Arda Turan

Re: 10 # Arda Turan

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Arda'yı tip olarak İlhan ile bir mi tuttun. Tamam Arda bizim futbolcumuz ama goz var, nizam var. :)

[quote="Tugay Aktepe":3khowhwm]Harbiden bende hiç görmedim Messi hayranı bir genç kız. :) Onlar için varsa yoksa Ronaldo. Zaten Türkiye'de de bir ara İlhan Mansız vardı şimdi de Arda.
[/quote:3khowhwm]

Genç bayanların duydugu ilgi ver verdigi degere göre yorum yaptı sanırım tugay..

Tolga sana bisi soyleyeyim mi. Arda bizim futbolcumuz ve onu gercekten cok seviyorum. Ama unlu olmasa, futbolcu olmasa, kac bayan bakardı orası muamma.

Nilay KIZILOK' Alıntı:
Tolga sana bisi soyleyeyim mi. Arda bizim futbolcumuz ve onu gercekten cok seviyorum. Ama unlu olmasa, futbolcu olmasa, kac bayan bakardı orası muamma.

Bu ülkede Arda'dan çok Hakan Şükür konuşulmuştur veya bir başkası. Hakan'ın veya bir başkasının bu kadar sene bu çapta bayan hayran kitlesi oldu mu acaba ? Bayan hayran kitlesi ile yakışıklı olmak çok çok ayrı terimler. Ayrıca ben bilmem ama bu kadar bayan hayranı varken göz var nizam var demek yanlış olur..

Harun Taşkapılı' Alıntı:
http://kupabizim.blogspot.com/2010/02/arda-ne-oluyor.html
linkteki resimler ve ifadeler cok şeyi anlatıyor.

Alisamiyen.net' Alıntı:
Orada Elano ,hakemle aynı dili konusan Arda yı cagırıp penaltı vurusu oncesi Omer i sikayet etti hatta Omer i gosterdigini gozumle gordum. Arda da hakeme gidip Omer ile ilgili birseyler soyledi.

Bu Sinem Kobal ile olan ilişkilerindede çok söylendi 'Arda meçhur olmasa bakarmıydı Sinem yüzüne...' vs gibi laflar.Kesinlikle katılmıyorum.Arda tipsiz bir çocuk değil Arda'nın eli yüzü düzgün tatlı bir çocuk.Ayrıca çok iyi iletişimi var ciddi konuşucağı yeride biliyor ancak insanları güldürmeyi çok daha iyi biliyor.İstediği kızıda kendi ile çıkmaya ikna edebilecek özelliklere sahip.Ancak onda Beckham veya Kenan İmirzalaoğlu'nun etkisini aramak haksızlık.Hee şöhret mi?Şöhretli olmayıp ayakkabı boyacısı olsa Beckham'ların İlhan'larında ne hayranı olurdu ne bir şeyi.Kaldı ki İlhan Mansız özellikle Bjk ve Milli takım kariyeri içinde ve sonrasında bayanların odak noktası olmuştur buda sözümün en büyük destekleyicisidir.

Sevecegim kişiye hayran olmalıyım.Onu bir sebepten dolayı sevmeliyim.Aşk bir nevi karşındaki kişiye hayranlıktır..

Arda'da gayet bir çok bayan'ın hayranlıgını kazanmıstır..Bu tipiyle olmak zorunda değil..Tipi düzgün olup içi boş,2 kelimeyi bir araya getirmeyecek insanı da ben tercih etmem dogrusu.Edenlerinde kendi tercihidir..Ki Arda eline yüzüne bakılacak gayet sempatik bir çocuk..

Tam tersi olup Brad Pitt,benzinci de pompacı olsun,gelsin angelina arabasıyla,bakalım yüzüne bakacak mı :)..Bu hayatın gerceğidir,burada kimseyi eleştiremeyiz..

Gitseydi coktan giderdi.Bu şekilde oynamaya devam ederse hiçbiryere gitmez.Yalnış anlamayın kötü oynuyor diye demiyorum ama sadece türkiyede oynuyor.Fizik kapasitesi gün gittikçe geriye doğru gidiyor.2. Sergen Yalçın olacak bu gidişle.Bizim eski futbolcumuz büyük metine benzemeye başladı.oda cok teknikti ama hantaldı.
Benim bu zaman kadar Arda yı eleştirme sebebim sadece kendisine yazık etmektedir.Youtube dan Arda nın 2 seneki önceki fiziki yapısı ile şimdiki fiziki yapısına bakın.Aradaki farkı cok net şekilde göreceksiniz.İnşallah düzelir.

