Re: 10 # Arda Turan
Yoktur gerçeklik payı.
Yoktur gerçeklik payı.
Arda Ultraslan'ın çoğundan daha iyi bir Galatasaraylıdır... Onların ne haddine!!!Salih Coskun' Alıntı:Kaptanligi alindi deniyor.
ultrAslan'in, Arda'nin kaptan olarak sahaya ciktigi hic bir maca gitmeyecegi söyleniyor.
Var midir acaba gerceklik payi?
Adnan Polat Emre'ye yapmazdı dolayısıyla A.Y' ın ortalığı ayağa kaldırmasına gerek kalmazdı...Enes Kömürcü' Alıntı:Arda orada hiç bir tepki veremezdi karşılık olarak. O ortamda Galatasaray kaptanına 'ulan' demek Aziz Yıldırım'ın kalitesinin ve terbiyesinin bir örneğidir. Ayrıca buradaki diğer suçlu kesinlikle yönetimdir, Arda'nın her yaptığını ortaya çıkaran medyaya sesini çıkar(a)mayan Adnan Polat'tır suçlu.Hala gidip o insanlarla röportaj yapmaya, yayınlarına katılmaya devam etsin.Arda'nın da yanlışları vardır fakat en büyük suçlu benim gözümde yönetimdir.
Yukarıda bir arkadaş örnek vermiş, aynı durumu Adnan Polat Emre'ye yapsa ne olurdu ? Aziz Yıldırım medya ile birlikte ortalığı ayağa kaldırırdı falan filan.
Mecazen diyorum; medyada oluşturulacak baskıyı düşünebiliyor musunuz ? Şunu vurgulamak için o örneği verdim; aynı durumu Polat onlara yapsaydı basında tam tersi bir durumda yankı bulurdu.Bu da Adnan Polat'ın otoritesizliğidir.Mazhar Ozsoy' Alıntı:Adnan Polat Emre'ye yapmazdı dolayısıyla A.Y' ın ortalığı ayağa kaldırmasına gerek kalmazdı...
Mecazen diyorum; medyada oluşturulacak baskıyı düşünebiliyor musunuz ? Şunu vurgulamak için o örneği verdim; aynı durumu Polat onlara yapsaydı basında tam tersi bir durumda yankı bulurdu.Bu da Adnan Polat'ın otoritesizliğidir.[/quote:d8qmxk3t]Enes Kömürcü' Alıntı:[quote="Mazhar Ozsoy":d8qmxk3t]
Adnan Polat Emre'ye yapmazdı dolayısıyla A.Y' ın ortalığı ayağa kaldırmasına gerek kalmazdı...
İmzamı atarım..Eren Akın' Alıntı:Arda gene ne yapmış anlayamadım.Ne var bunda, adama konuşma yasağı verebilirsin ama evden çıkma yasağı veremezsin.O açılışta Sabri, Mustafa Sarp, Necip Uysal gibi birçok oyuncu varmış.Arda'nın da orada olması gayet doğal.
Aziz Yıldırım'ın dediği lafa da karşılık vermeden mi geçseymiş?Olur mu öyle şey, aynı camia içinde bulunduğu insan.Ayrıca Aziz Yıldırım'ın 'Ulan' ithamına karşı 'Başkanım' diye hitap etmesi de Arda'nın efendiliğini gösterir.
Bu arada o 'Futbolu bıraktım.' sözü de espriden ibarettir..
Bülent'e,Hakan'a kimse öyle hitap edemezdi zaten onların bir ağırlığı vardı ve onlar gerçekten Galatasaray kaptanlığını hak eden kişilerdi.Umut Öncel' Alıntı:Senin kaptanın bir ağırlığı olmazsa bu tür şeylerin başımıza gelmesi normaldir.Zamanında Bülent Korkmaz'a, Hakan Şükür'e kim "ulan" diye hitap etmiş?
Aynı şekilde düşünüyorum Arda'nın konuşmaları çok laubali senin kaptanı olduğun takım kötü durumda sen kalkmış cem yılmaz vari konuşmalar yapmaya kalkıyorsun,tamam futbolu bıraktıktan sonra komedyen olmayı düşünüyor olabilir arda ama şuan Galatasaray'dan para kazanıyor ve futbolcu.Yiğit Can Yalçın' Alıntı:Benim kızdığım nokta cevap vermesinden ziyade cevap veriş şekli. Tamam bir şey söylemeden geçecek hali yok ama o her zamanki laubali uslubuyla "futbolu bıraktım" bilmem ne diye esprili cevap vermesini yakıştıramıyorum. En başta bu sakatlık konusu üzerine espri yapılacak bir konu olmamalı, hele ki takım bu haldeyken. Neyse onu geçtim ama böyle şeyleri hep yapıyor Arda. Yani kaptan değil şovmen sanki. Karakteri böyle falan diyebiliriz ama ben işte bu karakteri sevmiyorum. Bir ağırlığı falan yok. Dolayısıyla böyle şeylerle de daha defalarca karşılaşabilir.