Arda Turan

Re: 10 # Arda Turan

gecen sene arda yı eleştiriyorum diye ceza almıştım.şimdi o ceza veren kişi ne yazdıklarıma baksın,bana tepki verenlerde baksın ne yazdıklarıma.belki özür dilerler
 
Re: 10 # Arda Turan

---ilk 5 sayfa dan itibaren bak.neler yazmışım nasıl tepki almışım.arda yı artık eleştirmicem,sadece o zaman fazla eleştirdim diye ceza almıştım.sonuçta ben haklı cıktım su an.üzülerek söyliyorum ama haklı cıkmayı hiç istemezdim.
 
Re: 10 # Arda Turan

Harun Taşkapılı' Alıntı:
---ilk 5 sayfa dan itibaren bak.neler yazmışım nasıl tepki almışım.arda yı artık eleştirmicem,sadece o zaman fazla eleştirdim diye ceza almıştım.sonuçta ben haklı cıktım su an.üzülerek söyliyorum ama haklı cıkmayı hiç istemezdim.

Harun Bey, zaten canımız burnumuzda daha fazla kimsenin sabrını zorlamayın lütfen.

Sizin o zamanki tavırlarınızı da biliyoruz. Ama cezanız yetmediyse yöneticilerimizden birine danışabilirsiniz. Sorun yaratmazlar size yardımcı olurlar...
 
Re: 10 # Arda Turan

--nasıl üzüldüm ceza aldım diye anlatamam.bizim sanki keyfimiz 4*4 lük,yerin dibine girdik bu sene.ben senin keyfini kaçırsam ne olur sen benim keyfimi kaçırsan ne olur.klüpte ne başkan ne kaptan var.o zamanki tavrım neyse şimdi 1000 katı daha sinirliyim.sen hayatında Galatasaray ı bukadar kötü durumda gördün mü?ben 33 yaşındayım hiç görmedim.
 
Re: 10 # Arda Turan

Yunus Gökyıldız' Alıntı:
Ben 17 yaşındayım. Doğru dürüst kupa görmedim o ne olacak ?

Değmez...
-onun için sana normal gelebilir bu durum.neyse ikili tartışma yapmayalım kısacası arda turan bana göre bitmiştir,futbol olarak verebileceği hiçbirşey yoktur.yazık oldu gercekten keşke kıymetini bilseydi bazı şeylerin
 
Re: 10 # Arda Turan

Çok sevgili kaptanımız takımın Antep deplasmanına gittiği bu sabah Karaköyde Emre abisiyle kahvaltı edip keyifli bir sohbet yapmakta.

Yuh ulan artık. Suyu çıktı bu işin.
 
Re: 10 # Arda Turan

Yedikleri içtikleri onların olsun Emre de biz şöyle Galatasaraylıyız diye bizi yemesinler bundan sonra kafi. Cinlerim tepeme çıktı sabah sabah.

Başkanı Azizle Kaptanı Emreyle..
 
Re: 10 # Arda Turan

Semih Ural' Alıntı:
Yedikleri içtikleri onların olsun Emre de biz şöyle Galatasaraylıyız diye bizi yemesinler bundan sonra kafi. Cinlerim tepeme çıktı sabah sabah.

Başkanı Azizle Kaptanı Emreyle..

ya yok, değiyor mu bari diye sordum : ))
ben de anlamıyorum ki arkadaş galatasaraylıların köküne kıran mı girdi..
bütün camianın gözünün üzerinde olduğu bir adamsın, bütün camianın ana avrat düz gittiği biriyle neden bu kadar samimisin ?
memlekette ADAM mı kalmadı ?
adam kalmadıysa tamam, ondan sonra emre gibilerle arkadaş olunabilir..
 
Re: 10 # Arda Turan

Şimdi birazdan gelecek mesaj da şöyle olacak;

Arda'ya yüklenmeyin, o da Galatasaraylı, kaptanımız falan filan şu bu.. Hagi'ye yüklenmek yasak, Arda'ya yasak, Kewell'a günah, Işıl'a yasak..

O nedenle birazdan Arda'yı çok seven kardeşlerimiz isyan edecek.. Tabii bu arada Galatasaray darmadağın olmuş umrumuzda değil..

Ardayı sevenler, Hagi'ye toz kondurmayanlar, Işıl Alben fan club, Stay With Us Harry Kewell... Böyle kitlelerimiz maşallah var ama "Galatasaray'ı her şeyden çok sevenler " yok..
 
Re: 10 # Arda Turan

Yeni bir sey degil ki bu. Emre ve Serdar Ozkan ile olan kankaligini cumle alem biliyor.

Yavas yavas taraftar gozundeki degeri silinip gidiyor. Yakinda cok siradan bir oyuncu haline gelecek. Savunulacak yani da pek kalmadi. Samimiyetine inanmak istiyorum ama bu hareketleri onu da zorlastiriyor.
 
