Re: 10 # Arda Turan
biride çıkıp demiyo ki arkadaş sen haginin attıgı golde kale arkasında sevinen çocuksun kendine gel.
biride çıkıp demiyo ki arkadaş sen haginin attıgı golde kale arkasında sevinen çocuksun kendine gel.
Arda Turan:
Antalyaspor kupa maçından sonra sol kasık bölgesinde ağrıları başlayan Arda Turan'ın yapılan tetkik ve kontrollerinden sonra osteitis pubis tanısının hem klinik, hem de radyolojik olarak ortadan kalktığı ve bu sakatlığa yönelik şikâyetlerinin geçtiği saptanmıştır.
Sağ kasık bölgesinden kasık fıtığı operasyonu geçiren sporcumuzun ameliyatlı tarafında herhangi bir şikâyeti olmadığı tespit edilmiştir. Yapılan tetkikler ve kontrollerde sol da daha belirgin olmak üzere, çift taraflı karın kaslarının alt yapışma yerinde zorlanma ve tendinitis tanısı konmuş, tedavisine başlanmıştır.
Yapılan kontroller esnasında sol kasık kanalında minimal genişleme tespit edilmiş, bu durumun cerrahi bir müdahaleyi gerektirecek boyutta olmadığı görülmüş ancak sporcumuzun sağ kasık bölgesindeki operasyonunu da gerçekleştiren Sn. Op. Dr.Ulrike Muschawenk'in de görüşünü almak üzere bu sabah Almanya?ya giden ve Muschawenk tarafından kontrolü yapılan sporcumuzun tanısı doğrulanmış ve şu an için cerrahi bir müdahaleye gerek olmadığı kararına varılmıştır.
Oyuncumuzun bundan sonraki tedavi ve sahaya dönüş çalışmaları Metin Oktay Tesisleri içinde bulunan Medical Park Sağlık Merkezi?nde sürdürülecektir.
Yazınız doğru güzel de ama Arda git kendini kurtar diyenler böyle demeye çalışmıyor. Adamı basın yeme çalışması yaparken ne taraftar ne yönetim arkasında durdu. Bu sakatlık belası en büyük şanssızlığı oldu tamamen Arda haksız gibi birşey oldu şuan. Mesut şuan bizim altyapımızdan çıksa şuan Ardadan çok daha geri seviyede olurdu. Git kurtar diyenler bu yüzden diyor. Artık o tran kaçtı bu sakatlıklarla malesef. Eski Arda bizi büyüleyen Arda inşallah geri gelir. Benim hala umudum varKerem Bozgeyik' Alıntı:''Arda git kendini kurtar'' cümlesinede ayar oluyorum artık...Ne demek git kendini kurtar,git Galatasaray'ı kurtar banane ulan Arda'dan...Arda,Mahmut,Kemal adı herneyse bu formayı giydiğinde onun kadar değerli olur,olacaktırda...Asıl olan Galatasaray,Galatasaray kendini nasıl kurtarır ben buna bakarım,yoksa Arda imiş Veli imiş banane bunlardan...Kendisi adam olursa olur,yoksa gidip Emre abisiyle gezinir durur...Yok yani Arda git kendini kurtar ne,Arda kendini kurtarsa ne kurtarmasa ne,tek derdimiz bumu şimdi...
O cümlenin sebebi Allah aşkına Ardanın yerine kendinizi koyun,Taraftar sahip çıkmaz,yönetim sahip çıkmaz kenara çekilir..Hergün sevgilin hakkında bile onlarca yalan haber çıkar..Arda tek başına kalkamıyor bunların altında..Yaşı daha genç ve sahiplenen yok...O cümlenin sebebi bu.Hiç kimse Galatasaraydan büyük değil ama içimizden birinin yem olmasını istemeyiz herhalde..Kerem Bozgeyik' Alıntı:''Arda git kendini kurtar'' cümlesinede ayar oluyorum artık...Ne demek git kendini kurtar,git Galatasaray'ı kurtar banane ulan Arda'dan...Arda,Mahmut,Kemal adı herneyse bu formayı giydiğinde onun kadar değerli olur,olacaktırda...Asıl olan Galatasaray,Galatasaray kendini nasıl kurtarır ben buna bakarım,yoksa Arda imiş Veli imiş banane bunlardan...Kendisi adam olursa olur,yoksa gidip Emre abisiyle gezinir durur...Yok yani Arda git kendini kurtar ne,Arda kendini kurtarsa ne kurtarmasa ne,tek derdimiz bumu şimdi...