Arda Turan

Arda hiçbir zaman taraftarı anlamadı anlayamazda..Ziyan yok bu saatten sonro ispanyalı taraftarları anlamaya çalışsın..

Galatasaray taraftarına devlet nezdinde tabiri caizse ana bacı avrat sövüldü..Galatasaray taraftarına camiasına ve vefat eden başkanına laf söyleyen bir kuş beyinli yüzünden..
Arda Turan ne dedi..Verilen tepkiyi kınıyorum Galatasaray taraftarına yakışmadı ve Başbakandan özür diliyorum

Son olarak Galatasaray taraftarı kulüp takımında da olsa milli formayıda giysen ayada çıksan uzayada çıksan adam değilsin mesajı veriyor milli maçta Emre b.ye
Ve arda Yine saolsun Galatasaray taraftarına yakışmadı açıklamalıyla yine karşı tarafta..

Gol kralı bi takım arkadaşın var sen ezeli rakibinin forvetine ligin en iyi forveti dersen

Kendi başkanınla bir resmin bile yokken aziz yıldırımla kanka baba lan muhabbetlerine giriyorsan

ve üzerine birde ben takım kaptanlığını çok iyi yaptım diyorsan..

Arda kusura bakma biz kafan kalın diye sadece takılıyorduk ama sen Galatasaray taraftarını hakikatten anlamamışsın..
 
Taraftar olmak ayrı şey! Fanatik olmak ayrı şeydir!


Bu 2 sini birbirinden ayıralım arkadaşlar,herşeyin uç noktalarda yaşanması tehlikelidir,fanatik olmayın taraftar olun,taraftar olmak güzeldir ama fanatizm kötü şeydir,o yüzden giden gitmiştir deyip biz Galatasarayımıza bakmaya devam edelim,gerisini boşverin,kimseyi zorla bir yerde tutamazsınız,tutsanızda verim alamazsınız.

KİŞİLER GELİP GEÇİCİDİR ASLOLAN GALATASARAYDIR.
 
Takımda dursa söverler gitse söverler. Tugay Aktepe sen Arda'nın ne yapmasını istiyordun? Sizin evde misafir olmasını mı? Bir de katlanacakmış taraftarın tepkisine. Senin anana bacına sövsünler bakalım sen katlanabiliyor musun?

Elma ile armutu karıştırmayın. Ben yolda yürüyen bir vatandaşım, sevenim, takip edenim sizce ne kadar olabilir ki hareketleriem dikkat edeyim ? Arda gibi milyonlara hitap etmiyorum, milyonlara hitap edip milyonları da cebime koymuyorum. Şu durumda benim katlanmam gibi bir durum söz konusu olamaz ama Arda'nın bazı şeylere kulaklarını tıkaması gerekiyordu. Ki sonunda belirtmek istiyorum yazımı daha anlamlı kılacak olan cümleyi. Arda'ya ne zaman ana-bacı sövdü Galatasaray taraftarı ? Siz eleştirmeyi,protestoyu ana-bacı sövmek olarak nitelendiriyorsanız eğer şu ana kadar cezaevinde olmanız gerekirdi..
 
Eğer Arda'nın anasına bacısına sövülmüşse Bülent'in, Hakan'ın, Rüştü'nün, Ayhan'ın , Sabri'nin, Emre Aşık'ın anasına bacısına yedi ceddine tecavüz edilmiş demektir.

Arda açık ara en az tepki görmüş GS kaptanı hatta futbolcusudur. Kazım'a neler söylenirken, hatta adına asparagas haberler yaptırılırken o adamın takıma kendini adamasını Arda gösteremiyorsa zaten gitmesi iyi olmuş demektir Arda'nın.

Allah'tan fb bize en büyük iyiliği yapıp Kazım gibi bir değerin beleşe bize gelmesini sağladı ve dünkü Selçuk-Kazım ikilisnin uyumuna, gollere beraber sevinmesine bakıyorumda içim rahatlıyor gerçekten.
 
