Re: 10 # Arda Turan
Prof Dr. Burhan Uslu Osteitis pubis dedi Ortega ve Alex'de olmus. Ameliyatı gerekirse en az 2 ay dedi.
Prof Dr. Burhan Uslu Osteitis pubis dedi Ortega ve Alex'de olmus. Ameliyatı gerekirse en az 2 ay dedi.
Sühan Cem' Alıntı:Arkadaşlar ayıptır ya Arda'nın ne suçu var bunda. Milli takıma çağırıldınmı gitmek zorundasın, Arda'da gitmiş. Arda bileğinden sakattı ama o sakatlıktan eser yok iyileşmiş. Sorun Milli takım Doktorları ve Teknik heyetinde. 1 aydır güçsüz duruma düşmüş adamı, antrenmanda zorlarsan kasığından sakatlarsın tabii ki.
Tekrar ediyorum Arda, Bileğinden değil, vücudun güçsüz duruma düştüğü için Kasığından sakatlanmış.
Burak Barut' Alıntı:Arda Milli Takıma çağrıldığı diye gitmek zorunda falan değildir Sühan Abi.
Milan Baros gitti mi ? Neill gitti mi ? Bu adamlar da milli duygu yok da bi bizimkinde mi var ?
Adnan Polat şansızlık der yakınır ama bu tamamen ihanettir.
O Adnan Polat da başkanlığının gereğini yapıp çıksın bi kere de benim oyuncum göndermiyorum desin, ya da sakatsa oynatmayın desin.O koltukta oturmakla bitmiyo başkanlık.Yetti artık bi kere de oyuncusunu, taraftarını savunsun.Burak Barut' Alıntı:Arda Milli Takıma çağrıldığı diye gitmek zorunda falan değildir Sühan Abi.
Milan Baros gitti mi ? Neill gitti mi ? Bu adamlar da milli duygu yok da bi bizimkinde mi var ?
Adnan Polat şansızlık der yakınır ama bu tamamen ihanettir.