıyor değerlerimizi.Arda şu an Türkiye'deki en yetenekli futbolcudur.Tartışma götürmez bile.

Benim isteğim Arda'yı bir gün Barca'nın sol kanadında görmek.O müthiş sahaya yayılan , müthiş top yapan takımın içinde inanılmaz işler yapar Arda.Bundan adım gibi eminim.

Kim ne derse desin Arda , ayakta kal..
 
Re: 10 # Arda Turan

Bilmem kimle arasında uçurum yok dediğiniz adama bu sezon tek teklif verilmiş oda 3,7 milyon euro...Bu herşeyi açıklıyor değilmi...Şimdi Arda konusunda abartılı şeylere gerek yok,çalışıp birçok eksiğini kapatmalı...Bu eksiklerin neler olduğunu sıralamaya gerek yok sanırım,çünkü bu birçok kez yapıldı...
 
Re: 10 # Arda Turan

Yeri değil ama Arda'nın düşüşünde Rijkaard'ın da payı var. Saf bir sol kanat oyuncusunun orta sahada oynayamayacağını 34 hafta boyunca görememek.....

bunun adını siz koyun artık.

Milli takımda Guus Hiddink sol kanatta oynattı neler yaptı herkes gördü. Bu sene Rijkaard yaptığı yanlıştan dönmeli aksi taktirde Hıncal Uluc'un sözlerindeki haklılık payı kat kat artar.
 
Re: 10 # Arda Turan

Dün iyiydi yine ama taraftarın gazabına yine o uğradı..Frikik konusunda inanılmazdı çok iyi frikikler attı..Kendini geliştirdikçe çok daha iyi olacak..Ardanın bence bu gün değeri 30 milyon euro olan Hazaard ve Sanchez gibi ismlerden hiçbir eksiği yok..Mesut Özili sürekli övüyoruz ama onun kadar iyi olan Ardayı yeriyoruz nasıl bir milletiz çözemedim.Taraftarın bakış açsı değişmezse kaptanımız gitsin sonra kafalarını duvarlara vursun millet..
 
Re: 10 # Arda Turan

Taraftarın gazabına sadece o uğratılmak için başına bunlar geldi.İnsanlar ali cengiz oyunları oynuyor millet uyanın.

Otobüsten aşağı inen grupta sadece Arda yok.Gökhan Zan bile aşağıda.Sabriyi filan söylemiyorum.Ayhan'ı filan görmedim ama eminimki onlar da inmiştir.İnsanlar Arda'yı bitirmek istiyor uyanın.Bu adam bizden ayrıldıktan sonra 10 yıl geri bu adamı almaya çalışacaz uyanın.
 
Re: 10 # Arda Turan

Arda,Telekom Arena'da şov yapacaktır ve bu takımı şampiyon yapmadan,Avrupada başarılı kılmadan hiçbiryere gidemez,gitmemelidir,gitmeyecektir.

Arda'ya sahip cıkma vakti.
 
Re: 10 # Arda Turan

Dün yine görüldü ki bu takımın en büyük yıldızı Arda dır.Bu sebepden dolayı Arda yı yeniden kazanmak zorunda Galatasaray taraftarı.Dünde maçın en iyi oyuncusuydu ve fark yaratan tek oyuncusuydu.
 
Re: 10 # Arda Turan

Çalışmış gerçekten belli oluyor. Şutlarını ve serbest vuruşlarını, gözle görülür şekilde geliştirmiş. Saha içinde herkesten farklı olduğunu her an belli ediyor.
 
Re: 10 # Arda Turan

Arda´nın aklında gitmek olduğu için, biran önce gitmesi gerektiğini düşünüyordum. Gün geçtikçe değerinin düşeceği endişesiyle. Eğer Arda böyle oynamaya devam ederse değerine değer katıp gider.

Yalnız, belli oldu ki üstüne oynanmaya devam edilecek. Yapması gereken tek şey, psikolojik olarak yıpranmamak için profesyonel destek almalı.
 
Re: 10 # Arda Turan

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Arda, gurbetçilerle tartışıyor. Artık gitsin.
Onlar da adam gibi dursalardı.İyi oynadığımız bir maçtan sonra taraftarın suçuydu.Futbolculara destek olacaklarına milyonlar alıyorsunuz doğru dürüst oynamadınız demesi yanlıştı.Takımımız iyi oynadı ama skora endeksli oldukları için böyle oldu.Böyle taraftar istemiyorum ben.Kaptan dün çok iyi oynadı.Sorumluluklarının farkındaydı.Takımı sırtladı.Ama ne var ki böyle taraftarlar saygısızlık yapınca kendini tutamadı.Üstelik tartışmasında da seviyeliydi.Arda'ya destek çıkalım.Böyle lider özelliği olan bir oyuncuyu zor buluruz.Zaten 1 2 seneye kadar avrupaya gider.Biz destek çıkarsak daha da iyi oynar ve bize daha çok para kazandırır.
 
Re: 10 # Arda Turan

Mustafa Yağız ÖNDER' Alıntı:
Arda, gurbetçilerle tartışıyor. Artık gitsin.

Yapmayın ya.Eğer Arda durup dururken,sebepsiz tartışsa taraftarla bugün kapı önüne konsun doğrudur.Ama taraftar hakaret yağdıracak,yeri gelicek sevgilisine,anasına ,bacısına küfür edilcek,Arda ne yapıcak ah çok teşekkürler lütfen küfüre devam edin hoşuma gidiyor filan mı desin.Kendinizi Arda'nın yerine koyup bir daha düşünün.
 

Üst