Arda Turan

Re: 10 # Arda Turan

Vallahi billahi ayağının sağlığını da düşünmüyorum. Sonuçta AArda ekmeğini buradan akzanıyor. O ayağa bendne daha çok sahip çıkacaktır kesin diye umuyorum. Benim tek sorunum, Floryada Samiyende suratının hiç gülmemesi. Az önce bir Pm'de de dedim. Adam Semihe ,emre'ye yumruk atıyor ben tribünde deliriyorum polisden jop yiyorum umurumda ğolmuyor Arda'nın arkasındayım çünkü. Ama sonra Semihle Emre ile onu görünce o jopların acısını hissediyorum kalçalarımda. Ya hiç yapma bu tarz agresiflikler haa onlar arkadaş abicim deriz bizde tribünde aklı başında dururuz. Ergün Penbe agresiflik yapıyor diyemi sevildi tribünlerde? Kewell agresiflikmi yapıyor? Arda burada mutlu değilse lütfen ghitsin artık. Yerli oyuncu ihtiyacımız var dişyordum. Ama Arda'yı kardeşim gibi seviyorum. Mutsuz olacağına ben mutsuz olayım o gitsin yüzü gülsün ben mutlu olurum. Ama burada kalacaksa kötü oynasın ama yüzü gülsün. Hasan Şaş'ın Hakan Şükür'ün hiç oynamadan saha kenarından verdiği katkı gibi katkı versin ama yüzxü gülsün takımı ateşlesin..
 
Re: 10 # Arda Turan

Dün yinemi gitmiş maça,valla helal olsun artık denilecek birşey yok,bu kadar sorumsuzluk olmaz...
Syn.Polat eserinizle övünün...
 
Re: 10 # Arda Turan

Yok artık ya , gerçekten..Arda maça gider , burada da Polat suçlanır.İnanılacak gibi değil..
 
Re: 10 # Arda Turan

alex elona brezilya basket macına gidiyor adamlar takımlarını desteklıyo helal olsun ama bızım evladımız olan arda tarihi maca gidiyor olay oluyo anlamıs degilim işte fener medyasınında istedigi bu ...
 
Re: 10 # Arda Turan

Milli maça gitmesi beni bağlamıyor. Bunu hiç sorunda etmedim. Ama bunu sorun eden arkadaşalrın çıkış noktasını kaçırmayın. Sabri de dün maçtaymış. Bir kişi diyormu Sabri'nin orada ne işi var diye. Arda ayağında aparatla gezdiği için orada olması sakıncalı. Zamanında İlhan Mansız alçılı ayakla discoya gittiğinde BJK tribünleri arkasında yer almıştı. Ama bir dahada İlhan'ı göremediler.

Benim içnise Milli maça gitmesinin önemi yok. Sonuçta ayak onun ayağı ve iyileirse de o kazanır. Sonuçta Maça gitmeyip de evde oturacağını sanmıyorum.Dün akşam ki maçı seyrettiği yerde oldukça iyiydi. Çünkü herhangi bir durumda üzerine yüklenen biri olmaz. Ama Fransa maçında seyirci arasındaydı allahtan birileri ona yüklenmedi.
 
Re: 10 # Arda Turan

Ya hocam dün gece hangimiz maçı evde izleyip de yerimizde oturduk. Ben bile kendimi havuza attım maçtan sonra. Abartmamak lazım bunları. Çok gereksiz şeyleri tartışıyoruz. Mutlaka izin alıp gitmiştir. Salonun en sakin yerinde bütün maçı oturarak takip ettiğini hepimiz izledik zaten.
 
Re: 10 # Arda Turan

Arda sakat ayağı ile hoplayıp zıplıyor,sonuçta bir adrenalin patlaması yaşıyor ve ani hareketler yapabiliyor...Bu da sakatlığının iyileşme sürecini uzatan veya sakatlığın gelişmesini tetikleyebilecek bir neden...

Arda'nın maça gitmesi ile Elano ve bilmem kimin maça gitmesini eş değerde tutup ben Arda'yı eleştirenleri anlamıyorum demekte ironik bir durum olsa gerek,başka açıklaması olamaz kanımca...Sonuna gülücük atmadan önce bu adamlar neyi eleştiriyor ben ne diyorum vs. gibi sadece düşünmek üzerine kurulu bir süreci yaşamak lazım kanımca...
 
Re: 10 # Arda Turan

Valla ben Arda konusunda herkesin bu kadar hassas olmasını zaten anlamıyorum. Sonuna gülücükte koyuyorum kahkaha da atarım. Adam evde koltugun tepesine çıkıp izlese maçı bunu biliyor olucakmısın?