Galatasaray taraftarı Arda'ya haksızlık yapmamıştır,aksine Arda'ya herzaman prens muamelesi yapılmıştır,Arda ailenin şımarık çocuğu olarak görülmüş,kendisi taraftar tarafından herzaman sevilmiştir ama taraftarın bu davranışlarına karşılık Arda'nın yaptığı bazı şeyler taraftarın sabrını taşırmıştır.Bunları tek tek yazmayacağım ama kısaca Galatasaray zor günler geçirirken Arda'dan farklı davranışlar bekledi bu taraftar.Arda attığı gollerle,yaptığı asistlerle ve emeği ile Galatasaray'a diğer oyuncularımız gibi katkılar vermiştir teşekkür ediyorum ben,bundan sonraki kariyeri umarım istediği gibi geçer ama Galatasaray kaptanlığı denilince aklıma hep bu adam gelecek.

b%25C3%25BClent+korkmaz.jpg
 
Tepki görebilirim, saygı duyarım ama 2 yıldır Arda o kadar çok yanlış yaptı ki, bu yüzden beğenmediğimiz Hakan Balta bile değil gözümde. Çünkü Balta delikanlı çocuktur, efendidir en azından. Çıkıp her yerde konuşmaz. Hatta hiç konuşmaz.
 
Şu isimler örnek gösterilerek Arda yerilecekse 2 sayfaya kalmaz 2 sezonun kırgınlığı geçer kendi adıma.Saha dışında konuşmayıp saha içinde takımını,antrenörünü satarsan,Fenerbahçe formasıyla Galatasaraylı oyuncuya vurursan Arda'dan daha çok yakışırsın demek Galatasaray'a.
 
Şu isimler örnek gösterilerek Arda yerilecekse 2 sayfaya kalmaz 2 sezonun kırgınlığı geçer kendi adıma.Saha dışında konuşmayıp saha içinde takımını,antrenörünü satarsan,Fenerbahçe formasıyla Galatasaraylı oyuncuya vurursan Arda'dan daha çok yakışırsın demek Galatasaray'a.

Belirttiğin saha içinde satma olaylarına kimleri dahil ediyorsun Onur?
 
Galatasaray taraftarını eleştirmek de yeni moda.

Buradaki insanların kendilerini Arda yerine koyup (güya empati yapıp) taraftara ettiği lafları görünce; Arda, taraftar hakkında ne dese haklıdır.

Ben mi yanlış hatırlıyorum arkadaş takım yerlerde sürünürken açılış açılış gezilmedi mi? En kötü günlermizi geçirirken bütün tribünün nefret ettiği iki şahışla kanka muhabbetine girilmedi mi?

Sonra gelip Galatasaray taraftarını eleştiriyorsun. Yanlış yaptılar diye. Yokya en iyisini Arda bey bilir ne de olsa. Ne yapacaktık peki takım rezil haldeyken gezip tozmanı, deplasmana giden arkadaşlarının yanında değil çorbacı açılışına katılmanı alkışlayıp, omuzlara mı alacaktık.

Ben tribünden Arda için toplu küfür duymadım. Bireysel küfür her zaman olur. Padişah da olsan edilir. Herkes aynı düşünmüyor ve tepki verme tarzları farklı.

Bir de Emre meselesi var. Bence de milli maçta yapılmaması gerekirdi. Ama bunu söyleyecek kişi Arda değil. Hemen "yanındayım Emre abi" mesajını vermeye gerek yok. Bu arada Aziz Yıldırım ile ilgili de mesajını çaktı hemen. Kimse futbol yüzünden içeride yatmamalı diye. Oldu şekerim... Adam sadece şikeden değil, çete kurmaktan da yargılanacak bundan bile haberi yok sanırım.

Basın toplantısında en çok ilgimi çeken cümle ; "Real Madrid bana teklif yapsa bile Atletico'ya giderdim". Ben buna yapacak yorum dahi bulamıyorum.

Ama her şeye rağmen hatrı sayılır bir para kazandırdığı için kendisine teşekkürü de borç bilirim. Bunun dışındaki hiçbirşey beni ilgilendirmiyor artık. Ben 12 milyon Euro mu bilirim.
 
