Arda Turan

Re: 10 # Arda Turan

Tugay Aktepe' Alıntı:
Başta Emre Belözoğlu denen adamı çevresinden defetmesi gerekir.

Arda'nın yaptığının yarısını Sabri yapsa, şimdiye kadar ne tepkiler görürdü ki Sabri'ye de tepki verildi ama Sabri tribüne küsüp surat asmadı. Golünü attı, formaya sarıldı. Bu konuları da göz önünde bulunduralım lütfen. Arda'ya tanınan tölerans haddini aşmıştı ama kıymetini bilemedi...

Tugay,

Sabri ile Arda kıyas yapılabilecek adamlar değil bence.Sabri'nin elinde olanlar ile Arda'nın ki bir değilki aynı tepki beklensin.

Totti ,yılların Roma kaptanı hani genç yaşı bırak bundan 4 sene önce kamera şakası yapıldı,restrone gidiyorlar garson kız buna kur yapıyor falan Totti'de hemen orada üstünü çıkarmaya başlıyor.Düşünki bu yayınlandı.Tüm rakiplerin diline sakız oldular ama Totti'ye kendi camiasından tek tepki gelmedi.

Gerçi iyi hoş onada tepki geldiğinde nasıl küstüğünü,Milan'la transfer görüşmelerini yaptığını ama son anda aklını başına devşirip ben takımımdan kopamam dediğini hatırlıyoruz.
 
Re: 10 # Arda Turan

Valla onu bunu bilmem çok sizin kadar Arda konusuna hakim değilim ama bildiğim tek şey Aziz Yıldırım harbi harbi çok akıllı adam. Ben Fenerbahçe başkanı olsam gider bilerek yaparım bunu Galatasaray karışsın diye. O da belki öyle yapmıştır. Bizim başkan ise anca Ntv'ye çıksın. Ben Hürriyet'ten tiraj patlaması bekliyorum devre arası kampı ropörtajları ile. Hatta oyunculara moral gcesi yapılsın Ercanla metin çıksın şarkısı söylesin arada topluca kulübe sallasınlar filan. Polat da arkada mekancı gibi oturup rakısını yudumlasın. Bunlar belki ütopya ama ana mantığa baktığımız zaman şu anki durumumuz bu.
 
Re: 10 # Arda Turan

Off kaptan off yine sakatlandı kesin yok Bursa maçında :( .Zayen loric cana da yok defans ta Balta ya emanetiz.
Herşeye rağmen Galatasaray'ın olduğu yerde umut vardır diyelim.Halaa bursa maçını kazanacağımıza inanıyorum.
 
Re: 10 # Arda Turan

arda ilginç bir şekilde yaşı ilerledikçe şut yeteneğini kaybetti hiç geliştiremedi.bence onun eksikliği önemli ama o kadarda abartılacak şekilde değil.
 
Re: 10 # Arda Turan

Onur Özmen' Alıntı:
arda ilginç bir şekilde yaşı ilerledikçe şut yeteneğini kaybetti hiç geliştiremedi.bence onun eksikliği önemli ama o kadarda abartılacak şekilde değil.

Yapmayın allah aşkına.Arda ilk oynamaya başladığında hiç etkili şut atamıyordu.Ama şimdi zımba gibi şut atıyor.
 
Re: 10 # Arda Turan

Aynen öyle.Arda'nınşutunu beğenmiyorum demeyi anlarım,hani en aznıdan kişisel görüştür yorum hakkım olmaz ama adamın şutu geriye gitti ,üstüne koyamadı falan denirse orada kesin yanlışlık ve haksızlık vardır.

İlk zamanlarına ,hatta 2 yıl öncesine kıyasla Arda'nın şutları çok daha etkili ve isabetlidir.
 
Re: 10 # Arda Turan

Arda'yı diğer ''yetenekli'' futbolculardan ayıran en büyük özelliği sürekli üstüne birşeyler koyması. Özellikle bu sene şutlarınıda çok geliştirdi. Tamam mükemmel bir seviyeye çıkmadı ama artık daha cesur bu konuda.
Şutları geriledi diyen arkadaş Antalya maçını izlemiş sanırım ona göre yorum yapmış.
 
Re: 10 # Arda Turan

gitmesinden bile geçtim bir an önce dönsün diye bekler olduk..ama önce sağ kasık ve ameliyat şimdide sol kasıklarda ağrı..umarım genç oyuncumuz kaptanımız bir an önce sahalara döner onu hafızalarımızda sakatlıklarıyla hatırlamak istemeyiz..
 
Re: 10 # Arda Turan

Artık ilk tam olarak düzelip de çıkış yakaladığı zaman Avrupa'ya gitmesi gerek. Kendisine de yazık oluyor. Umarım tabi bu çıkışı yakalayabilir. Kaptana inancımız tam...
 
Re: 10 # Arda Turan

Avrupa'daki tüm takımlarda Arda'yı bekliyordur eminim...
Şu haliyle büyük liglerin bırakın 1.sınıf takımlarını,2.sınıf takımlarında bile oynayamaz...
Yaş geçtikçe ilerleyeceğine geriledi...2-3 yıl önceki Arda ile karşılaştırdığında eski hali daha iyiydi diyebiliyorsak,burda sorun var demektir...Tabi bunuda kendisi oturup düşünecek...
2-3 yıl önceki Messi ile şimdiki messi arasında nasıl farklar var,izleyip görecek...Adam şut çekemiyordu şimdi vurduğu her top tehlike,Arda sol ayağı ile topa vuramıyor hala...Demekki çalışmıyor,ben oldum diyor...Birşey olduğu yok en azından evrensel anlamda...

Messi ile Arda'yı karşılaştırdığımdan değil,zaten bu komik birşeyde gelişim olayından bahsediyorum...

Gidişatı iyi değil,umarım düzelir...
 
Re: 10 # Arda Turan

Kasık sakatlıkları zordur,kronikleşir genelde.
Kendisine çok iyi bakması lazım,performansını da zor toparlar.
Kalın adeleli olduğu için kas grupları kendini çabuk salıyor.
Dayanıklılığı düşecek,süratinde azalma olacak vb..

İşi zor bundan sonrası için,allah kurtarsın.
 
Re: 10 # Arda Turan

Nike Football / Türkiye

Nike CTR 360 ile şimdi sahaya hükmetme zamanı.

Asla pes etmeyen makine Arda Turan, 3 Şubat?ta kontrolün tanımını yapmak için canlı sohbette Nike Football Türkiye sayfasında.

Linke tıkla sorularını yolla, Arda canlı sohbette yanıtlasın. http://on.fb.me/fCe40E

Nike Football Türkiye'nin sayfasından sorulan soruları yanıtlayacakmış Arda.Sorularınızı yazabilirsiniz.
 

Üst