Re: 10 # Arda Turan
Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Burak Barut":cycownft]Bakın gene aynı şey, Dilara Hanım'da şu anda programda ARDA TURAN ı kastederek birşeyler söyledi.
Bunu yapmayın ya...Şu cocuğu medya malzemesi yapmayın.
Burak işte sorun burada,peki bu oluşan ortamda şu an sorulan sorularda Arda'nın suçu nedir?Beni konuşun diye geberiyor mu Arda?
Ben altyapıda oynadığından beridir Arda'yı tanıyorum.Aynı evde toplanmışlığımız konuşluğumuz,sohbet etmişliğimiz var.Benden daha az GSlı değil kaldıki kişilik olarakta fazlası vardır eksiği yoktur.Heyecanlı,mutlu,haşarı gözüküyor diye adamı şımarık ilan etmeye ne gerek var?Lafım sana değil Burak yanlış anlama sakın.[/quote:cycownft]
Doğan Arda'nın önünde iki büyük örnek var.
Arda'nın yetenekleri tarttışılmaz.Kendi oyun stili var ve Galatasaray Takımının kaptanı.Buraya kadar herşey normal.
Önünde 2 örnek var.
1-Messi, 2-Ronaldo.
Bizler Messiyle karşılaştırılacak yetenekleri olduğunu biliyoruz ancak ben hiç Messi'nin medya kaynaklı nedenlerle basında yer aldığını, oyunun medyayla bağlantılı olarak düşüşe geçtiğini falan duymadım.Yani Messi işine bakıyor burası kesin.
2-Ronaldo, yetenekleri elbette tartışılmaz, ancak dünyanın sansasyonel haberiyle gazetelerde yer alıyor fakat oyununda bir düşüş var mı hayır yok ? Ben bu yapısından dolayı sevmiyorum ama sevenlerde var.Yetenek olarak Messi'den daha iyi olsa bile karakterden dolayı her zaman Messi'nin 1 basamak altında olacğaına inanıyorum ki herkesin bunu düşündüğünü tahmin ediyorum.
3-Arda Turan; Türkiye gibi futbolla yatıp kalkan bir ülke için fazla sivriliyor.Basında yer alırsın sorun olmaz ancak kötü performansın bununla birlikte gelirse şekil A da görüldüğü gibi herkes üstüne yüklenir.Yani Kaptan'ın ben 50 yaşında başkan olacam, ben de olsam Arda'yı kıskanırdım gibi lafları söylememesi gerekir.
Ya Messi gibi ol, ya da Ronaldo gibi ol...Tercih onun.Ama mevcut şekilde devam ederse onu bitirirler.