Hilmi aynı açılışta Sabri ve Ayhan'da vardı. Ama basın Arda'yı yazdı. Yanlış anlaşılmasın bende takım küme düşme potasındayken açılış gezmeyi kınıyorum. Ama basının Arda'yı Galatasaray'dan koparmak için bütün bunları yaptığını da görüyorum.

Arda ile Galatasaray'ın bağı kopmuştu 2 ay rötarlı satıldı. 12 M Euro'dan baha iyi bir paraya satılabileceğini düşünüyordum ama son 2 sezon kötü geçince piyasası düştü biraz.
Not: Liverpool geçen sene 14 M Euro teklif yaptı.
 
Ya işte o kadar medyadik bir ulkeyız ki basın ne yi ön plana cıkartıyorsa hemen onu görüp ona göre yorum yapıyoruz. Arda nın bu sekılde kulubumuzden kopmasına en buyuk neden basındır. Daha gecen hafta mıllıyetın ınternet sıtesınde Arda yıne tatılde sevgılısıyle denıze gırerken resımlerını ılk haber olarak verdı. Sankı takıma 1 hafta ızın verılmemıs tum takım 1 hafta tatılde degılmıs bu tatılı fırsat bılıp sevgılısıyle tatıle gıttı dıye yazıp cızdıler.
Arkadaşlar soruyorum sıze sız ıs yerınız 1 hafta ızın verse tatıle gıtmezmısınız Allahın 40-50 derece sıcagında paranızda varsa.?? Bunu bıle haber yapıp sankı kotu bır sey mıs gıbı sunan medya ya kapılıp konusuyorsunuz. dedıklerı gıbı acılıs acılıs gezıyor dedıgınız Arda ya yanında takım arkadasları vardı yada baskanı Adnan Polat vardı. Ama hep medya onun uzerınden oynadı.
Bence en ıyısını yaptı Arda gıtmekle.

Bakın dun Ligtv de canlı yayında konuk yorumcu diyor ki Hasan Şaş dunya kupasından sonra herkesın dılındeydı fakat yurt dısına CIKAMADI, GIDEMEDI. bak kımse demıyor kı o zaman Hasan Sas takımda kalmayı tercıh ettı. Ne oldu Hasan yurt dısına cıkamayan onu ıstemeyen sıradan bır futbolcu oldu kaldı. Bız taraftarlar olarak dedık mı Hasan bızı tercıh ettı dıye koyduk mu bas tacımıza hayır. defalarca yuhhladık adamı Alı Samı Yen de.
Ayrıca Demedıler mı Arda ya resmı teklıf oldugunda bıle cakma teklıf dıye. Yalan haber dıye. Resmı sıtemızden verılen habere bıle Galatasaray ı kandırmıslar dıye demedıler mı. sana belkı her gun yurtdısından gelen teklıf olacak ama sen sımarık bes para etmeyen bır adam olup kalacaksın.

Kusura bakmayın dogru yada yanlıs Arda su an kendısı ıcın en dogru olanı yapmıstır.
 
Galatasaray taraftarını diğer tüm taraftarlardan ayıran kötü bir özellik var; hem sevginin, hem yerginin dozunu kaçırıyoruz.. İyi olan herkes kutsal, kötüler cehennemin dibine gitsin. Böyle bir mantık yok..

Kewell 2 senedir top oynamıyor, gitmesin diye ağladı millet.. Arda giderken satılmış oluyor.. Hagi gelirken commandante oluyor, 15 milyon euro geçirip gidiyor, hala commandante olarak dönüyor..Cana gitmesin diye yırtınanan da var, Pino gitmesin diye de ki bu adamlar hiç bir şey oynamadı..

Tamamen duygularınızla hareket ediyorsunuz.İlla duygusal olunacaksa Galatasaray için olunsun.Önemli olan Galatasaray değil mi.. Artık basınla-medyayla-taraftarla ilişkisi kangren olmuş, sürekli sakat, 1,5 senedir faydalanamadığımız bir oyuncunuyu 12 milyon euroya sattık. Keşke kalsa ve bildiğimiz Arda gibi oynasaydı ama olmadı işte..