Re: 10 # Arda Turan

" Bizi Sevenleri Üzmeyelim Baba " demişti oysa Büyük Kaptan Metin OKTAY

arda%252Bturan.jpg

10 Numaralı formasıyla, bazılarının "Büyük Kaptan" dediği, bazılarınında "Adam Gibi Adam" dediği Arda Turan. Oysa biz onu 66 numaralı formasıyla ne kadar çok sevmiştik. Hepimiz onu 10 numaralı formayı sırtına geçirip kaptan olduğunda göklere çıkarmamışmıydık.

Ama Arda aşık oldu. Arda Sinem Kobal'ı sevdi. Buna hiçbirimizin tek bir kelime eleştiri yapma hakkı yok. Ama Arda gün geçtikçe Sinem'i Galatasaray'dan daha çok sevdi. Bu sürede onunda şansızlığıdır ki Galatasaray'da kötüye, çok kötüye gitti. Kaptanın gemisini kurtarması gerekiyorduki Arda tamda o sıralarda o kaptanlık bandının altında çok ciddi şekilde ezildi. Tam o tarihlerde Arda'nın hazin düşüşü de başlamış oldu. Önceleri performansını etkilemedi özel hayatı. Birçoğumuz " çocuk istediği gibi yaşasın sonuçta çıkıp çatır çatır oynuyor" dedik. Daha sonra Arda kilo aldı. Arda göbeğini kontrol edemez duruma geldi. Arda Sinem'e sinema kapattı, spor araba hediye etti, Kıvanç Tatlıtuğ ile gece klüplerinden çıkmaya başladı ve en büyük kırılma noktalarından biri olan haraketini yaptı. Taraftar tepki gösterdiğinde taraftara dönerek "nankör" imasıyla alkışladı. Bu haraket onu dahada itici kılmıştı.


Ardından "Büyük Kaptan Adam Gibi Adam" Arda Turan, takımı Trabzon spor gibi zor bir deplasmana giderken sakatım diyerek otobüse binmedi. Belkide çok uzun yıllar sonra bir Galatasaray kaptanı takımı deplasmanda derbi oynarken takımıyla gitmemişti. Arda İstanbulda Kalmıştı. Daha kötüsü o gece Arda bir gece klübünden saat tam 4 te çıkarken görüntülenmişti. Yanında kız arkadaşı Sinem ve onun oyuncu arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte. Arda Turan'ın artık dünyası değişmişti. Kilosu ve özensiz yaşam tarzı onu sahalara dönmekten alıkoyuyordu. Fakat Arda ısrarla küstahlık peşinde koşuyordu. Aziz Yıldırım karşısında bir açılışta "Lan Arda sende mi burdasın" sözleriyle ezilmesi onun artık Galatasaray kaptanı olmadığının net ifadeleri gibiydi. Ardından yine o gece gazeteciye yaptığı " Futbolu bıraktık artık açılışlardayız" esprisi. Arda takımı uçuruma yuvarlanırken açılış açılış geziyor, gece klüplerinde eğleniyor ve 32 dişini göstererek espriler ypaıyordu. Nitekim takımı geçen hafta Bursa'ya giderken Arda yine takım otobüsüne binmedi. Takım bursaya sabah vardı. Arda ise maçtan 1 saat önce özel arabasıyla ve bilin bakalım kiminle ? Tabiki Sinem'le. Arda'nın bu düşüşü sürerken taraftarın gözündeki kredisini tamamen kaybetmişken herkes Arda'dan birşeyler yapmasını takımına kaptanlık yapmasını bekliyordu. Ancak Arda bambaşka birşeye imza attı.

15 Ocak günü Galatasaray hak ettiği bir mabede Ali Sami Yen Spor Kompleksi TT Arena'ya kavuşmuştu. Açılışta tıpkı Dünya Basketbol Şampiyonası Finalinde olduğu gibi Tayyip Erdoğan yuhalanmış, ardından küstah konuşmalarıyla ölmüş başkanımız Özhan Canaydın'a hakaretler savurup Galatasaray'ı aşağılamaya çalışan TOKİ Başkanı konuşturulmamıştı. Bu gelişmeler Karşısında Adnan Polat klübü oldukça ezdirmiş, Galatasaray camiasının yüzünü karartmıştı. Yaptığı açıklama ise " sorumluları tespit edip bundan sonra stada almayacağız" olmuştu. SEN KİMSİN ? KİMİ STADA ALMIYORSUN ? Diye sormuştu herkes. Peki Arda Turan ne yaptı ? Yaptığı şuydu, başbakana bir mektup yazarak TÜM GALATASARAY CAMİASI ADINA ÖZÜR DİLEMEK. Herkesin şimdi sorması gereken soru ise şu SEN KİMSİN ? KİMİN ADINA KİMDEN ÖZÜR DİLİYORSUN ? Galatasaray'ı ezmeye küçümsemeye çalışanlara fırsat verecek bir kaptanı hangimiz isteriz ? Hangi Galatasaray taraftarı adına hangi yüzle özür diliyorsun sen Arda Turan ?

Senin özür dilemen gereken tek bir yer var, o da bu güne kadar hep arkanda olmuş Büyük Galatasaray Taraftarı.

Diye yazmış bi arkadaş güzelde yazmış.
 

Üst