Arda Turan

Re: 10 # Arda Turan

bilmiyorum bu adam satıldığı an satılsın diyenler çıkıp bağırır çağırır bu adam satılırmıydı diye alışkınız böyle durumlara ..
 
Re: 10 # Arda Turan

Arda için şu aralar söyleyebileceğim tek şey, fazla naz aşık usandırırmış..

Bir seneden beri toparlan, toparlan diyoruz.. Kendisine her türlü desteği veriyoruz.. Ama arkadaş çok sevdiği kulübünde somurtkan, milli takımda pür-neşe.. Bıktırma kendinden, yeter..
 
Re: 10 # Arda Turan

Semih Ural' Alıntı:
Dün maça Sinemle gelmiş. Hem de sakat sakat. Hemen satılsın!

Devre arasında da soyunma odasından çıkarken elinde kahve vardı.Olabilir mi böyle bir şey.Disiplin sıfır.Galatasaray kaptanına bak. :)
 
Re: 10 # Arda Turan

Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Semih Ural":1vuhsle1]Dün maça Sinemle gelmiş. Hem de sakat sakat. Hemen satılsın!

Devre arasında da soyunma odasından çıkarken elinde kahve vardı.Olabilir mi böyle bir şey.Disiplin sıfır.Galatasaray kaptanına bak. :)[/quote:1vuhsle1]

devre arasında şekerli nescafe oyuncuların enerji alması açısından veriliyor.
ama arda oynamıyordu ki,yakışmamış. :)
 
Re: 10 # Arda Turan

Arda önce bu amerikan avrupa içeceklerini içme özentisini bırakacak. Türk kahvesi içisin abicim olmadı çay içsin. Ne yani nescafe içince başı göğe mi eriyor!!! :p
 
Re: 10 # Arda Turan

Mevzu dalga geçmek değil. Yani Arda ile dalga geçmiyoruz. Mesela ben kendimle dalga geçtim biraz. Sonuçta takımın oyuncusu bu çocuk. Kalırsa takımın oyuncusu kalacak. Gidene kadar da bu formayı giyen herkese olduğu gibi ona da saygı göstermeliyiz. Ben de biraz abartım sanırım eleştiriyi ama Arda'nın gülmesini istiyorum. Tek isteğim de bu. Oyundan zevk alsın arkadaşlarından keyif alsın zaten iyi oyun arkasından gelir.

Kız arkadaşı ile görüntülerini spor sayfalarına taşıyan basını da kınıyorum. Abarttılar iyicene. Ben o yaşta o ün ve paraya sahip olsaydım öyle bana uyan bir kız arkadaşımda olsaydı, ben de aynısını yapardım. Millet gibi 3 arkadaş aynı kızla çıkmıyorlar sevgisini yaşıyorlar. Bunları yaşasın kafasını boşaltsın, Samiyen'de Florya'da yüzü gülsün yüzü gülsün yüzü gülsün:))
 
Re: 10 # Arda Turan

Abi senin için söylemedim, ayrıca kız arkadaşına tek bir laf bile söylemedim hatta Sinem kim ya Arda'ya çok daha güzelleri yakışır bana sorarsan.

Benim tek kızdığım nokta vurdumduymazlığı.

Ayrıca gönül umduğu yere küser biz Arda'yı bu kadar çok sevmesek, bu kadar kendimizden, içimizden görmesek umursamazdık.
 
Re: 10 # Arda Turan

Bizim toplumumuzda ara renkler yoktur, ya siyah ya beyaz...

Doğru olan, Arda´yı yaptığı hatalardan dolayı eleştirip gerektiğinde sahip çıkmak mıdır yoksa her koşulda yermek ya da övmek midir?

Arda, milli takımda sakat sakat oynayarak bana göre büyük bir hata yapmıştır. Eleştirince alternatifinin olmadığını dile getiriyoruz, eminim ki bunu kendisi de biliyor. Madem öyle çocukluk aşkını neden ikinci plana atıyor ve riske giriyor?
 
Re: 10 # Arda Turan

Ya gören de koltuk değnekleri ile Reina'dan çıkarken paparazilere yakalandı sanacak. Tek eleştireceğim nokta maçı takım arkadaşları ile değil şeref tribününden izlemesi olurdu. Ama ilerde başkan olacak ne de olsa. Kendisi öyle diyodu.
 
Re: 10 # Arda Turan

Arda bir gün hayattan öyle bir tokat yiyecek ki, neye uğradığını şaşıracak.Ben nerede hata yaptım diye dönüp bakacak arkasına.
 
Re: 10 # Arda Turan

Herhangi bir fal dalına ait değil yorumum Alison.Arda bu kafayla devam ederse, kafa üstü çakılacaktır yere.
 

Üst