Arda Turan

Re: 10 # Arda Turan

Deniz Erdoğmuş' Alıntı:
[quote="Kaan Çağdur":i0rcrdjc]Henüz teyit edilmemekle beraber Arda Turan'in kadro disi birakildigi devre arasinda da Villarreal'e satilacagi konusuluyor."

KAYNAK: Tribündergi

Sırada Baroş var:) Ondan sonra kimsede olamaz:)[/quote:i0rcrdjc]
Eğer "doğruysa" hagiden artık kewell baros ve neill'ı da kadro dışı bırakmasını bekliyorum. Amacımız ne ya
 
Re: 10 # Arda Turan

Kaptan Servet,2.kaptan Mustafa Sarp olursa hiç şaşırmam.. Her zaman diyorum,ya Hagi,Adnan Polat,Adnan Sezgin bizden iyi biliyorlar,ya da biz futboldan hiç anlamıyoruz.
 
Re: 10 # Arda Turan

Bu haber nereye düşerse düşsün gerçekleşme olasılığı 0 dır.

Bu zamanda takımın elinde kalan tek değerli oyuncusunu satmya kimsenin gram yüreği yetmez. O yüzden rahat olmakta fayda var ;)
 
Re: 10 # Arda Turan

Hele bir satın Arda'yı, işte o zaman görürsünüz tepki neymiş.Yanında Baros'la Neill'ı da verin hatta.2012'de kulüp düzlüğe çıkar.
 
Re: 10 # Arda Turan

Bugün bazı internet sitelerinde Kaptanımız Arda Turan'ın Konyaspor maç kafilesinde yer almaması üzerine yayınlanan spekülatif haberler nedeniyle kulübümüz bir açıklama yapma gereği duymuştur.

Sakatlıktan yeni kurtulan Galatasaray Profesyonel Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan, yoğun maç programı nedeniyle Konyaspor maçı için riske edilmeyip, bir haftada üç maç oynamasında sakınca görülmüş ve kadroya dahil edilmemiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Sportif A.Ş.

---------

Basketbol konularına bakarken bir anda önüme çıktı. İyi oldu bu açıklama..
 
Re: 10 # Arda Turan

Ben hala haftada 3 maç kısmındayım. Zaten geçen maçtan bu yana 8 gün geçti. Kupa maçıda oynamadık hafta arası?

Hangi 2 maçta oynadı acaba bizlerden habersiz?
 
Re: 10 # Arda Turan

Bende dikkat ettim ona.Arda en son Gençler maçında oynadı zaten ondan öncede sakattı.Sanırım bizimkiler antremandaki çift kale maçlarıda sayıyorlar.
 
Re: 10 # Arda Turan

"10 günde 3 maç oynamak onun için zor olurdu" cümlesinden anladığım "Bu sene artık hedef olarak kupayı belirledik. Kupa maçına daha dinç olmasına çalışıyoruz" alt metnidir.

Bence de oynamaması iyi oldu. Arkadaşların da dediği gibi Konya da hoş anılarımız yok.
 
Re: 10 # Arda Turan

Arda özellikle son 1 yıldır niye futbolu dışındaki konularla gündeme geliyor,ben artık onun bir futbolcu olduğunu,Galatasaray'da oynadığını unutacağım neredeyse.Basın mı Arda'nın üzerine oynuyor,Yönetim mi masaya yumruğunu vuramıyor,yoksa Arda'mı lay lay lom.

Ben Arda'yı futbolcu bilirim,Galatasaray'da oynuyor diye bilirim ama adam pop star mı,manken mi,dizi oyuncusu mu ben anlayamadım çünkü bu adam futbolla hiç gündeme gelmiyor.
 
Re: 10 # Arda Turan

Tugay Aktepe' Alıntı:
Aziz ile düğüne mi gitti Arda ?
Yok bir açılışta karşılaşmışlar,Aziz Arda'yı görünce Ulan Arda sendemi burdasın demiş medya'ya malzeme çıkmış onu konuşuyorlar.Orada Arda'nın yerinde kim olsa karşılık veremezdi kendinden büyük biri ve o kelime anlık birşey insan birşey diyemez öyle bir durumda ama benim rahatsız olduğum Arda'nın sürekli bu tarz şeylerle gündeme gelmesi.
 
Re: 10 # Arda Turan

Bende Arda'yı sevmiyorum ama medyada çok ileri gidiyor artık. Peşinde takıla takıla adamın hayatını öğrendiler.

Yakında Arda Turan isminde TV dizisi yapılacak bu gidişle.
 
Re: 10 # Arda Turan

Emin Doğanca' Alıntı:
Bende Arda'yı sevmiyorum ama medyada çok ileri gidiyor artık. Peşinde takıla takıla adamın hayatını öğrendiler.

Yakında Arda Turan isminde TV dizisi yapılacak bu gidişle.
Aynen öyle.Arda bana antipatik gelen biri,ilk çıktığı zamanlar sevmiştim ardayı ama son 2 yıl içinde git gide antipatik gelmeye başladı bana ama medyada abartıyor yani.Burada yönetiminde suçu var şu medya'ya haddini bildirecek bir yönetim yok ki bizde,bu yalan haberler en çok bizim için yazılıp,çiziliyor her seferinde bizimkiler yalanlıyor hepsi bu,bu medya bize zarar veriyorsa ve ısrarla yalan haberlere,art niyetli haberlere devam ediyorsa başka yollarda var ama bizim yönetim niye o yolları denemiyor acaba.
 
Re: 10 # Arda Turan

Kaptanligi alindi deniyor.
ultrAslan'in, Arda'nin kaptan olarak sahaya ciktigi hic bir maca gitmeyecegi söyleniyor.

Var midir acaba gerceklik payi?
 

Üst