Arda Turan

Son iki yilki Arda' nin yerini ister yerli ister yabanci cok rahat doldururuz.
Bize 2 yil onceki Arda lazim bizim arayipta bulamadigimiz o Arda. Bize onu gostermicekse protestolara alismali bence. Cok rahatsiz oluyor psikolojisi kaldirmiyorsa ayrilabilir takimdan arkasindanbn aglamsm sahsen . Ama kesinlikle takimda kalmasi burada iyi anilar birakarak ayrilmasini ( eger illa ayrilacaksa) isterim.
 
İtidalli davranmak gayet güzel ama öz saygıyı yitirmemek şartıyla.Bu adamların hiçbirine mecbur değiliz.Seneye Servet-Hakan Balta takımda olursa bir kombine sahibi olarak o takımın taraftarı değil müşterisi olurum.En ufak saha içi hatalarına tahammülüm olmaz.Teknik direktörünün babasının öldüğü gün saha içinde şakalaşan,teknik direktörlerini yollatmak için maç satan adamların Galatasaray'da yeri olamaz.İnsani değerleri bu denli düşük adamlarla hiçbir yere varılamaz.
Adnan Polat yönetimi en büyük darbeyi Arda'ya vurdu.Arda da bu darbeleri alabilmek için elinden gelen her şeyi yaptı.Üç güzel sezonun ardından şahsımda kendisini nötrleyen iki sezon geçirdi.Ayrılık zamanı çoktan geldi bence.
 
Kaptanı ben de seviyorum. Basının yine dolduruşuna geliyoruz. Oraya gidenlerin küfretmediği yazıyor çoğu yerde. Liverpool seninle gurur duyuyor gibi birşey sölenmiş bir de Milli takım çocukları/Galatasarayı s..lemezler/ Galatasaraya gelince/formanın hakkını vermezler diye bağrılmış. Eğer tepki böyleyse gerçekten de büyütülcek birşey yok bence
 
umarım gitmezsin kaptan , hemde hiç.. ama gitceksende ellerinde bir kupa yükseldiği zaman alkışlarla gitmeni istiyorum... takımda nadir ihtiyacımız olan futbolcuların başındasın seneye..
 
Volkan'a katılmakla beraber

Başka Galatasaray yok,başka Arda Turan yok.Ben de pek sevmiyordum Arda'yı ama bu şerefsiz topluluğu fb basınını görünce sevgim artıyor.Resmen katlediliyor Galatasaray ve Arda Turan ve bizde buna yardımcı oluyoruz.Birlik ve beraberlik sağlanması lazım.Bunlara bir dur demek lazım.

ve son alarak allah bin türlü belanı versin ahmet çakar...
 
Basın bunu öyle bir keyifle yazar merak etmeyin.

Sizin bu söylediklerinizide yazarlar sonra gaza gelirler seks meks yapıyor oynamıyor derler. Sorun ne Arda'da ne onda ne bunda sorun çok başka yerlerde.
 
İsterim ki bu defa da İstanbul Havaalanında karşılansın kendisi.

Bakalım o tripli hallerini, tavırlı suradını daha ne kadar koruyabilecek..
 
Valla kusura bakmayın ama nasıl maç izliyorsunuz..İlk yarı Yekta ve Arda dışında hem savunma yapan hemde hücüm yapmaya çalışan sahadaki 2 adamımızdı..İkinci yarı çokta iyi başladı ama Stancu,kewell.Pino çok kötüydü ama yine Arda suçlu..Neill-Servet ikilisi sahada gol yedirmeye uğraşıyor keza Serken,Balta ama yien Arda suçlu..Ayrıca Ufuk ne yapabilirdi gollerde allah aşkına..Ufuk ile Ardanın başına patladı kabak..Mili takım performansı tabi iyi olacak Nuri,Hamit, gibi adamlar var ama bizim takımda Ardadan pas alıp iş yapabilen bir tane adam var mı??Yükleyin herşeyi Ardaya günah keçimiz hazır...
 
Hakkaten ya şu takımda olanların sorumlusu da Arda değil, abartmayın. Tamam kabul ediyorum çok fazla yanlış yaptı Arda ama her şeydende ilk onu sorumlu tutmanın anlamı yok. Arda'yı kaybetmek en kolayı bu saatten sonra onu sevgimizle kazanmamız lazım taraftar olarak.
 
Bu maç için söylemiyoruz biz sadece, 5 gün önce Milli Takımda gol atıp artistlik yapacağına el-kol hareketleriyle takımının başında olsun. Sadece bugün için eleştirmedik Ardayı. Yahu Milli Takımdan sakat dönüp iyileştiğinde ilk maçı Milli maç olan bir adamdan bahsediyoruz daha neyin çabası bu korumak kollamak için ?
 
Bu maç için söylemiyoruz biz sadece, 5 gün önce Milli Takımda gol atıp artistlik yapacağına el-kol hareketleriyle takımının başında olsun. Sadece bugün için eleştirmedik Ardayı. Yahu Milli Takımdan sakat dönüp iyileştiğinde ilk maçı Milli maç olan bir adamdan bahsediyoruz daha neyin çabası bu korumak kollamak için ?

Tugay artistlik yaptığı adamları mı savunuyorsun? Çocuğun başında oana sahip çıkanmı vardı? Başkanı başkan olsa Erman Gökmen Ahmet çocuğa laf atarken onu sahiplenirdi. Ne yapsın çocuk? Hakkını en azından böyle arıyor. İyi de yaptı Ermana Gökmene bunuda ayzın dan önce söylediğimiz o iki kelimeyide söylemesi gerekiyordu bence. Erman'ı Gökmen'i koruyorsunuz burda Arda'ya karşı inanılacak gibi değil...
 

Üst