Arda Turan

aslinda kalmasini istedigim 3 4 oyuncu varsa arda 1. sirada. ancak piskolojisi cok bozuldu. suratinin hep mutsuz bir ifadesi var. kalirsa cocugu sinir hastasi yapacaklar. gitmesi yararli olacak belki de.
 
15 milyon ve satış sonrası için bir kaç anlaşma ile biter bu pazarlık.Hayırlısı olur büyük ihtimal iki üst düzey oyuncu alınabilir bu parayla.

İlkay ve Gökhan İnler takıma katılabilir bunlara Leverkusen'le anlaşıldığı söylenen Ömer Toprak'ta eklenir belkide.
 
Arda yerine Mehmet Ekici, İlkay Gündoğan, Serdar Taşçı, Ömer Toprak, Deniz Naki, Tunay Torun'dan 3'ünü alabilirsek çok sevineceğim.
 
İlk 3 oyuncunun alınması zor bence.3 oyuncuda takımlarında oynuyor ve bonservisleri yüksektir.Tunay ı mutlaka almalıyız ama.Trabzon alacak diye çok haber çıkıyor son günlerde.Bonservisi elinde birde, Ts ye falan kaptırmak çok enayice olur.

Ömer Toprakın da Leverkusene yakın olduğu söyleniyor.
 
Ömer için GS her zaman için Leverkusen'den büyük takımdır.İstersek ve Almanya'dan ayrılmama gibi bir derdi yoksa biz alırız.

Bahsedilen İlkay,Taner,Mehmet,Gökhan İnler içinde evet bonservisleri az değildir evet takımlarında oynuyorlar yalnız mevzu bahis takım Nünberg,Freiburgi,vs ve her şey bir yana bu dönemden çıkıp bu yerli kadroyu toparlamak istiyorsak bu tarz ikna etmek için,pazarlığı için uğraştıracak ama buna değecek adamları kadromuza katmamız gerekiyor.
 
Bugünkü Arda Turan senin eserin Adnan Polat. Gitmeden önce son bir iyilik yap hem bize hem Arda Turan´a. Kongredeki olası tepkileri göze alıp kaptanın A. Madrid´e verilmesine ilişkin anlaşmayı imzala.
 
İnşallah gider,zaten bu saatten sonra kalması kimseye hayır getirmez. İyisiyle, kötüsüyle, doğrusuyla, yanlışıyla Arda Turan şuan için Türk futbolunun en değerli oyuncusudur, dilerim başarılı olur. Belki dönüşte de her anlamda daha güçlü bir Arda tekrar sarı-kırmızıyı giyer ve o zaman şuan için sadece sıfat olarak taşıyabildiği kaptanlığı sahada da gösterir.
Ne diyelim yolu açık olsun.
 
Adnan Polat , " Arda Turan'ın kariyer planlamasını ben yapacağım " dediği günden bu yana 3 yıl geçti..

ve Arda hem taraftar tarafından yuhlanarak , hemde kendisi koşa koşa kaçarak İspanya'ya gitmiştir.. hayatımda bundan daha kötü bi başkan görmedim mümkün diil de göremem heralde daha.. elini atıpta batırmadığı ne kaldı acaba..
 
Okan, büyük beklentilerimiz vardı kendisinden. Asıl onun bizim gönlümüzü alması gerek.

Hoş, bu sezon gönlümüzü alabileceği hiçbir şey kalmadı.
 
Takımını yarı yolda bırakıp gidene değil kaptan adam bile demem...

Git Arda Turan...

Sana Metin Oktay'ın formasını emanet ettiler sen o formaya gene ihanet ettin....Hadi git giy Atletico'nun çubuklusunu; Fener'in çubuklusundan önce hazırlık olur sana....

Yönetim zaten sana zaten diyecek söz yok gidin sizde Atletico'ya yönetici olun.
 
Arda'yı Emre'yle karıştırmamak gerek,sonuçta en az bizim kadar Galatasaray'lı oda.Kötü geçen bir senenin mağdurlarından biri o da,bizim kadar da üzgündür.
En azından son maçta taraftar-Arda arası düzelmesi gerekiyor diye düşünüyorum,tribüne çağırmak bu kadar zor olmamalı
 
Avrupaya gider iki sene emre abisi gibi yedek bekler sonra karşı tarafa geçer..Birde ben zaten fenerliydim kale arkasında Haginin attığı gole refleks olarak sevinmiştim der olur biter..Görmediğimiz film değil..

Yazık tarihi bir rezalet batan bir gemi ve ilk filikaya atlayıp kaçan bir kaptan..Böylemi veda edeceksin bu camiaya bu taraftara..Hani goradaki Bob marley felsefesi diyoluğu gibi Metin Oktayın 10 numaralı formasını giymiş ama felsefesini anlayamamış..

Neyse Herkes gider ...... ........
 
Gram üzülmüyorum gidiyor diye. Gitsin başarılı da olsun...

Gemi su alıyor ve tekneye ilk binip kaçan adamı kaptan yapanda da kabahat var.
Yolu açık olsun hoş olsun.
 

Üst