Sanki o ani hareketler sadece salonda yapılıyor =)

Asıl ironik olan senin yazdıkların ama neyse oturdugunuz yerden eleştirmeye devam edin. Tu kaka Arda. Pis.
 
Re: 10 # Arda Turan

Semih Ural' Alıntı:
Adam evde koltugun tepesine çıkıp izlese maçı bunu biliyor olucakmısın?

Sanki o ani hareketler sadece salonda yapılıyor =)

Arda önemli bir maçtan önce sabaha karşı saat 4'te bir barda içki içerken görülse ve bu eleştirilse ''çıkıp adam bu içkiyi evindede içebilirdi sorun barda içmesimi yahu'' diyecektiniz?

Oturduğun yerden yapılan eleştiriyi eleştirmek kolay değilmi...Mantık buysa buyur...
 
Re: 10 # Arda Turan

Semih Abi, forumlar kapatılsın, gazete köşeleri sansürlensin hiç bir şey yazılmasın, kimseye birşey söylenmesin.

Ne de olsa oturuyoruz di mi ?
 
Re: 10 # Arda Turan

Gece 4 te bardan çıktığı zaman gelir eleştirirsin o zaman. Sanki adam yasadışı işlere karışmış. Altı üstü maça gitmiş =) Verdiğin örneğe artık gülmekle kalmıyorum.

Dünkü maça gelirken hocasından doktorundan izin aldıysa hele agzını bile açamazsın. Adamların özel hayatını kendi keyfi hayatınız yaptınız.

@ Burak,

Eleştirilecek şey var kardeşim. Allah aşkına Arda napmış söyle ya? İzin alıp maça gitmiş. Yanlış olan ne hala çözemiyorum arkadaş. Ben evde kudurdum yahu adam salonun dibinde oturdu bütün maç Emin ol evde olsa daha çok zarar görürdü o ayak. Bunun forumlar kapatılsınla ne alakası var?

Bazen Ardanın ne kadar saçma şeyler için eleştrildiğini görmek cidden kabak tadı verdi artık. Cidden söyle napmış Arda? Ama bana önce izin almadan gittiğini de ispatlıycaksın.
 
Re: 10 # Arda Turan

Milli maça gitmesine kimse bir şey demiyor ayağında alçı ile gitmesini sakat sakat oynamakta ısrar etmesini ben şahsen sorguluyorum.

Sabri'de gidiyor on tek kelime söyleyen yokki.
 
Re: 10 # Arda Turan

Çünkü herkes kafayı Ardayla bozmuş durumda. Neyse ben uzatmıycam daha fazla. Bu çocugu kaybetmeyi kafasına koymuş bir medya var ve yaptığı herseyi eleştirmeye hazır bir taraftar grubu.

Meydanı bırakıyorum =)
 
Re: 10 # Arda Turan

Şu Arda ne çekiyorsa bizden çekiyor arkadaş.

Bu kadar boştan sebeplerle bir başka oyuncunun eleştirildiğini görmedim daha önce.

Adam altı üstü 2-3 saat maça gitti çoğunluğundada put gibi oturdu sevgilisiyle konuştu maçı izledi.Nesi bu kadar dokunuyor arkadaşlar size.

Ayağı sakatlandı diye 2 haftada 7/24 yatacak mı bu adam? Hadi diyelim istediğinizi yaptı bu adamın aldığı kiloların hesabını sormaz,eleştirmezseniz bende bu işi bilmiyorum daha.
 
Re: 10 # Arda Turan

Arkadaşlar futboldan ve Ardadan bahsediyoruz. Burada ben sana derdimi anlatıyorum sen bana anlatıyorsun. Arda'nın, şu forumu okudupunumu sanıyorsunuz? Burada Arda'ya olan düşüncelerimi açıklamayayımda gidip bakkalamı anlatayım? Basketbol osla hadi belki buraya bakıyorlar diyim. Twitterina yazmıyoruz Facebookuna yazmıyoruz. Burdan kendi kendimize gelin güvey oluyoruz.
 
Re: 10 # Arda Turan

Afedersiniz kimse kusura bakmasin ama normal bir insan günde (cok afedersiniz özür dilerim) 3 defa tuvalete gidiyor, Arda 4 defa gidiyorsa onun icin bile elestirecegiz artik bu kadar da olmazki. Arda'nin sakatligi ciddi degil, kirik yok arkadaslar sadece darbeye karsi 100% koruma altinda olsun diye alciya alindi olay bu. Yürümesini engelleyen bir durum yok. Tehlikeli bir durum yok. Izin almadan gitti diye bir sey de yok. Ne oldu yani maca gidip destek olduysa sorun nerde??
Lütfen bu kadar acimasiz olmayalim ben bile bu konuda elestirmiyorum. (Ben bile, cünkü bana derler hep niye sürekli elestiriyorsun diye)
 

Üst