Harun Taşkapılı' Alıntı:
Gitseydi coktan giderdi.Bu şekilde oynamaya devam ederse hiçbiryere gitmez.Yalnış anlamayın kötü oynuyor diye demiyorum ama sadece türkiyede oynuyor.Fizik kapasitesi gün gittikçe geriye doğru gidiyor.2. Sergen Yalçın olacak bu gidişle.Bizim eski futbolcumuz büyük metine benzemeye başladı.oda cok teknikti ama hantaldı.
Benim bu zaman kadar Arda yı eleştirme sebebim sadece kendisine yazık etmektedir.Youtube dan Arda nın 2 seneki önceki fiziki yapısı ile şimdiki fiziki yapısına bakın.Aradaki farkı cok net şekilde göreceksiniz.İnşallah düzelir.

Sene sonu görürüz :)

gider mi kalır mı bilmem ama sundan emininim ki giderse onun yerini dolduracak herhangi bir oyuncu gözükmemektedir.ne santos ne caner ne emre çolak ne elano keita. bu saydıklarımın hiçbiri malesef ardanın yarısı bile etmez.

Nuri Karakaş' Alıntı:
gider mi kalır mı bilmem ama sundan emininim ki giderse onun yerini dolduracak herhangi bir oyuncu gözükmemektedir.ne santos ne caner ne emre çolak ne elano keita. bu saydıklarımın hiçbiri malesef ardanın yarısı bile etmez.
Saydığınız oyuncular arasından Caner yerini dolduramaz doğrudur. Belki birde Gio. O da savunma yönü Arda kadar kuvvetli değil ondan. Benim gözümde Arda ne ise bir Elano ve Keita' da da bir o kadardır.

Arda gidecekse gideceği en iyi kulüp bence Liverpool'dur. CSKA'dan Krasic'i istemişlerdi ama yüksek bonservis bedeli yüzünden alamamıştı Liverpool. Arda Krasic'den kötü bir oyuncu değil ve Liverpool'un orta sahasına ilaç gibi gelir. İtalya'ya Arda'ya çok sert gelir. İngiltere'de sert bir lig ama İtalya'da çok katı savunma yapılıyor ve oyun stili olarak Arda'ya pek uygun değil. Tabi gönül gitmesini istemiyor ama böyle bir düşüncesi varsa saygı duymak lazım.

Ünlü analiz şirketi "Bleacher Report" tarafından düzenlenen, "Dünya Kupası'nda göremeyeceğimiz 10 büyük yıldız" anketinde Arda Turan ilk sırayı aldı.

Kaustak Bose tarafından hazırlanan raporda Arda için, "Dünyanın sayılı genç futbolcularından birisi olan Arda, böyle bir turnuvada forma giyemedği için belki de gelecek sezon büyük takımda oynama şansını yitiriyor. Transfer yapacak devlerin gözü turnuvada olacak, Dünya Kupası'nda oynamamak onun için dezavantaj" yorumu yapıldı.

Listede Fenerbahçe'yi UEFA Ligi'nden eleyen Lille'in yıldızı Hazard 2. sırayı alırken, Modric 3., Akinfeev 4., Vermaelen 5., Dzagoev ise 6. seçildi.

Liverpool taraftar forumlarına,bloglarına bir göz atarsanız,Arda'nın gelmesi için dualar ettiklerini göreceksiniz..Biz burada farkında değilsek bile onlar Arda'nın farkındalar ;)

Tolga Kaplan' Alıntı:
Liverpool taraftar forumlarına,bloglarına bir göz atarsanız,Arda'nın gelmesi için dualar ettiklerini göreceksiniz..Biz burada farkında değilsek bile onlar Arda'nın farkındalar ;)

Göz atmak isterim şayet link varsa..

Galatasaray?daki transfer rüzgarı bir türlü dinmiyor, gerçekleri her zaman olduğu gibi Fanatik veriyor. İşte adının yazılmaması kaydıyla Sarı-Kırmızılı bir yöneticinin Fanatik?e yaptığı çok özel açıklamalar: Adnan Polat?ın kongre hediyesi Ronaldinho falan diye yazıyorlar. Elbette onun kalitesinde bir adam almak isteriz ve bu şöhrette birini getirmek için uğraş veriyoruz. Arda?ya gelirsek... Onu iki hafta evvel, denizaşırı bir Avrupa ülkesine (İngiltere) verdik. Ancak Manchester City mi olur, Arsenal mi, Liverpool mu, bunu sezon sonu açıklayacağız. İşte böyle diyor Galatasaray?ın yöneticisi. Aslında takım adı için kesin konuşmuyor ama her şey ortada.

Bonservisi yüklü olacak
Galatasaray ile Manchester City son transferlerin ardından kardeş kulüp oldu. Riva?daki araziyi onların şirketi yapacak. Haldun Üstünel ile City?nin patronu Khaldoun?un arasından su sızmıyor. Arda?nın sezon sonunda ciddi bir bonservis bedeli karşılığında Manchester City?ye gitme ihtimali yüzde 90.

Yalçın Dümer / Fanatik Çok Özel