Bırakın gitsin.. Galatasaray kimseye muhtaç değil, düşman olmak zorunda da değiliz. Bu takıma Okan Buruk döndü. Kendi elleriyle 5. şampiyonluğumuzu bıraktılar fenere. 1 kuruş kazandırmadan Inter'e gittiler, sonra da döndü.. Yalan mı ?

Paragöz Hagi öz evlat, Arda Turan üvey.. Olmaz.. İki sene top oynamayan Kewell öz evlat, Arda üvey.. Bence olmaz.. Arda profesyonel bakıyorsa, siz de profesyonel bakın. Başarılar kardeş deyin gitsin.. Bu kadar zor mu.. Niye düşman kesiliyorsunuz her gidene..

Tribünde şarkı söylerken ölümüne cimbom, aşkına eşkıyayız, her zaman her yerde falan .. Bir topçu gitti diye küfür kafir. Biri gider biri gelir.. Aslolan Galatasaraydır.. Beni hiç ilgilendirmiyor.. Ben hiç bir futbolcuya iyiyken tapınmadığım, yalakalanmadığım için gidince de koymuyor işte..

Galatasaray forması sahada olacak mı ? Olacak. Ben o formaya bakarım. İçindekiler değişebilir.
 
Hilmi aynı açılışta Sabri ve Ayhan'da vardı. Ama basın Arda'yı yazdı. Yanlış anlaşılmasın bende takım küme düşme potasındayken açılış gezmeyi kınıyorum. Ama basının Arda'yı Galatasaray'dan koparmak için bütün bunları yaptığını da görüyorum.

Arda ile Galatasaray'ın bağı kopmuştu 2 ay rötarlı satıldı. 12 M Euro'dan baha iyi bir paraya satılabileceğini düşünüyordum ama son 2 sezon kötü geçince piyasası düştü biraz.
Not: Liverpool geçen sene 14 M Euro teklif yaptı.

Aynı şeyleri düşünüyoruz zaten Mazhar. Ayhan değil Sarp vardı diye hatırlıyorum ama önemsiz.

Arda kaptan. Takım sürünürken (Antalyaydı sanırım) deplasman yerine çorbacıya gidiyor. Sonrada ben iyi kaptandım deyip, taraftar benim yanımda değildi diyor. Benim tepkim buna.
 
Evet Arda, Fatih Hoca ile görüşememiştin ve bir sonraki gelişinde görüşmek istiyordun. Bugün Fatih Hocanın açıklamalarından sonra görüşmek istemezsin herhalde, gözlerinin içine bak hocanın ve öyle bir yüzsüzlükte bulunma.

Florya artık senin arka bahçen değil..

Son iletim olsun, daha fazla öfke kusmak istiyorum nedense ama değmez gerçekten.
 
Ben küçüklüğümde (hala büyük olduğum söylenemez) Bülent kaptanı Roma stadında gerekli puanı aldıktan sonra takım arkadaşları takımı için polis döverken gördüm omzu çıktığı halde mücadelesini verdiğini gördüm ama böyle zamanda satış yapan kaptan görmedim büyük kaptan Arda Turan lalalalalay...

Herkes gider biz kalırız biz "Galatasaray"lıyız lafının ayrıcalığını bir kez daha anladık eyvallah...
 
Çok çabuk unutuldun, inşallah Keita'nın gelişi ile de tozlu raflarda yerini alacaksın; sen ve bu başlık da dahil olmak üzere hakkında yazılan bütün yazılar..
 
10 gün yas mı tutacaktık Arda gitti diye?

Gitti, hayırlısı olsun ama Arda unutulmazdır. Alt yapıdan çıkıp 10 numarayı almış, kaptan olmuş ve ardından tarihi ücretle Avrupaya gitmiştir. Unutmak isteyebilirsiniz şuan ama siniriniz geçince gururla izlemenizi tavsiye ederim Ardayı.
 

Üst